Tuesday 30 August 2011

Riba Žena

Ja razumijem, zato sam je i parola povezan s Pisces žena. Neka nam pronaći još neke zanimljive karakteristike i kompatibilnost jednadžbe o Pisces žena.
Riba Žena karakteristike; u astrologiji, napredak od dvanaest znakova Zodijaka je pokazatelj evolucije razinama. Ove razine početi s Ovan i završavaju posljednji od znakova zodijaka, koji je Riba. To je dovoljan dokaz zrelosti i duhovni razvoj Riba žene. Profil osobnosti Riba i opis zapravo mogu biti komplicirano na vrijeme. Simbol ovog znaka je riba. Riba pliva u velikoj, nikada kraj oceana, i tako čini Riba žena. Ona pliva u moru nikada kraj emocija i osjećaja. Njezina emocionalna otvorenost jednaka neograničene prostranstva mora i to često može biti izazov. Iako je žena Riba ima sposobnost kroz plivati ​​puno emocija koje ona lica oko nje, ali joj to može isušiti snagu i također može uzrokovati joj da se povuče. Ona je pacijent slušatelja i uvijek će spremno pomoći svima u potrebi. The Pisces žena suosjećanja, suosjećajan, i mogu voljeti bezuvjetno.
Osobnost Riba Žena je takav da je ona sadrzaj romantika, i svi znakovi, ona se osjeća potreba da se bude voljeti i štititi u većini. Ona je puna ženstven čari i izgleda vrlo ranjiva. Ona je sanjar i uvijek će nastojati pretvoriti njegove fantazije u stvarnost. Kao takva, ona je podložna ovisnosti kako bi dobili daleko od neugodnih stvarnosti života. Ona je intuitivno do te mjere da su psihičke. Ribe žena ženstven i osjetljiv, i ona se lako može prilagoditi i imaju sve karakteristike koje se mogu napraviti čovjek ide slabi u koljenima. Ona će stajati njezin partner i bespogovorno ga podržati. Tipičan Ribe crta je da ona voli igrati ulogu djevojka u nevolji, a voli ga ako joj partner je vitez u sjajnom oklopu i onaj da bi ju spasili! Simbol Riba je dvije ribe kupanje u suprotnim smjerovima, a to znači da se Pisces žena može se izdvajali u različitim smjerovima u životu. To čini jezgru karakteristike Ribe zodijak znak. Ona može biti neodlučan i upečatljiv, kao dobro.
Riba Žena Ljubav kompatibilnosti, a Ribe Žena je romantična hardcore i onaj koji će žrtvovati sve za dobrobit svoje ljubavi. Ona je kao zagonetka i to će zadržati partnera nagađanje uvijek. To nije uopće teško za nju kako bi privukli ljude. Ona posjeduje sve kvalitete koje će potaknuti čovjeka ego. Riba je posljednji od svih znakova zodijaka, Ribe i žena mogu biti najviše umoran karakter od svih znakova. No, ona ne uživaju darove i uvažavanje kao ona stalno traži da bude voljeno i prihvaćeno. Možete pronaći mjesto u svom srcu uzimajući joj posebnu obdarenost i izražavajući svoju ljubav i podršku za nju.
Tradicionalno Uočeno je da Ribe žena je najviše u skladu s znakom raka Zodijaka, Bik, Škorpion, Jarac i Ribe, a ona je najmanje kompatibilan sa Ovan, Blizanci, Lav, Djevica, Vaga and Strijelac. Ribe žena je najvjerojatnije udati za muškarca Škorpiona, te će se izbjegla Strijelac čovjek najviše. Ribe žena treba ogromnu količinu ljubavi, udobnost i stalnu emocionalnu podršku, ali Strijelac čovjek može dokazati da se bezosjećajno, iako je velikodušan u prirodi. To može uzrokovati ozlijeđen u Pisces ženu. Drugi problem može biti da su Sagittarians potrošiti Thrifts, za razliku od Ribe. Ribe žena je uvijek u potrazi za ljubavi, zaštite i solidnu podlogu. Fiksni znak kao Škorpion ili zemlju znak kao Jarac napraviti bolje Ribe ljubavi utakmicu. The kompatibilnost za Jarca i Riba je pristojan dovoljno i zadovoljavajuće rezultate u dugoročni odnos većinu vremena. Na kraju dana, to je važno shvatiti da je astrologija složena polja, dvije osobe s nespojivo ned znakovi mogu biti izvrsni partneri, ako su kompatibilni mjesec znakove ili diže sunca.
Ribe žena će ostati uz vas sve vaš život i vi navika biti žalite! Vi samo trebate za liječenje njezine desne, joj kupaonici je tuš kada sa svim ljubavi možete, i ona će prijeći sve granice da bi ste sretni.

No comments:

Post a Comment