Monday 19 December 2011

Izgradnja Paluba Klupa

Kada imate roštilj ili samo pozvati neke prijatelje preko za piće, paluba je idealno mjesto za Vas ugostiti Te dobiti-togethers. Ali što ako ste se zove puno ljudi više za zabavu, a vi odjednom shvatite da nema dovoljno prostora na palubi za držanje tih ljudi? Također, shvatite da dodavanje nekoliko stolice, Vaš problem se neće riješiti jer će teško biti bilo koje mjesto za vas sve da se presele. Također će biti ograničen prostor za vas da služe hranu. Osim, stolice u svojoj kući neće odgovarati sa svojim palube dizajn. I što sad? Ili možete kupiti vrt namještaj ili mislite izgradnje sebi palube klupi. Od gore navedenih dvije alternative, izgradnja paluba klupu može biti dobar izbor jer je ne samo lako to učiniti sami, ali i to će vam uštedjeti prostor, vrijeme i novca. Kako? Let's saznati.
Before zgrada namještaja za vaše palube, postoje nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir. Te mogao imati backless klupu palube ili biste mogli imati palube klupicu s leđa, tako da djeluje kao ograde na svoju palubu, velik palube ograde ideja, usput. Ako već željeznicom, te htijenje ištanje ugrađene klupe. Nadalje, na temelju vaših interijera projektiranju, odlučiti želite klupama biti izgrađen od cigle ili od drveta. Posavjetujte se s unutrašnje uređenje ako ste previše su zbunjeni. Nakon što sve ove odluke, nositi hlače i dobiti posao za izgradnju palube klupu.
Klupa Planovi za palube
Nakon što izvršite gore navedene odluke, postoje još neke stvari za učiniti prije izgradnje palube klupu. , Napraviti popis stvari i alate koji će vam trebati napraviti klupe, kao mjerna traka, kružna pila, daska, čekić, električna bušilica, pocinčani palube vijaka, čavala, vijci i klupa zagrade. , Zatim idite na hardveru dućan i dobiti sve alate i od drvo shop, kupiti drva kao što su tikovina for tikovine namještaj od pruća ili šiblja for namještaj prema Vašem ukusu. Izabrao drvo da odgovaraju vašim palube. ; Odlučite mjerenja vašeg klupama temelji se na prostoru koji se nalazi na palubi. ; Odlučiti gdje želiš palube klupe biti i izraditi klupe palubi zgradi planovima, u skladu. Ili pogledati na internetu za klupu plan ili napraviti jedan od vlastite. Paluba planova klupa će pomoći u izgradnji palube klupu.
Kako to Graditi Paluba za sjedenje?
Sada kada imate sve potrebne materijale s vama i vašoj klupi plan je spremna, neka nas pogledajte kako izgraditi palube sjedenje.
Frame i Seat, Cut okvir i mjesta u skladu s vašim mjerenja, od klade koje ste kupili. Na temelju svog doma uređenja teme, možete napraviti svoj vlastiti dizajn palube klupu. Pri donošenju sjedište, to je idealan da ga s više od dvije daske. Držite određenoj udaljenosti između dužice. Ta udaljenost neće dopustiti nakupljanje vode na sjedalu, a također će pomoći u održavanju sjedalo cool.
Frame Skupština; Odlučite gdje ćete želite palube klupe na temelju svoj deck ograda dizajn. Prvo, izbušiti kod nekih rupa u tlu popraviti noge ili podršku za klupe. Vijak sjedište na nogama. Pečat uz pomoć ljepila za drvo. Sljedeća sastavite natrag na sjedalo. Držite natrag malo naginje, ako namjeravate na opuštanje na klupu. Zatim dolazi skupštine ruke na klupi. Your klupa je spremna. Ponovite postupak sa svim ostalim klupe na palubi. Sjetite se pečat s drveta ljepilom i koristite vijke dobre kvalitete.
Šperploča, Get šperploča list po Vašem izboru. Izrezati list u oblicima i dimenzijama potrebno i zalijepite ih na klupama. Pijesak sjedalo i natrag da biste dobili osloboditi od svih grube rubove. Sljedeći postupak je da ga slikati prema trijemu dekor. Možete ga obojiti tako da odgovara boji drveta podnice. Svoje jednostavne paluba klupe je spremna da se koristi.
Dakle, ne gradi klupe za vaše palube lako, zabavno i ekonomski? Možete napraviti ovo u obitelji projekta ili može pozvati nekoliko prijatelji će vam pomoći da bi vaš palube cool palube gradnjom palube klupu. Uživajte u stranci i sve pohvalne vaše goste!

No comments:

Post a Comment