Saturday 24 December 2011

Travnjaci kosac Blades

Kosilice je vrtu alat koji koristi revolving noževima za košnju trave za održavanje travnjaka na čak dužine. Kosilice može biti široko se svrstati u rotacijske kosilice i cilindra. Rotary kosilice su one u kojima se lopatice rotirati oko vertikalne osi cilindra dok kosilice čine lopatice koje rotiraju oko vodoravne osi. Kosilice dolaze u različitim veličinama. Jednostavna rukom gurnula zemlju kosilice obično koristi za male stambene travnjaka ili vrtovima, dok veći multi-banda kosilice rade dobro za veće parkova i golf igrališta. Mnogo puta, travnjak kosilice lopatice mogu dobiti tupim ili razviti nadimke kad je sječiva dobiti pogođena velikim kamenjem i stijenama. Kad to dogodi, kosilice ne može rezati travu na čak dužine i možda će vam neujednačen krpice trava u vašem travnjaku. Oštrenje sječiva, dakle, postaje važan dio kosilice za održavanje. Ako je Vaš kosilice ne radi ispravno najprije morate provjeriti je li lopatice su oštećeni ili ne.
Kosilice
Ako vaša zemlja travu ne radi ispravno i trava se izrezati na nejednake duljine, morate dobiti kosilice dijelova ispitan. Kosilice se sastoji od dijelova, kao što su noževi, remeni, remenice, baterija dijelova, zračni filteri, podešavanje visine kotača, gume i slično. Dobiva Ukoliko se bilo oštećen, možda morati uzeti kosilicu u servis shop za kosilice popravak, ali ako lopatice su postali tup možete ih izoštriti kod kuće. Većina vremena, pretjeranih vibracija, loše rezanje trave ili uhvatiti je prouzročio zbog tupe ili oštećene noževi kosilice. Blunt kosilice lopatice može se jednostavno izoštriti, ali ako su ti oštećen nepopravljiv, uvijek imate mogućnost kosilice lopatica zamjenu. Tržišta su potopljena s tim noževima, možete odabrati najbolje oštrice travnjak koji dobro rade za model imate kosilicu.
Kako da izoštri Blades kosilicu
Možete ili mogao otići na servisu za dobijanje vlati kosilice izoštrila ili izoštriti oštrice na svoju vlastitu. Pitate se kako da izoštri lopatice kosilicu! Prije početka oštrenje sječiva kosilice, morate pobrinite se da ste uklonili svjećica žice. Ako koristite baterija-rukovođen kosilice, a zatim izvadite bateriju. Ako niste previše ljut na uklanjanju lopatice kosilice, imate mogućnost korištenja vratila kutna brusilica. Ako ne imati fleksibilne brusilica kuta zakreta osovine, morate odvojite oštrice od kosilice. Skinuti maticu da pridaje noževi kosilice na kosilicu pomoću Alat ili ključ. Učinite to vrlo pažljivo i možda završiti se rezanje s noževima. After oštrenje sječiva, morat ćete ih ponovno sastaviti u istom redu, dakle, broj these oštrice. Bilo bi dobro postaviti lopatice u porok ili držite uređaj dok izoštriti oštrice.
Trebat će vam bruseva za oštrenje lopatice. U slučaju da kosilica je došao s oštrenje kit, možete slijedite upute u priručniku. Kao što izoštrava lopatice, uvjerite se da se nalazi na jednom ispravan kut. Izoštrava rubove slijedeći kontura ili pomicanjem lopatica natrag i naprijed preko oštrenje alata ili brusilicu. Nakon što su izoštrila lopatice, možete koristiti napona pile da provjerite je li rubovi su izoštriti ravnomjerno. Možete koristiti zid-mounted balancer ili membrana u obliku oštrice djelitelj napona. Mjesto nož o balancer, ovisno o tome kraju umake dolje će biti izoštreni. Ako postoji nekoliko nadimaka lijevo, možete koristiti datoteku metala to maknuti njima. Ako nema više rubova razuđen, vijak natrag kosilice oštrice.
Dakle, ovo je neke informacije o tome da izoštri lopatice kosilice. Since tupim ili oštećene oštrice neće rezati na travu čak i dužinama i čine ga skloni mnoge bolesti, dakle, da provjerite da li pooštriti noževi kosilice redovito. If kosilice razvio previše nadimaka, možete izoštriti oštrice ili ih zamijeniti. Nadamo se da ćete naći upute na kosilicu popravke u spomenutoj informacije korisne.

No comments:

Post a Comment