Tuesday 13 December 2011

Čistač glačala

Parno glačalo je sastavni dio gotovo svakog kućanstva. Unironed odjeću čine se osjećate i izgledaju nemaran i neuredan. Parna željeza je jedan od onih kućanskih aparata koje čine vašu odjeću izgled bez bora s glatkog željeza, osjetljiv na dodir. To stvara instant osjećaju dobro faktor za odjeću koju nosite. Ali se gadget, to također treba redovito održavanje. S parom glačalo za čišćenje, vaš uređaj može se držati u dobrom stanju. Pa pročitajte unaprijed znati kako suho očistiti glačalo i što su različite vrste čistača za čišćenje parom željeza.
Kako očistiti glačala?
Parna glačala mogu dobiti bojen s masne naslage ili neke tkanine boje, ako nije postavljen na pravo temperatura kod glačanja. Ocat je jedna od zajedničkih i najboljih prirodnih parno glačalo za čišćenje. Dakle ovdje idete s nekoliko savjeta o čišćenje parno glačalo s octom.
Uključite željeza najvišim postavka: Uvijek kada postoji neki tvar pridržavaju jedini ploču glačala na paru, uključite glačalo i to regulirati na najvišu postavku. Sada pokrenite ga preko neke novine ravnomjerno do ljepljive tvari se uklanja. To je vrlo osnovni način kako očistiti željezo.
Obrišite ploča podnožja pomoću amonijaka: Pretpostavimo da je jedini ploča masni s masnu osjetiti, uzmi krpicu i namočite ga u amonijak i obrišite ga. Isperite željeza s malo vode i mrlja masnu će otići.
Koristiti bijeli ocat s pečenje soda: Jedan od osnovnih načina kako suho očistiti parno glačalo je pomoću bijeli ocat. Ovo je zgodan parno glačalo čistač. Prvo se suhom krpom. Zatim ga mokrim s bijelim octom i obrišite ploča podnožja od željeza. Soda za pečenje također može biti pomiješana s bijelom ocat proizvesti učinkovite rezultate.
Očistite otvori pare glačalo: The Parno glačalo otvore i sprej mlaznice mogu dobiti začepljen sa mineralna naslaga. Tako ih treba redovito čistiti. Koristite pamučni obrisak natopljenim u ocat ili cijev za čišćenje kako bi uklonili prljavštinu nasukan u otvore za parno glačalo. Molimo ne koristite nož ispočetka prljavštine kao što će završiti uzrokuje oštećenja uređaja.
Očistite spremnik glačalo: Pripremite rješenje s jednake količine octa i vode i sipati u spremniku. Uključite glačalo na oko 5 minuta do para izlazi. Ocijedite rješenje nakon sat vremena. Rezervoar će biti čist.
Prije pocetka glacanja, ne zaboravite da napunite spremnik Parno glačalo sa normalnom vodom. Vode koja se koristi u paru željeza može biti normalna voda iz slavine s obzirom da to nije teško.
Umjetna glačala čišćenje
Osim prirodnih glačalo čišćenje poput octa, postoje mnoge umjetne parno glačalo čišćenje dostupna na tržištu. To se obično sastoje snažan kiseli sastojci koji pomoć u učinkovitom uklanjanju mrlja. Od tih, slavni je jedan Whink je parno glačalo čistač. To je prilično brz u uklanjanju rđa i masnu mrlje. To Kemijski je sastavljen od 10,5% klorovodične kiseline i 6,5% sulfamic kiseline. Još jedan proizvod besprijekoran vruće željezo Cleaner je također dobar za čišćenje jedini ploče. To je najbolje koristiti za čišćenje metalnih površina i Teflon prevlake. Ostali proizvodi kao što je Lime spreja i CLR (Common Lime uklanjanje hrđe), preporučuje se također kao dobar za čišćenje parom željeza. Lime daleko sprej sastoji se od 3% limunske kiseline, manje od 10% hydroxyacetic kiselina i manje od 7,5% sulfamic kiselina. Zbog njihove visoke kiselog sastava i korozivne prirode, oni moraju biti izvan dohvata djece. Dok ih koristiti za čišćenje svrhe, nemojte zaboraviti staviti na rukavice! Nedavna istraživanja su pokazala da, iako CLRs su dobri proizvodi za čišćenje, nisu najbolje preporučuje kao parno glačalo za čišćenje jer oni mogu gristi unutrašnjost parno glačalo.
Tako, ovdje imam navedeni neki dobar čišćenje parno glačalo da bi se aparat čvrsti i ide.

No comments:

Post a Comment