Wednesday 28 December 2011

2 godine Obljetnica Poklon

Tako ste završili 2 godine braka ili slave završetak 2 godine vaš odnos. Sada vam je potreban prikladan dar 2 godišnjicu koji će pokazati koliko vam je stalo za druge značajne u vašem životu. Obljetnice su vrlo važne prekretnice u svom životu i trebate pronaći savršeni dar. Morate proslaviti činjenicu da ste završili 2 godine vaš odnos i dosegli nove razine ljubavi i pažnje jedni za druge. Ovdje ćemo vas o tome što možete kupiti za svoje 2 godine godišnjice dar.
2 godine Obljetnica Gift Ideas
Mimo vremena ste se uskoro slaviti svoju drugu godišnjicu, imate naselili udobno na odnos i znaju međusobno voli i dislikes vrlo dobro. Tako da nema isprika dajući loš godišnjice dar kao sokovnik, ili pročišćivač zraka. Tradicionalni godišnjica poklone za 2. godišnjica braka pamuka. Najbolja opcija u tom slučaju bi se dar skup egipatskih pamučne plahte s podudaranja jastučnice. Moderni 2 godine godišnjice dar je Kina. Poklon vaš suprug lijepe pribor za jelo u fino kost Kina ili ukrasni komada u kosti Kini. Za one od vas koji mislite da gifting Kini ili pamučne plahte jednostavno nije dovoljno romantično, ovdje je popis darova koje možete dati svoje druge značajne na 2. obljetnice. ; Diamond nakit i pljuska veze, Sexy donje rublje svile (pobrinite se da dobijete pravu veličinu); Omiljeni roman s autorovom autogram, Doručak u krevetu, Mješovita CD svoje omiljene ljubavne pjesme, Buket Calla ljiljane, home kuhani večera za dvije osobe; Srebrna foto okvir sa slikom vas oboje, izlet u Pariz, prilagođeno podudaranje kućni ogrtači, bombonijeru, Dizajner sat, 2 obljetnicu Poklon za curu
Najbolje dvije godine obljetnicu poklon za djevojku bi se, ako je otišao dolje koljena i predložio da joj brak, s prekrasnim prstenom. Ali ako niste spremni za predanost još ili se čeka neki poseban razlog, onda ovdje je popis od 2 darova godine rođendan djevojka. ; Dijamant naušnica ili pendant (ne mogu ići dolje dobro svoju djevojku, ako je očekivala dijamantni prsten); ljubav pjesmu (koju ste napisali, a ne kopirati s interneta), seksi parfem, romantični vikend u vikend ; Swarovski kristala nakit, Sexy donje rublje, Ulaznice za najnoviji šik filmu (i da ćete zajedno s njom), dizajner odijelo, dar certifikat u toplice (za oboje), par sunčane naočale, New Leiber torbu; prvog zbrajanja svoje omiljene knjige, nemojte zaboraviti da joj buket cvijeća od njenih omiljenih uz svoj dar. Sve žene vole cvijeće i biti kreativni i ići za cvijeće neobične poput orhideje i tulipana umjesto dosadne crvene ruže.
2 godine Obljetnica Poklon za dečka
Odabir obljetnice darove za dečkom zahtijeva puno razmišljanja. Ovdje je popis od 2 darova godišnjicu za muškarce. ; Appleov iPod, set golf klubova (ako on voli igrati golf), jaknu dizajner kožna, nova dizajnerica parfema, skupih boca vina (samo ako on voli vino pivo); skup Scotch boca; državi umjetnosti najnovije plazma TV, ljubav pjesma, gravirana srebro ćušnuti linkovi, s ograničenom olovkom izdanje, starinski sat, Set kravate, okvir električnih alata, koža vezani omiljena klasična romana, zbirka kristala vina čaše, ulaznice za bejzbol igra; To su bili oko 2 godišnjicu dar ideje za djevojka i dečko. Dar ne treba biti skupo. To bi trebao pokazati da se brinete za osobu te su odlučili da se određeni dar s puno mislio. Obljetnica darove su posebni, tako da bi bili sigurni da vam nešto da uvijek može biti dragocjen.

1 comment:

  1. I've been using AVG Anti virus for a couple of years now, and I'd recommend this product to everyone.

    ReplyDelete