Monday 19 December 2011

Fall Wedding Boje: Ideje za jesen Wedding Boje

Ja pitam se kako bi naš život bio kad ne bi bilo boje! Ne mislim da bih bio u mogućnosti da opstane bez boje. Svakoj prilici, bilo da sretan ili tužan jednom, bilo da čestitaju nekome ili brightening nečijem raspoloženju, bojama, posebice kroz cvijeće su apsolutno neminovan. Ove boje dobivaju još više na važnost prigode poput vjenčanja, zabava i slično. Ali onda, iako boja dekoracija, cvijeće, dekor i tako dalje su života tih događaja, oni moraju biti primjereno odabran. Sada kada je očito ovisi o prigodi, vremenu i možda čak i temu o događaju. Dakle, sve one koji su idući u imati pad vjenčanja, živnuti jer ovdje je boja račun pada wedding boja ideje!
Fall Wedding Boja Teme
Postoji broj, ako je tema ići za nula se na bojama pada vjenčanja. Od tradicionalnih do elegantnih, sve je tu. Pogled na takve teme idejama za jesen wedding boje.
Elegancija i ništa drugo, u redu, pristao it je pad. Ali to, ni na koji način vam kaže da morate birati crvene i smeđe i bež, kada je riječ o pasti shema wedding boji. Možete imati jedan ne-gluposti i bez uljepšavanja kombinacije boja poput crne i bijele. Li sve the dekoracije i odjeće vrti oko ovih dvaju boja. Jednostavan i elegantan? Pri odabiru bijele haljine iako, ako i kada, nevjesta treba pokupiti sjeni koji će biti u skladu sa svojim koža ton. Ukoliko se prema vama crno-bijeli je potpuno izvan trag u vezi s padom, imaju drugu boju, hrđa, spaljena naranče ili želi, što je quintessential pad boji. Kada se koristi protiv crne, te boje će uljepšati i da će dodati dramatičan dodir.
Obično Slom; Ovo je savršeno jedan među fall ideje wedding boji. It suštinski je jesen i nadahnut od boje prirode na jesen. Uzmi inspiraciju iz stabala dobiti ideju što boje možete imati u svom jesen vjenčanje. Browns, rđa, reds, spaljeno narančasta, zelena i maroons su savršen boje za pada vjenčanje. These koristiti zajedno ili dvije ili tri fall wedding boje kombo će biti samo veliki. Odaberite prilično svijetle boje kao glavno boje oko koje se ostali lakši i neutralnih boja okretati.
Gen Next, a to će biti ultra-moderni i šik temu s bojama prilagođenje temu. To uključuje neutralne boje upareni s blistavom i blistav boje poput naranče i nevena. Možete imati svijetloplavi i siva. Koristite srebra kao naglašavanje boje u jesen wedding dekoracije. Druga boja paleta koji odgovara računa za modernu theme je espresso smeđem, nebo plavo i nijanse bronce. Bjelokosti i zlata također može biti jedan među tim velikim wedding boja kombinacija i uber modernog fall wedding boja ideje. To su jedva nekoliko popularnih među fall wedding boje ideje, ima mnogo više koji može biti dodan na popis.
Neki Više Fall Wedding Color Ideje i Kombinacije; Purplea i plava; Deep crvena, grogotovac, ljubičice, moka i kadulje; Burnt naranče i tamnocrvena; Pink i crna; šljiva i šampanjac; mornarice plava, srebra i zimzelen; Kakao, crvene i narančaste; čokolada i zimzelen, Purplea i srebro, kadulje zeleni i tamnocrvena with naznake tupe, Sapphire, boje vina i patlidžan, Ovo su neke od stvarno dobar fall wedding boje i one mogu imati pravi dramatičan učinak i izgled nevjerojatan.
Pa, pasti wedding boje za 2010 obzirom svih ovih sijaset kombinacije boja u jesen wedding bojama ideje može lakše reći nego učiniti. Ali nema potrebe opterećivati ​​sebe i dobiti zbunjeni! Sve što trebate učiniti je otići od svog crijevo osjećaj i uzeti inspiraciju iz prirode, couture, ljudi oko i mode.
To je sve što bi trebao učiniti prilikom odlučivanja o idejama za jesen wedding boje i gleda na fall wedding boja, ideje i trendove! Have a blast! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment