Friday 30 December 2011

Tečni sapun Kastilija

Kastilja sapun je dobio ime po regiji u kojoj je mislio da je nastao je Kastilje regija onoga što je danas Španjolske. Teško je ipak, prikovati svoj točno podrijetlo, viđenje kao to je bio u upotrebi za najmanje pet stoljeća. Prije izrade sapuna Kastilje, loj, (što je govedina ili ovčetina masti) je korišten kao baza za sapun, i ostaje u uporabi do danas. Glavna karakteristika Kastilje sapun je da je napravio iz čiste biljne masti, najčešće maslinovo ulje, što je vrlo nježan na koži, i bez sušenja efekte da većina sapuna ima. Iako je Kastilija sapun je obično izrađena od maslinovog ulja, ima mnoge varijacije u bazu koristi, a mnogi tekući sapun Kastilje receptima koristiti kokosovo ulje, avokado ulje, bademovo ulje ili ulje jojobe, među ostalima kao svoje baze. Ako se pitate kako napraviti tekući sapun Kastilja, osnovni recept je opisano u nastavku.
Tečni sapun recept Kastilija
Tekući sapun Kastilja sastojci uglavnom se sastoje od osnovnog biljnog ulja, vode i lužine (natrij hidroksid) kristala. Možete odabrati želite dodati eterična ulja po izboru za dodavanje mirisa, ili se razlikuju baznog ulja s jednom od svoje vlastite postavke. Sljedeći je osnovni recept za domaći tekući sapun Kastilje.
Sastojci:, maslinovo ulje, 4 šalice, lužina kristalima (natrij hidroksid), 1 šalica; Destilirana voda, 1 šalica; Metoda:; Zagrijte maslinovo ulje, donijeti temperatura do 80 stupnjeva, koristeći slatkiša termometar provjeriti, onda super je malo. , U posebnom spremniku, raspustiti lužina kristale u vodi, pazeći da se raspusti u potpunosti. ; Ulijte smjesu u lužina hladi maslinovo ulje i pomiješati koristeći drvenom žlicom ili štap. Nastavak za miješanje oko 15 minuta, zatim ohladiti. , Dodati eterično ulje po svom izboru, pomiješati i zatim uliti u čistu, suhu sapun dispensers. ; Tekući sapun Kastilja koristi i prednosti
Prednosti tekućeg sapuna Kastilje su bezbroj, ali jedan od glavnih razloga je široko cijenjen je zbog svoje prirode biorazgradive. To je jedan od glavnih razloga potrošači koji su 'zeleni savjesti' i žele raditi svoj zalogaj za pitanja zaštite okoliša su vjerna bića od Kastilje sapuna. Mnoge tvrtke koje komercijalno proizvodnja Kastilja sapun, također su pristalice dobrih poslovnih običaja, još jedan razlog za potrošače raditi svoj zalogaj, kupnjom proizvoda od njih. Osim svojih ekološki prirode, sljedeće su neke koristi od ovog svestrani sapuna:; Tekući sapuni Kastilje su posebno koristan za osobe s osjetljivom ili ekstra suhu kožu - prirodno biljno ulje bazu smiruje i sprečava isušivanje. ; Tekući sapun Kastilja receptima koji koriste maslinovo ulje često se koristi kao šampona, koristi od maslinovog ulja raditi čudesa za one s suhu kosu. , Također se može koristiti kao zelena opcija za stroj za pranje posuđa deterdžentom, možete dodati octa u zadnje ispiranje kako bi suzbijanje masnoća koje bi mogle dovesti. ; Možete koristiti tekući sapun Kastilje zamijeniti svoj deterdžent za pranje rublja, kao i, (to će vam pomoći vaš kvocijent zeleno). ; Domaći sapun odluka, često radi se kao ekonomičniji od trgovine kupio sapune. , Ako ste kreativni vrste, i imaju vremena na rukama, možete napraviti tekući sapun Kastilje s različitim eteričnim uljima i dar te svojim prijateljima i obitelji. Nakon što ste pronašli jedan recept koji radi za vas, isprobati različite kombinacije baznih ulja, ili pothvat u Castile sapun recepti koji će prinos šipke umjesto tekućine verzija - dobro ste svibanj pronaći sebe pretvoriti za život!

No comments:

Post a Comment