Thursday 15 December 2011

Mini Zen Garden

Zen vrtu je drevni stres reljef djelatnost koja donosi osjećaj mira i smirenost na um. Budistički monasi predstavio koncept Zen vrt u šestom stoljeće. These Japanski vrtovi su posebno dizajnirani za meditacije. These vrtovi su savršen spoj čovjek napravio materijala i same prirode.
Zen vrtovi su stvorene doživjeti mir. Ti vrtovi omogućuju osobi da se usredotoči zatvaranjem sva vrata rastresenosti i stresa o vanjskom svijetu. Ali sada, jer postoji ograničenje prostora svugdje to je malo teško napraviti Zen Garden sami. Dakle, mini zen vrt danas se stvara da bi isti osjećaj. Prije učenja Kako napraviti mini Zen vrtu, da vidimo što je Zen Garden.
Što je Zen Garden?
To je vrsta japanskog vrta koji nudi izgled šljunka koji nalikuje tekuće vode, kamenje zadržao da daju izgled planina i biljaka. Svi ti elementi su donijeli zajedno dati savršen osjećaj prirode. Zen vrtovi su stekli ogromnu popularnost u Sjedinjenim Državama. Stvaranje Zen vrtu je vrlo jednostavan kao dobro. Štoviše, on dodaje jedinstveni ljepotu krajolika. Održavanje ove vrtovima je vrlo jednostavna i lako nakon što je uzeo pravilan oblik i strukturu. Riječ "Zen" je bio izveden iz sanskrta, što znači da je dhayana, razmišljati. To je zapravo škola Mahayana budistički naglašava meditacija za buđenje svijesti. Zen također znači 'suhu' koja znači vrt koji teško zahtijeva vodu. Dakle, ne lako održavati?
Zen vrtovi su trebala biti dobar izvor osigurati mir na um, dušu i tijelo. Minijaturni Zen vrtovi imaju vrlo važnu ulogu u današnjem svijetu stresnim i poslovno okruženje. Ako želite napraviti za sebe onda morate imati mini Zen Garden kit koji uključuje ručno kontejner, sitnog pijeska, bambus grablje, uglačan kamen, figuricu različitim stilovima i bojama. Uz sve te stvari možete kupiti kompletnu Zen Garden feng shui vodič, ako želite. Sada vidimo kako stvoriti mini Zen Garden za sebe.
Kako napraviti Zen Garden Mini
Uzmi posudu i prelijte fini pijesak na njoj. Veličina spremnika ovisi o veličini vrta koji želite. Možete čak koristiti ogrlicu okvir ili sushi ladicu. Ukrasite male stijene i poliranog šljunka na pijesku. Donošenje različitih uzoraka na pijesku pomoću bambusa grablje ili rašljasti štap. Također može učiniti ljepšim postavljanjem neka različita oblika stijena ili čuvanje Bude figurica na vrtu i daje ga više autentičan izgled. Možete učiniti atraktivnim dodavanjem nekih pribor spomenuti u nastavku.
Mini Zen Garden Pribor; Ribar, Mini paviljon, mali paviljon, guska, Srednje stijene, velike stijene, stijene sa riječima; Dekorativni klikeri, pijeska; Uglavnom Zen vrtovi nalaze se blizu hramovima ili blizu drevnih gradova gdje redovnici koriste za boravak. Neki od poznatih mjesta na kojima možete naći takve vrtovi su Tokio i Kyoto. Ali sada čak možete imati jedan unutar svog doma u obliku mini Zen Garden.
Zen vrtovi su dostupne u mnogim oblicima kao što su izvršni Zen vrtu pijeska, pijeska teksturom Zen vrta, Zen sanjara pijesak vrtu, desktop Zen Garden i izvršne oraha Zen Garden. Također možete napraviti personalizirani Zen vrtova to držati bilo gdje želite. Prema Zen i Feng Shui uvjerenja, svaki kutak kuće ili okoliš poseban i zaslužuje poštovanje i zahvalnost. Dakle, dobili mini zen vrt za sebe i osjetiti promjenu.

No comments:

Post a Comment