Monday 29 August 2011

Svadbena torta Cijene

Vjenčanje se smatraju sretna prigoda gdje se cijeli fokus je na mladenku. Međutim, za mladenku-to-biti, njezina koncentracija je zapeo na tome da sve što je više nego savršena za nju vjenčanje iz snova. Uzimajući sve dekoracije, cvijeće, hranu i tona drugih stvari spremni traje puno od bilo tko. Iako su svi ti elementi malo je ono što određuje raspoloženje za prigodom svadbena torta ima znatnu količinu pažnje. I kao što je tradicionalni žarišna točka za proslave, birajući savršen svadbena torta je također važna. Ali sa nedavnim ekonomski prevrat, svadbena torta cijene su kontinuirano raste.
Mnogi parovi mogu dobiti razočaran zbog porasta cijena i možda neće biti u stanju da stane njihov izbor kolača na njihov proračun. Međutim, postoje određeni faktori koji utječe na prosječne cijene svadbena torta, i da je ono što trebate imati na umu dok kupujete za tortu. U sljedećem članku ćemo vidjeti kako je vjenčanje kolači cijene su odlučili i što možete učiniti kako bi uštedjeti nešto novaca.
Wedding Kolači i cijene
Za stvaranje remek-djelo, vjenčanja kolača uzeti mnogo muškarac sati. Konačna umjetničko djelo zavisi izboru glazura, torta uređenja, veličinu tiers, i broj porcija želite. Koja u stvari samo su neki od faktora koji utječu na ukupnu cijene svadbena torta. U nastavku, dali smo detaljnije informacije o cijenama i odrednice.
Tradicionalna svadbena torta Cijene; ​​Očito je da veličina torta će biti najveći faktor koji kontrolira koliko ćete provesti na kraju. Plus, ovisno o popisu gostiju i iznos kriške želite naručiti, svadbene torte cijene će značajno povećati. No, osim na veličinu torta, ovdje su neki važniji čimbenici vam svibanj imati previdjeti na. , Ukupna razine torte - Iako je 2-tier i 3-tier torte su prilično standardne, više slojeva / dizajna na tortu vas mogu koštati puno više. ; Vrsta kolača - Najčešći i najjeftiniji tip torta je biskvit torta. Pound torte su gusti i potrebu pažljivog zbor, a od sira su stvarno skupe. , Okus kolača - Classic bijela, čokolada, torta mramora, i crveni baršun torte su jeftiniji. Sada razraditi one poput mrkve, njemački čokolada, i crnih šuma kolači su mid-range kolača. Dok gurmanski začinjena kolača kao što je tiramisu, moka, i likera mogu biti vrlo skupe. ; Više od jednog okusa u tortu - Kao što su mnogi parovi željeli inkorporirati različitih okusa svadbena torta u svakom sloju kolač, ukupna svadbena torta povećanje cijena. ; Okusi koriste kao punila - Kada koristite istu glazura ispuna koja se nalazi na vanjskoj kolač, nećete pretjerati s tortu. Ispuni da koštaju više i uzeti više radne snage sati su orasi, likeri i zgnječen voća. , Glazura na tortu - klasične i najjeftiniji opciju za kolač glazura je glazura kreme. Više glatko i besprijekornu vrste glazura je glazura fondan; skuplje, jer možete kalupa i promešati ekstravagantan oblika. , Oblik za tortu - Kao što je okruglog oblika kolači su jedan od najpopularnijih i najjeftinijih kolače možete dobiti, to može učiniti shell out više. Također, pazite na otkačeno i neobična oblika za vjenčanje kolače kao i oni trebaju zamršen sklop tehnike. , Zamršenost za tortu