Friday 16 December 2011

Wasp Nest u Car

Spremate se za glavu na posao ili u školu u ranim jutarnjim satima. Ste otključali vrata automobila i iznenađen da otkrijete da postoji osa gnijezdo u automobilu. Od svih mjesta pronaći gnijezdo osa na vas vrata automobila! Nije li to zastrašujuće situacije? Razmislite o tome, može lako ubod ose kroz odjeću i da previše više od jednom. Kad god se osjete ugroženi prijetnjama ili shvaćaju da njihova gnijezdo je truju, oni će sigurno napasti. Nitko stvarno želi osa u svojim domovima, garaža, vrt, pa čak i automobile. Dakle, to nas dovodi do više pritiskom na pitanje o tome kako maknuti gnijezdo osa ispravno. Zbog ovog člana, neka je samo koncentrirati na uklanjanje osica gnijezdo u automobilu. Mi ćemo ići preko pojedinosti o tome kako možete dobiti osloboditi od ose trajno.
Osica gnijezdo u vrata automobila
A osa zamka čini čuda kada je riječ o uzimajući osloboditi od njih oko kuće ili vrta. Ipak, kada je problem u vašem automobilu, različiti su mjere koje treba uzeti u obzir. Da bi saznali kako biste dobili osloboditi od osica gnijezdo u automobilu, jednostavno slijedite upute u članku.
Materijal potreban; Zaštitna odjeća, Zaštitne naocale, Aerosol osica ubojica, kanta za smeće, Car zamka, ruke rukavicama, maskom, ljepljive trake, čizme, šešir, Korak # 1: Sada prije nego što počnemo, morate nositi zaštitnu odjeću i naočale. To znači da, dugih rukava, duge gaće, rukavice u ruci, masku za lice, i kapu. Možda ćete izgledati kao da ste o da ide za neki prostor invaziju, ali ne, to nije ono što je to. Razlog tome je što trebate sami pokrivaju u potpunosti, tako da ne bi ubola (znate, ako se odlučite da vam osa napada).
Korak # 2: Najbolje vrijeme za uklanjanje osica gnijezdo u automobilu je tijekom zalaska sunca. Pronađite gnijezdo u vrata automobila. Ponekad, to može biti u prtljažniku, iza stražnjeg svjetla ili prednjim svjetlima. To su najčešća mjesta gdje bi moglo biti ose skriva. Ako niste koristili auto za neko vrijeme, WASP gnijezdo u automobil može biti blizu šarki vrata te.
Korak # 3: Da biste odabrali sumrak for osa gnijezdo uklanjanje jer je tijekom tog vremena, oni se vraćaju u gnijezdo za noć. To je savršeno vrijeme, tako da nećete dobiti stung kao što su oni manje aktivni te.
# 4 korak: Kada pronađete gnijezdo, stand barem 15-20 metara daleko od njega. Uz aerosol osa ubojica, potopiti cijelo gnijezdo ispravno. Ako postoje bilo kakve ose unutar gnijezdo, one će izaći i pokušati vam naškoditi. U tom slučaju, sprej pravo osa ubojica na njima. Nakon što padaju, korak na njima ih ubiti.
Korak # 5: Nakon što neko vrijeme, vidite da nema osa ostavio u gnijezdo, vrlo pažljivo pokušajte ga pregledati. Come 10 stopa bliže gnijezdo i sprej osa ubojica i opet u 5 stopa (to ne boli biti temeljito sigurni).
Korak # 6: Uklonite gnijezdo nježno od vrata automobila, a neka se nada da ne postoji svaki pokret, dok radite to. Uzmi gnijezdo izravno na kantu za smeće i baciti gnijezdo unutar njega. Stavite poklopac na vrhu, a ako to nije hermetičan, mjesto ljepljive trake preko njega.
Korak # 7: Ako ste uplašeni i / ili alergični na ubode osa, ima netko drugi brinuti o tome. Vi ne želite da se bilo koji rizik. Vi zapravo ne može zaustaviti ose from saviju gnezdo u blizini svoje kuće i automobil, ali svakako možete poduzeti potrebne korake kako bi ih držati podalje.
Pričekajte za 2 dana da vidi je li ose ne vrate. Oni neće, ako ste već uklonili osica gnijezdo u automobilu i oko kuće. Posjetiti svoj lokalni dućan hardver i kupiti lažni automobil gnijezdo osa. This gnijezdo savršeno će se uklopiti u vaše vozilo. Stavite zamku preko automobilu. Kad su vidjeli, svi kukci (uključujući ose), će biti obeshrabrene vraćaju napraviti novi gnijezdo u vrata automobila.

No comments:

Post a Comment