Tuesday 6 December 2011

Epsom soli Roses

Vi svibanj čudo kako Epsom solima može biti koristan za ružama, ali to je tek nakon čitanja ove informacije da shvatit ćete da to može imati koristi vaše vrtu nastojanja u više od jednog načina. Uzgoj ruža, kažu oni, krajnje je izazov, zbog različitih razloga. Ukoliko ste jedan od onih ljudi koji su se borili da se ruža biljka raste u vašem vrtu, mi ćemo vam reći kako koristiti epsom soli za ruže kao učinkovit gnojiva, i pomoći vam ostvariti svoju viziju.
Dok ste svibanj pretpostaviti da se uporabi Epsom soli ograničen samo na svoje zdravlje, vi ste u zabludi. One su izuzetno koristan kao gnojiva za biljke. Epsom soli su izuzetno bogat izvor magnezijum sulfata, koja nedostaje u većini tipova zemljišta. To je razlog zašto vam svibanj primijetiti da lišće biljke žute lako, i da biljka slabi s vremenom. Tako, kad vašeg tla je obogaćena s pravo iznos magnezija, primijetit ćete da sjeme klijavost i ukupnu rast vaše ruža biljka je prirodne i zdrave. Magnezij zajedno s sumpora je također bitan za klorofila proizvodnju, koja koristi biljke u svrhu proizvodnje hrane preko sunčeve svjetlosti. Nadalje, ove omogućiti lako apsorpciju važnih nutrijenata za postrojenja, naime fosfor, dušika i kalija. Sa znanjem svih ovih prednosti, da nas sada uzeti pogledati kako možete koristiti Epsom solima do potaknuti rast vašeg ruža biljaka.
Epsom soli za ruže: Savjeti
Dok Epsom soli kao gnojivo su bitne za zdravlje vašeg ruže, koliko Epsom soli ruže koristite, čini ogromna razlika u zdravlje vašeg grm ruža. Kao takvo, ovdje su neke savjete o korištenju epsom soli porasla tipovi koji uključuju kako koristiti, koliko za korištenje, i kada ih koristiti.
Dok Sadnja ruža, kada biljka ruža, započeti namakanjem korijene ruža biljaka u otopini Epsom soli i vode, u iznosu od Epsom soli ½ šalice u 1 galon vode. Dopusti korijena upije ovo rješenje preko noći, jer će pomoći u smanjenju stresa koji je prouzročio na ruža biljaka u procesu transplantacije. U rupe koje ste spremni biljka ruža, stavite oko jedne žlice Epsom soli kristala na dnu, prije nego što se biljka u njoj. Sada možete biljka grm u zahtevanom način. Naposljetku, nakon što ste posadili grm, stavite oko pola čaše Epsom sol u tlu, i temeljito promiješati, do 2 cm duboko u tlo. To će pružiti potrebne prehrana ruža Postrojenja za zdrav rast i procvat.
Godine nakon sadnje ruža; Nakon što ruža grm je počeo rasti i rasti to će i dalje zahtijevaju neke vrste gnojidbe. U tom slučaju, tijekom proljeća, razasutih jedna žlica Epsom soli u podnožju svake grm ruža, po podnožju visina biljke ruže, dati potrebnu snagu za rast. Naprimjer, ako je 3 metra, onda će zahtijevati 3 žlice Epsom soli za oplodnju. Zatim nastavite s vodom biljke. Vi svibanj također raspustiti Epsom soli u vodi i koristiti ga vode ruža biljka, kao metoda oba, zalijevanje i gnojidbe.
Ostali važni savjeti Korištenje Epsom soli Roses
Postoji još nekoliko načina pomoću Epsom soli ruža, neke koristi od događaj taj način, zajedno s nekim upozorenjima da morate držati na umu, a koriste ovu metodu od ruža biljaka oplodnje. Bacite pogled na savjete spominje ovdje:; Obavite gnojidba proces koristeći ¼ šalice Epsom soli otopljeni u galon vode triput godišnje osigurati da ruža biljka raste dobro. , Ako primijetite da je vaša ružama su viseće, te su počeli pokazivati ​​znakove slabljenja, oploditi tla Epsom soli da ožive svoje zdravlje. Uvijek je velik tretman koristi strane onih koji imaju aktivno bili uključeni u raste ruže u njihovim vrtu nastojanjima. ; Također, ako primijetite yellowing lišće, priprema rješenje Epsom soli i vode i sprej na lišće, pomoću prskalica. Nakon ovog rituala u tjednim intervalima, također će vam pomoći zadržati daleko štetnika. ; Izbjegavajte koristeći Epsom soli u trenutku kada suncu je preoštro. , Jer, su Epsom soli bogat izvor magnezija sulfat, oni imaju tendenciju povećati rast grm ruža, i promicati rast zdravog lišća. Osim ove prednosti, korištenje epsom soli ruža i pomaže u povećanju njihove veličine, pružajući bogate boje na cvijet, a povećanje broja pupova cvatnje na biljci. ; Epsom je jeftin soli fertilizer za vaše ruža biljaka, i služi kao izvrsna metoda organskog vrta u odnosu na kemijska gnojiva bogata dostupni na tržištu. Njegova upotreba će staviti točku na sva vaša Woes u vezi njegovog rasta i zdravlja. ; Važna upozorenje imati na umu je da višak korištenja Epsom soli u kiselom tlu mogu učiniti više štete nego dobra za vaše ruža biljaka. Sumpor prisutna u Epsom soli je kisela, što ako se koristi na tlu jednog sličnog tipa će uništiti hranjiva prije nego što mogu biti korištena od strane ruža biljaka. ; Kada znate kako, kada i Epsom koliko soli ruža je pogodna, moći ćete da većinu toga jeftin ali bogatog hranjivim tvarima gnojivo, i konačno moći vidjeti svoje grm ruža napredovati na zdrav način.

No comments:

Post a Comment