Monday 5 December 2011

Slab propuštanja

Ploča curenja je jedna od najčešćih vodovod problema u svakom kućanstvu, gdje se cijevi za vodu unutar ili ispod betonske konstrukcije od kuće početi curi. To događa kada napuknut ili probijen vodovode ostati unattended bez popravljen i zamijenjena novom cijevi. Puno vode je izgubiti zbog takvih rupture cijevi, jer stalno Leaks izvan vode. To također može uzrokovati oštećenja strukturni dizajn zid ili kuću. S obzirom na njihovu prirodu poguban, bitno je otkriti sisati curi dovodne cijevi što je ranije moguće i dobiti ih fiksne.
Kako Otkriti pločastu Leak; Postoje razne stvari koje mogu uzrokovati ploča Leaks. PH razina vode je najvažniji čimbenik, kao i cijevi nosi ova voda dobiti pogođeni. Voda sa više razina pH može oštetiti cijevi brže. Drugi razlog može biti velik pritisak vode, ako se promjer cijevi je mali. S pretjeranim teret na male cijevi moguće je za njih da savijati ili ruptura. Slab curenja Također je moguće gdje smjeru cijevi promjena. Vrlo očigledan razloga za ploče curenja mogao biti siromasima umješnost pri čemu su cijevi nisu ispravno instaliran. Ponekad kemijske reakcije između cijevi i tla ili cement može uzrokovati koroziju i razgradnju cijevi.
Ukoliko se pitate kako naći vodu curenja u kući, sljedeće su neke zajedničke znakove i simptome ploče curenja. Ako primjetite bilo koji od njih u stanu ili kući, onda je to određeni poziv za neke vodovod zadatke. ; Iznenadna ustati u vode računa; Niski vode tlak u domu; Damp spotova i mrlje na podnice ili zidova; Nedospjela vlagu pod tepiha ili tapete; Pukotine na zidovima ili podnice; Kako to Škripac pločastu Leak; Idealna je pozvati profesionalni vodoinstalateri u slučaju vas osjećaj veliku štetu. S modernim oprema, vodoinstalateri može detektirati ploče curiti i lokaciju s minimalnim štetu nanesenu podu ili zidovi. Međutim, kako popraviti cijevi, kopanje je obavezno. Vodoinstalatere može doći do rješenja kao mijenjanje samo curi dio cijevi, ili premazivanje pora u cijevi s jakim vodootporna ljepila, itd. Ali u starijih stambene građevine, vodovodni sustav korišten je također vrlo primitivna. U takvim slučajevima, mijenja cijelu cijev ili promjena rute cijevi je jedina opcija. Slab curenja popravak troškova ovisi o oštećenja cijevi, cijena nove cijevi ili druge dijelove, i kopanja i zamjena trošak. Općenito, instalater naplaćuje minimalno 500 dolara do curenja, ali to nipošto nije fiksni iznos. The cost varies from plumber to plumber and you can call various plumbers and settle for the most affordable jedan. Međutim, trebali biste biti sigurni u kvalitete vodovod dobara i potrošni materijal. S druge strane, ako ste se odlučili za to učiniti sami, onda je sljedeće korake u nastavku može vam pomoći riješiti ploča curenja na vlastite. ; Ploča za otkrivanje curenja je vrlo važno kako bi riješili problem. First utvrditi podrijetlo i mjesto curenja vode i označite tom području s kredom ili trakom. ; Pažljivo uklonite kvadrat podnožju podnice iz tom prostoru s odgovarajuće alate. Pokušajte ne uzrokuje previše štete na poda ili zida da spasi daljnjeg troška zamjene. , Korištenje pogodan drill stroj, započeti bušenje ploče, što je obično 4 inča debeli. Napravite male rupe u kojoj svoju ruku može pronaći i doći do curenja. ; Isključi glavni izvor vode i povećanje rupu tako da možete zamijeniti ruptured cijev s novim jedan s pravilan zavarivanje. ; Možete zatvoriti rupu s konkretnim nakon 2-3 dana, kada ste sigurni mjesta curenja bića zapečaćen ispravno. ; Kada beton rupe je sušen, popraviti podnice opet na svoje mjesto koristeći snažnu konstrukciju ljepilo i ostavite da se osuši. ; Slab curenja je ne samo nezgodno, ali uništavajuće te, pa je poželjno da to popravimo immediately s nekim troškovno učinkovita rješenja ploča curiti. Sljedeći put imate kapanja vode u dvorani za jelo, krv ne treba pokrenuti hladno. Just popraviti vaš ploča curiti, tako da možete uživati ​​u neprekinuti obiteljske večere u budućnosti.

No comments:

Post a Comment