Sunday 25 December 2011

Zvučni izolator Zavjese

Što su zvučni izolator zavjese? Imate li i isto pitanje na umu? Dakle, neka je pronaći odgovor. To su zavjese i zastori koji se koriste kako bi se smanjila buka iz koje dolaze unutar sobe i ove zavjese također ne pustiti zvuk izlaz iz navedenog prostora.
The zvučni izolator zavjese mogu najčešće naći na javnim mjestima kao što su kino dvorana. Međutim, izolirani zavjese kuće za je dobra ideja i može se koristiti na najučinkovitiji način. These zavjese također nazivaju heavy-duty zavjese i to sliči lined zavjesa panela koji je izrađen od teškog i postrojilo zavjese materijala. Načini da se objesiti ovaj tip zavjesa je slična tradicionalnom zavjese. Zavjese se može obustaviti ili koristeći jednostavne kuka, uvodnica vješalice ili petlju pričvršćivanje materijala. Mogućnosti za boje i uzorci su isti kao kod konvencionalne zavjese.
Jedina Posebnost između zvučno zavjesa i zavjese konvencionalnog je debljine i težine materijala. Ovaj tip zavjesa ima prošiven građevina koja povećava debljina ploče od dva i pedeset osam inča. The prošivanje može biti učinjeno na oba strana koja je, leđa i ispred draperija ploči ili samo na stražnjoj ploči. Some drapers koristiti donji rub ploče postaviti težinu, tako da se zavjesa ne kretati se s povjetarac ili bilo kojeg drugog razloga.
Zvučni izolator Zavjese za dom
These zavjese obavljati funkciju upija i muffling, a ne odbija od buke, iako oni nisu toliko efikasan u apsorbiranju zvuči kao kombinacija zvučno izolaciju zidova i zvučno izolirana. Ali, da, zavjese mogu biti djelotvorni u smanjenju zvučnog i druge vrste vibracije koje su prilično zbunjujući. Zvučni izolator zavjese za dom također može biti jedan velik ideja gdje vam je potrebno za kontrolu echoing zvukova i buke. Naprimjer, soba studija mogu imati zvučno zavjese za prozore da se smanji buka što može biti zbunjujući dijete noću ili čak po danu.
The tekstura prošiven zavjese također rješava u svrhu održavanja normalnoj sobnoj temperaturi blokirajući sunčeve svjetlosti. Tako, zvučnom izolacijom sobi će omogućiti dijete se koncentrirati više na njegov studij. Još korištenje tih zavjese u kuće za dom kazališta. Instalacija zavjesa na unutarnjim zidovima u sobi pomoći će u smanjenju odjekuje, zvuka i smanjivanje distrakcija zbog drugih zvukove tijekom filma vrijeme. Također će vam dati osjećaj javne kina i vi ćete uživati ​​u gledanju filmova bez bilo kakvih smetnji i prepreka.
Iako je prihvaćena činjenica da soundproofing zavjese se prilično skupo afera u odnosu na konvencionalne lined zavjese, ali oni služe u velikoj mjeri. Pored toga, paneli su izrađeni od požara retardant koji dodaje da atribute zvučno izolirana zavjesa. Održavanje tih zavjese također je vrlo jednostavna, čišćenja parom opremom mogu se koristiti za čišćenje. Možda lice poteškoće u pronalaženju zavjese u domu trgovinama i na prodajnim mjestima, ali možete kontaktirati komercijalnu opremanja trgovaca koji imaju dionice dizajna.
Osim soundproofing zavjesa, možete izolirati prozora koji će se dodati na blokiranje zvukova i svjetla. Sada, morate biti razmišljajući kako da izolirajte prozore sa zvučno izolovan zavjesa? Pa, imam rješenje na vaš problema izolaciju za zvučnu izolaciju te. Vrlo jednostavna. Izmjerite prozorski okvir saznati dubinu. Koriste aluminij folijom da pokrije unutarnji dio prozora što će se odraziti topline. Izrežite zvučno tepiha i vlaknastih ploča veličine okvira prozora. Uz pomoć nožem, čine prst rupe u zvučno tepih koji se može ukloniti kad god želite svjetlost. Pričvrstite ploču sa mat i gurnuti ga u prozor. Pobrinite se da nema praznine i vaši zvučni izolator prozora zavjese s izoliranim je spreman.
Dakle, sada znate kako da ostanu daleko od buke i ometajućih zvukova. Use zvučno zavjesa i sebe držati daleko od buke u vanjskom svijetu.

No comments:

Post a Comment