Sunday 18 December 2011

Feng Shui ured izgleda

Da bi se postigao skladan profesionalni život, koji je obilježen pozitivnim interakcije s kolegama i nadređenima, i potiče pojedinca rastu, produktivnosti i bogatstva, mnogo ljudi su posezala za stvaranje i nakon uredu Feng Shui izgled. Feng Shui je znanost koja koristi moć prirodne energije, zajedno s onima pojedinca, kako bi se kombinirati i stvoriti okruženje koje potiče pojedinca blagostanje, i profesionalno i osobno. Kada se načela Feng Shui se primjenjuju u profesionalni postava, oni služe da bi o svim navedenim promjenama u životu. Ovdje, donosimo vam nekoliko temeljnih savjeta na dobar Feng Shui ured izgleda, koje će vam pomoći da postignete sve što ste željeni od Vaših profesionalnih života.
Ured Feng Shui: Savjeti
Feng Shui u uredu je važno kao Feng Shui u domu. Štoviše, budući uredu je gdje ćete potrošiti poveliki količinu vremena, bitno je da je dizajniran u način koji će Vam omogućiti da postići najbolje svog okruženja, i izvučete najviše onoga što život ima za ponuditi vama. Dok Feng Shui je vrlo osobna znanosti, u tom svakom smjeru ima različito simboliku i značenje za svakog pojedinca, postoje određene opće i osnovne uredu Feng Shui smjernice koje treba slijediti, kako bi privukle stabilnosti i pozitivnost u svom profesionalnom životu. Ovi savjeti su spomenuti ovdje.
Desk pozicije, a najvažniji smjernica kad je u pitanju stvaranje dobre Feng Shui ured izgleda, je stol plasman. Sljedeće treba imati na umu prilikom odlučivanja odgovarajući položaj za vaš radni stol. ; Izbjegavajte postavljanje stol izravno nasuprot vratima, jer je to izravno privlači brzo teče chi, što može biti neodoljiv u negativnom smislu. ; S druge strane, vlasništvo vaše stol stavljen u način koji leđa je okrenut vrata ili prozor je nezdravi. To je implikacija da su ranjive na izdajom i biti leđa-izboden. ; U idealnom slučaju, vaš radni stol trebao biti dijagonalno nasuprot ulaznih vrata, koja vam omogućuje držati stražu na sudionike kroz vrata, i općenito događanja u vašem uredu. ; Vaš stol bilo bi idealno da imaju solidnu zida na poleđini, kao simbol snažnu potporu i podršku, tako da možete održavati zapovjedni položaj. , Ako bilo koji od ovih postavki predstavljati kao prepreka za djelotvorno funkcioniranje, najbolje je razgovarati s kvalificiranim Feng Shui consultant nekih lijekova vezi iste.
A pregledna Free Space, imajući svoj rad prostor čisto i uredno je palac vladavine uredu Feng Shui. Čistoća i pregledna free okruženje pruža stabilnost, i daje vibru iz poštovanja za radno okruženje. Smatra se da u Feng Shui da je održavanje čistoće je znak poštovanja za svoj rad, a novac osigurava u povratku. Kao takav, poštovanje svoj posao, i pogledajte sami financijski prosperirati. Kao pravilo Feng Shui za kabine, organizirati administriranje na datotekama i mapama, i stavite ga uredno na svoje ladice. Zakrčena ladica kao loš kao pretrpan stol. Nemojte držati simbola lošeg događaja odnose na Vaše profesionalni ili osobni život. Odbaci ih što je prije moguće. Isto tako, osigurati da su sve vaše kablovi i nisu ispremiješan gore, ali trčanje glatko, i po mogućnosti skrivene.
Ukoliko ste pozicionirani u jedan ured kabini, osigurati da nema nepotrebnih zapreka na šetalištu vaše kabine. Tvoja vrata bi trebao moći otvoriti u potpunosti, bez da ometaju jedan ormar ili kauč, ili vaš radni stol. Slično je slučaj s postavljanjem biljaka na putu prema određenom području. Kretanje treba biti glatka, koja simbolizira glatka rast bez prepreke na svom putu.
Važnost dobre Namještaj i dekor, još jedna od bitnih ured Feng Shui savjeta je zadržati na umu vrstu namještaja da ulažu u te vrste dekora koju pridržavati. Čak i ako je to Feng Shui za kabinama, svoj stol ne bi trebao imati istakao rubove, jer oni simboliziraju mogućnost suočavanja prepreka na putu rasta. Ako postoje bilo kakve, samo ih pokriti sa komadom papira. Nadalje, zaobljeni stol, ili glatko zakrivljena stol potiče kreativnost, a time i rast. Stvaranje ravnoteže kada je riječ o odabiru teksture i površine za podove, prozor tretmani i presvlake za namještaj.
Kada je u pitanju odabir uredu Feng Shui boja, te bi trebalo uvesti na temelju element određenom smjeru. Na primjer, North-West simbolizira element metal, i stoga, boje kao što su zlatna, crna, srebrna i bijela su pogodne za tom smjeru. Međutim, ovaj obrazac ne treba pridržavati bez stručnog savjetovanja, što su odabir pogrešne boje mogu imati ozbiljne posljedice po rast i produktivnost. Vi svibanj se odnose na ovu boju Feng Shui karta ipak, u svrhu informiranja.
Svjetlo, ventilaciju i prirode, prirodne elemente uvijek su dati ekstremnim važnosti u Feng Shui, a to pravilo se odnosi i na ured Feng Shui izgleda previše. Dopuštajući za priliva i odljeva prirodnog zraka i svjetlost će omogućiti energija da teče glatko i potaknuti profesionalni razvoj. Ako morate koristiti umjetno svjetlo, naselje na korištenje žuto svjetlo nego fluorescentna svjetla.
Spominjanje prirode ovdje podrazumijeva čuvanje biljke u radnom području i prostora. Čak i ako ste stacionirani na kabine, držati malu bambus biljka na krajnjem desnom kutu za stolom, kako bi dobili osloboditi od negativnih energija i stimulirati okruženje s pozitivnost.
Snaga vizualizacije, baš kao i bilo koje druge prirodne sile, vizualizacija je učinkovit alat za korištenje Feng Shui za bogatstvo i sve ciljeve koje želite postići. Na vaš radni prostor, dići slike koje podrazumijevaju pozitivnosti i napretka, kao sretan sliku za svoju obitelj, ili sliku od ciljeva koje želite postići. Ako je velika kuća, postavljena je slika velika kuća, ako je blagostanje, staviti gore sliku da podrazumijeva. Nemojte staviti gore slike usamljenih figura. Sve što podrazumijeva obilje, čak ako je motivacijski citat, staviti ga tako da privlači pozitivnosti i povećava svoj rast.
Posljednji savjet kada je riječ koriste moć Feng Shui za ured za popravak ili odbaciti ništa što ne funkcionira dobro. Broken objekata, razuđen rubova, elektronike ili uređaje koji se ne bi trebao biti funkcionalna stečen osloboditi od najkraćem mogućem roku. Popravak curenja slavine u kupaonicama i ostave u svoj ured kako bi se spriječio gubitak bogatstva.
Kako je ranije spomenuto, Feng Shui je znanost, što znači da ako krivo koristi, ona može uzrokovati toliko zla jer se može kad se koristi na pravi način. Dok su ove su neka osnovna načela uredu Feng Shui i učinkovit Feng Shui ured izgleda, za detaljne savjet je uvijek bolje konzultirati profesionalnu, i čine većinu svojih usluga kako bi unaprijedili Vaše rast i produktivnost.

No comments:

Post a Comment