Saturday 10 December 2011

Čovjek Cave dizajni

Od davnina je potreba čovjeka da ima svoje mjesto gdje se možete opustiti i raditi stvari koje inače su zabranjene od strane nježniji spol. Budite to potrebu za udoban La-Z-Boy, mjesto igrati poker sa svojim mates, i piti pivo, čovjek špiljama zadovoljili svi ti muške fantazijama i potrebama. Lets to lice, čovjek jednostavno ne možete učiniti sve ove stvari u svoju dnevnu sobu, bez njegova supruga ili djevojka mu prigovaralo. Tako čini smisla imati čovjek spilji koji je žene slobodne zone i gdje čovjek može učiniti ono što svidi. Postoji mnogo čovjeka spilje dizajne koji možete odabrati iz i trebali to učiniti na takav način da njezinoj unutrašnjosti dekor odražava Vašu osobnost. Ovdje ćemo raspravljati sve o čovjeku pećini dizajne.
Čovjek Cave Design Ideje
Postoje neke bitne stvari koju treba zapamtiti dok projektiranju čovjek špilju. Prva stvar je gdje čovjek pećine će biti smješten u kući. Odaberite lokaciju koja je malo ogranicena off od ostatka prostorije. Najbolje mjesto imati čovjek Špilja je u suterenu ili ako nemate podrumu, onda garaža je sljedeći najbolja opcija. Idealna je ako suterenu ima zaseban ulaz, ali čak ako to ne imati jedan, podruma radi jako dobro kao čovjek špilja. Kao suterenu je veliki prostor, možete imati podrum dizajne čovjek sa značajkama kao što su veliki bazen stol, veliki kamin i što je najvažnije jedan mokri bar špilja. Ovisno o Vaš proračun, možete imati fancy čovjek špilji u svom podrumu koja će biti zavisti vaših druženje. Garaže špilja kao čovjek također rade zbog toga i postoje mnoge garaža čovjek špilja dizajna za vas odabrati iz.
Nakon što ste odlučili o lokaciji vaš čovjek špilje, sljedeća stvar za učiniti je da se bojite zidove u prikladno muski boje. Dobar boje boje shema je maslinasto zelenu i preplanulost ili čelika siva i tamnoplava. Nakon što ste učinili s slikarstvo zidove, trebate odlučiti što želite učiniti u čovjeka špilji. Ako primarni fokus prostora je zabavu, onda tvoj najbolji kladiti je dobiti sebe najnovije stanje TV umjetnosti plazma gledati svoje omiljene igra u slavno Technicolor. Nabavite udobne kožne couches i namještaj opustiti u dok gledati igru. Ako vaš ideja savršen dan je igrati bazen s svoj prijateljima onda dobiti dobar stol bazen. Ako ste više poker igranja momak, samo dobiti sredinom veličine stol s nekim stolice, recliners i Bean vrećice igrati poker na.
Kameni kamin posuđuje čovjek špilju toplu muževan dodir i ona također daje sobu lijep rustikalni osjećaj. Dizajn minimalistički drveni ormar susjedstvu kamina do kuću omiljenih odabir romana i časopisima. To će doći u ruci kada sve što želite učiniti je sjediti leđa i opustite se uz dobru knjigu, bez pritisaka zabavnih svojim prijateljima.
Osim ovih ideje sobi ukras za dečki, najvažniji element u čovjeku špilji dizajna je bar. Čovjek špilja bez bar je stvarno besmisleno i ne može biti pozvan čovjek špilja na sve. Potražite pogodna mokri bar dizajn i instalirati potpuno opremljeni bar s velikim opskrbu svih vaših omiljenih alkohola i likera s ledom i zajedno s sodom stilski bar stolice. To će dobro doći kad prijatelji dođu gledati igru ​​na svoje mjesto ili igrati poker.
Postoje neke dodatne značajke koje možete inkorporirati u vašem dizajne čovjeku špilju ga personalizirati da pristaje vaąim potrebama. Ako želite vježba, onda tvoj čovjek špilji je pogodno mjesto instalirati treadmill i drugih teretanu opreme. Jeste li novo doba metrosexual čovjeka tko voli sitnije stvari u životu i vole kuhati. Opremiti sve potrebne kuhinjske aparate kao roštilj, mikrovalna pećnica i kuhalo da izadju restoran dostojna obrok.
To su neki čovjek spilja dizajne koje možete inkorporirati za svoje mjesto. Ideja čovjeka spilje je imati sobu u kojima možete opustiti i uživati ​​nakon napornog dana na poslu. Dječaci dizajna sobi treba biti takav da je udoban i elegantan najbolje odražava osobi koju su.

No comments:

Post a Comment