Monday 26 December 2011

Wasp Nest Uklanjanje pljusak

Ne samo da ose predstavljati opasnost za ljude, životinje su također u opasnosti. Istraživanje je pokazalo da stotine ljudi umire svake godine zbog alergijske reakcije na osa otrov. Ose su opasniji, istovremeno nepredvidljiv od meda pčele, pa brigu treba poduzeti, dok osa misija gnijezdo uklanjanje. Tu je poseban način, koje treba slijediti kada želite da biste dobili osloboditi od tih insekata. U ovom članku ćemo čitati o osica gnijezdo sprej uklanjanje, te kako se riješiti osa.
Wasp Nest Uklanjanje Savjeti
Prije nego što počnete zadatak uklanjanje gnijezda osa, ti će se želite osigurati, niste alergični na osa otrovom. Kada su sigurni da niste alergični na njega, početi s procesom. Morat ćete provjeriti tip osa ste se bave. Možete odlučiti za gnijezdo kemijske osa uklanjanje sprej ili ići u prirodnom osica gnijezdo uklanjanje sprej. Kada koristite komercijalno dostupne sprej, ćete želite pročitati upute pažljivo, kao postoje neke sprejevi, koji rade bolje noću. Tada ćete želite osigurati imate pobjeći put spremni, u slučaju ste napadnuti od ose. Također ćete morati zaštititi cijelo tijelo od osa stings, kada ćete koristiti sprej. Zato, nošenje slojevite odjeće se preporučuje. Također ćete morati voditi brigu o vašim očima i nositi naočale za iste. Kada se o to koristiti za prskanje, pazite da nitko, uključujući životinje u blizini. Pokušajte se postaviti i i sprej na osa gnezda. Ostavite ose gnijezdo preko noći, tako da je otrov može raditi svoj posao. Sljedećeg jutra ćete želite osigurati da ose ili su nestali ili mrtve. Možete koristiti metlu za iste. Mjesto gnijezdo je u plastičnu vrećicu, kravata usta čvrsto i raspolagati off.
Herbal Wasp Nest Uklanjanje pljusak
Možete napraviti sprej osa kod kuće, kao i uklanjanje. Da bi čisto organski sprej, morat ćete koristiti ulje lavande, eukaliptusa sprej and citronella ulja. Izmiješati ih i spremiti u sprej bocu. Tu je još jedan organski sprej, koji možete napraviti. Da bi sprej mix 1 unca citronella ulja, ¼ unce buhača ulja, ¼ unce tea tree ulje i ¼ grama ulja eukaliptusa. Razrijediti ovu smjesu sa 6 grama votke. Nakon koje ćete morati napraviti emulzije with ½ grama ulja lavande. Jedan od home lijekova za uklanjanje osa nests je da tekući odbojni miješanjem citronella ulje, teak ulje, mentol ulje i eukaliptus ulje u jednake količine. Spremite ga u raspršivač i sprej na osica gnijezdo, kada je potrebno.
Kemijski Wasp Nest Uklanjanje pljusak
Kemijski sprejevi napravio za osica gnijezdo uklanjanje imaju jak kemijski sastav, zbog kojih imaju statički akciju na ose. Kemikalija paralizirati kukce. On je rekao da neće biti štetan na ljude, ali to se preporučuje, te poduzeti potrebne mjere svejedno. Kemijski sprejevi, rekao je da štala aktivnost izgradnji gnijezda, kako se broj drastično smanjiti ose. Tamo su aerosol sprejeva osa dostupni kao dobro, koje se kaže da budu učinkovite in uzimajući osloboditi od osa gnijezda. Kada raspitati o kemijskim osa sprej, moći ćete naći broj ih. Ovisno o području živite u, postoje različiti brandovi, koji će dokazati da se korisne za vas.
Vi svibanj želite koristiti prirodni osica gnijezdo metoda uklanjanja kao što su sigurnije u odnosu na kemijske osica gnijezdo uklanjanje sprej. Istodobno uklanjanje gnijezda osa troškove također će se promijeniti ovisno o vrsti sprej se odlučite za korištenje. Ako ćete koristiti kemijske sprej, onda je potrebno da slijedite sve navedene mjere i poduzeti potrebne mjere predostrožnosti.

No comments:

Post a Comment