Thursday 8 December 2011

Skupe vjenčanica

Svadbena haljina ili haljina je nešto što je neprocjenjivo za mladenku. To je nešto što je ona žudi da sebe vidi, otkad perčin dana. Svaka mladenka sanja joj savršeno vjenčanje haljina i na taj svadba dana svijetli kao ona šetnje niz prolaz. Vjenčanice su cherished po nevjeste sve njihove živote. Dok neki vole imati jednostavan vjenčanicu, neki žele da bude jedinstven, dah taker. Oni investiraju u prekrasnoj skupi vjenčani haljine da se taj poseban osjećaj na njihovo vjenčanje. Oni žele da njihova haljina i vjenčanje biti u središtu svačije pozornosti i razgovarati. Let's imaju pogled na neke jako skupi vjenčani haljine u svijetu.
Najskuplji vjenčanica
Renee Strauss 'vjenčanica; Dizajner Renee udružila s Strauss Martin Katz Jewelers i urezan joj put u povijesti stvaranjem jednog od najvažnijih raskošnih, izazvavši svadbene haljine poznatih čovjeku. This haljina je krase rezultate dijamanata koji uskrisi trošak za magareći US $ 12 milijuna, time što je najskuplja svadbena haljina u svijetu. Optočen sa 150 karata u dijamantima, ovo ekstravagantno haljina otkriveno je da javnost u Premier luksuznih brandova Lifestyle svadbeni show u veljači 2006. Model Lisa Harrington izabran je da se vijoriti najskuplja svadbena haljina u svijetu.
Yumi Katsura's Wedding Dress, a to US $ 8.500.000 vjenčanicu dizajnirao je dizajner Yumi Katsura Japana. This svadben haljina krase 1000 bisera i također ima jedan 5 karatno bijelo zlato diamond, što će se dogoditi da bude jedan od dva 5 karatno bijelo zlato dijamanata na svijetu. Također značajke jedan 8,8 karatnog dijamanta i zeleni Zari vez prošiveni na svile i satena. This haljina se dogoditi da bude druga najskuplja svadbena haljina u svijetu.
John Galliano je haljina, u 2005, Melania Knauss nosila vjenčanicu optočena 50 £ in 1500 biseri i kristalni rhinestones dok je išla prema dolje Palm Beach biti u braku s Donaldom Trumpom. This neobičan US $ 200,000 kreirao je slavni dizajner John Galliano.
Grace's Royal vjenčanicu, krišom promatrati kao jedan od najvažnijih raskošnih vjenčanja gowns ikada stvoren, ovaj kraljevski vjenčanicu je dizajnirao Helen Rose. Napravljen od 25 metara svile i 125 metara taft svile neto, ovo haljina istaknuta lijep opremljena steznik, puno suknju, okrugli ovratnik, sve dizajniran s stoljetnom čipke.
Hong Kong je dragulj čudo; Koštanje US $ 132, 902, ovaj Hong Kong's fin svadbene haljine je dizajnirao poznati dizajner nakita in trubiti Kong. Je haljina optočena with 9.999 karatnog dragulj i prikazan je u zlatarnica u Shangrao, Kina.
Mauro Adami 'Platinum vjenčanica, dizajnirao jedan od vodećih talijanskih dizajnera, Mauro Adami, ova svadbena haljina je jedinstvena haljina odražava stil i jedinstvenost obavijen luksuz. This haljina sastoji od 40m tkanine prošivene with platine i svile i je po cijeni od US $ 355.440.
Cosmina Englizian's Wedding Dress, ako ste obličje za jedan od najskupljih vjenčanica u 2010, onda morate čuti o Cosmina dizajn. S točno 43.008 strane ušivenim Swarovsky kristalima i biserima, 26,45 £ pjenušava vjenčanicu dizajnirao Rumunjski dizajner Cosmina Englizian hit u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda u 2010. Po cijeni od US $ 40.000, ovo vjenčanicu ušao u Guinnessovu knjigu kao svadbena haljina s najviše kristalima priključen na njega. 24. ožujka 2004, otkriven je u slučaju u Bukureštu, Rumunjska, u organizaciji E-Mariage.
Ako zaista žele ulagati u skupe svadbena haljina, a zatim provjerite da li dobiti jedan od vodećih dizajnera u svijetu, koji može doći do vjenčanica iz snova, u pravom smislu te riječi. Također možete pogledati skupe vjenčanica online. Postoji veliki izbor za vas odabrati iz. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment