Friday 9 December 2011

Bijela cvjetnice grmova

Cvjetnice grmova i grmlja su vjerojatno jedina stvar koja privlače pozornost ljudi, kao i ptica. Oni su toliko svijetle i kitnjast, koje se mnogo ptica i leptira privukla prema njima. Cvatnja grmlja i grmlja izgledaju iznenađujuće kada se u potpunosti procvjetao i laden s raznim šarenim bobice ili voće. Svaka šareni cvjetnice nešto znači i definira karakter svoje kuće ili u vrtu. Izvan svih jarke boje, bijela cvjetnice grmova, vaš vrt izgledati mirno. Također daje dašak elegancije i klase cvijet vrtovima i zemljišta. Bijela cvjetnice grmova identifikaciju može postati teško jer ima puno sorti od ovih grmova. Budući nastavku su neke od najpopularnijih bijelih cvjetnice grmova, koje se mogu biljke u vašem vrtu, a trellises po Vašem izboru.
Bijela cvjetnice grmova sorti
Bridal vijenac Spirea: Kada je riječ o vrtu to je jedan od svih vremena klasik proljeće bijela cvjetnice grmova. Raste oko 5-9 nogama i to najbolje cvjeta u punom suncu i prosječni tla. To treba rezidbe jednom u neko vrijeme samo održavati oblik inače to je potpuno niske održavanje grm. Svadbeni vijenac proizvede čiste bijele cvjetove u maleni buket format na zakrivljene grane. Cvijeće cvijet prije lišće se, šireći samo bijele boje oko. Mali ostavlja početi pojavljivati ​​jednom cvatu iščezava. Kao što naziv sugerira, svadbeni vijenac Spirea izgleda lijepo kao dobro njegovan mladenku.
Anne Russel Viburnum: To je jedna od bijele cvjetnice grmlje da ima ugodan miris. Raste i do 6-8 metara viši i gotovo šest metara širok. Anne Russel je na to je najbolje u travnju. To je bujna zelena, masne i sjajne lišća, to je razlog da privlači pažnju i kada nisu cvijeće cvatnje. Anne Russel proizvodi blijedo ružičasti pupoljci, that cvjetaju na čistim bijelim cvijećem i okrenuti reddish boje tijekom padne.
Annabelle Hortenzija: To je jedan od malog bijelog cvjetnice grmova. Annabelle pojavljuje u clustered odakle malog cvijeće cvatu zajedno u obliku veliki cvijet koji može velik kao 12 inča preko. It is široko prilagodljiv na bilo koju vrstu tla i zahtijeva djelomično ili punom suncu. Pored toga, ima umjerenu stopu rasta. Annabelle raste do 3-5 metara visok i širok, a cvjeta u potpunosti ljeta. To također može preživjeti u surovim zimskim i hladnim vjetrom oluja. To je jedan od naširoko koristi cvjetajući grmovi u isticanje ljepoti vrtova.
Little Henry Sweet Spire: Ovo je također jedan od najljepših malih bijele cvjetnice grmova. Little Henry cvjetaju cijev kao cvijeća u proljeće. Raste skoro 3 noge viša i šira i mirisno cvijeće, koje privlače brojne leptire. Raste najbolje na vlažnom tlu, a treba da bude izložen suncu. This grm ne trebaju redovito zalijevanje, ali povremeno zalijevanje previše je dovoljno za Little Henry, kao što je umjerena stopa rasta. Little Henry je idealan za trellises na balkon ili možete posaditi u saksije i držati ga u dnevni boravak ili spavaću sobu.
Natchez krep mirta: To je jedan od najboljih bijelih cvjetnice grmova for hladovini, kao što raste na punu poletarac multi-debla stabla. Postoje razne vrste krep mirta i izvan njih, krep Natchez Myrtle je najviša jedan. Ona može rasti do trideset metara visok i ima lučni grane. To izgleda lijepo kada cvjeta u potpunosti pokriva i stabla s bijelim cvjetovima. On pruža veliku hlađenje hladu.
You can plant these white flowering grmova and bushes u flower gardens as borders, hedges, or foundation. Možete ih koristiti u masi zasadi i naglasak zasadi. Bijela cvjetnice grmova može ići s bilo kakvom teme vrtova kao bijelo cvijeće su kompatibilni s bilo kojim drugim cvijet boja i mješavina lijepo s drugim cvjetnice grmova. Sada hrle u obližnje vrtić i kupiti omiljenom bijelom cvjetnice grmlje i grmova, koji će učiniti vaš vrt božanski izgled.

No comments:

Post a Comment