dizajn - Svadbena torta uređenje dizajne koji uključuju slojevima čipke glazura, tona bisera / perle, guma zalijepi šećer cvijeće, monograms, a koš-tkati glazura očito skuplji. Iako oni mogu biti za umrijeti, možete ukrasiti vaš kolač sa rozetama, Zasvirasmo glazura i prirodnog cvijeća umjesto. ; Imamo tablicu ispod koja vam daje uvid u približan cijene za okrugle torte wedding (kao što je najčešći izbor). Za 2-tier voća ili mudcake da je vanilija kreme glazura svadbena torta (vrlo često), cijenu po kriška vjerojatno će početi na US $ 5,50. Pravedan dodati oko US $ 0,50 za svaki dodatni komad kao što dodate više razina.
Broj ServingsRound Tier CakesCake Cijene (US $); Pribl. 25 guests2 vezač: 5 & 8''US $ 165; Pribl. 50 guests2 vezač: 6 & 10''US 275 $; Pribl. 75 guests3 tier: 5, 8 & 10''US $ 450; Pribl. 100 guests3 tier: 6, 9 & 12''US 600 $; Pribl. 125 guests3 tier: 6, 9 & 14''US 750 $; Pribl. 150 Guests3 tier: 6, 10 & 16''US $ 900; Pribl. 175 guests3 tier: 7, 12 & 16''US 1.050 $; Pribl. 200 guests4 tier: 5, 8, 12 & 16''US $ 1.300; Pribl. 225 guests4 red: 5, 9, 12. i 18''US 1.450 dolara, Pribl. 250 guests4 tier: 6, 10, 14 & 18''US 1.625 $; Pribl. 300 guests5 tier: 5, 9, 12, 14 & 18''US 2.100 $; Pribl. 250 guests5 tier: 6, 9, 12, 16 & 20''US $ 2.450; # od ServingsSquare Tier CakesCake Cijene (US $); Pribl. 30 guests2 vezač: 5 & 8''US $ 165; Pribl. 50 guests2 vezač: 6 & 10''US 275 $; Pribl. 75 guests2 vezač: 8 & 12''US $ 450; Pribl. 125 guests3 tier: 6, 9 & 12''US 750 $; Pribl. 250 guests4 tier: 6, 8, 12 & 16''US 1.625 $
Riš dolje svadbena torta Cijene; ​​Kada želite da se vaše svadbena torta biti ukusna, atraktivne, lijepe, a cijene manje, sve u isto doba, samo slijedite ove savjete dane u nastavku smanjiti troškove. ; Smanjiti popisu gostiju - jer je cijena kolača ovisi o tome koliko komada ćete biti naručivanje, možete jednostavno suziti konačni popisu gostiju. To će smanjiti cijene drastično wedding cake. , Odlučite se za kvadrat u obliku kolača - četvrtastog oblika wedding kolače će vam dati više kriške od okruglog ili one fancy. Plus, ako ne možete smanjiti popisu gostiju, četvrtastog oblika torti će vam dati priliku da se više kriške kao dobro. ; Prirodne dekoracije su atraktivne previše - držite jednostavan svadbena torta sa svježe voće i cvijeće kao ukras. Izbjegavajte korištenje handcrafted cvijeće ili ukrase za tortu. Plus, nećete morati dodati previše razine na kolač kao dobro. ; Napraviti tortu sebe - postoji ništa krivo u štede novac i izradu svadbene torte po sebi. Da li vaš bridesmaids, spremačica-a čast i / ili obitelji vam pomogne. Ima tone od kolača recepata možete izabrati iz. ; Idi na cupcake wedding kolače - Vjenčanje cupcakes are trendy, versatile, a stvarno lako. Možete koristiti razne okusa, dizajna i dekoracije za njih. Učiniti ih tjedan dana unaprijed, ih zamrznuti, i koristite ih na dan vjenčanja. ; Najbolja svadbena torta je onaj koji može stati u vaše vjenčanje proračuna, a ne onaj koji mislite da će biti svidjela po drugima. These korisne savjete za snižavanje ukupne razine cijena svadbena torta će vam dati, par, priliku da svoj kolač i jesti previše.

No comments:

Post a Comment