Tuesday 13 December 2011

Dijeta koje brzo djelovati

Finding pravo dijeta koja radova je velik izazov, a većina dijeta napraviti ogromne zahtjeve ali ne za isporuku. Većina od nas su na neke dijeta ili drugih u pokušaju da izgubiti težinu, ali borba za pronalaženje zdrave prehrane koja ne podrazumijeva gladovanje. If gubljenje težine je vaš dugoročni cilj, a zatim biste trebali jarku sve hir dijeta ili sudar dijeta jer oni samo vas izgubiti vodu težinu. Bilo težina koja je izgubila zbog takvih dijeta, brzo dolazi ponovo nakon što prestane dijeta. Ovdje ćemo raspravljati o nekim zdrave prehrane da rade brzo.
Good dijete koje rade Fast
Kada ste u potrazi za zdrave dijete koje rade brzo, a zatim sve sudar dijeta i hir dijeta odmah ispružio. Ne morate gladovati sami za postizanje tog cilja. Jedna od najboljih dijete koje rade brzo je dijeta špiljski čovjek moći također naziva paleolitika dijeta ili dijeta kameno doba. Dijeta špiljski čovjek snaga ne samo pomaže da izgubite težinu, ali što je najvažnije to vam pomaže da povećate svoju energiju razinama i detoxes vaš sustav. U prehrani špiljski čovjek moći uključuje pijenje čašu vode, čim ustanete ujutro i svi rafiniranog šećera, mliječnih proizvoda, obrađene hrane, brašno, kruh i žitarice ne mogu jesti. Tijekom ova dijeta režim, morate se isključivo osloniti na samo one hrani koji su dostupni za potrošnju za naše paleolitika predaka. Hranu koja je dopuštena na ovoj dijeti su ribe, peradi, jaja, voća, povrća, korjenastog povrća, orašastih plodova i sjemenki. Ovakva strogih dijeta rezultate u gubitku težine jer smo udebljati potrošnja obrađene i junk hranu. Također je s niskim udjelom natrija, a dijeta se fokusira na zdrave bogata hranjivim tvarima hrane koju ispunjava i pomaže vam da ostane sit.
Jedan je od najboljih brze dijete koje stvarno rade bez tebe natašte sebe je glikemijski indeks prehrani. U ovoj dijeti, trebate pojesti samo nizak glikemijski indeks hrane, što će osloboditi energiju polako u vaš krvotok, održavanju šećera u krvi razina konstantna. Glikemijski indeks je dijeta prilično jednostavno slijediti, a sve što trebate učiniti je zamijeniti visoki glikemijski indeks hrane s niskim glikemijskim indeksom hrane. To nije samo prehrana za gubitka težine, ali također ima dugoročne zdravstvene beneficije kao i smanjenje rizika od srčanih bolesti i dijabetes. Slijediti glycemic indeks prehrane, morate se prebaciti na smeđu rižu umjesto bijele riže polirane, konzumirati žitarice za doručak kao zobi i ječma i jesti puno zelenog lisnatog povrća i svježe sezonsko voće. Glikemijski indeks prehrani nije samo kratko vrijeme dijeta za mršavljenje, ali to je alternativni način života vodeći zdrav život.
Jedan od dijeta koje rade brzo i besplatno za žene je ispustiti haljina veličine u pet dana prehrane. Kao što naziv označava dijeta, ova dijeta plan je za sve one žene koje trebaju da ispustiti haljina veličine u pet dana. To je nutritivno uravnotežena pet dana mršavljenja dijeta koja radi brzo. To je niske kalorijske dijeta plan koji se sastoji od stroge doručka i ručak opcije. Pad jedan haljinu veličine u pet dana obrok plan je sljedeći.
DayBreakfastLunchDinner; Dan 1 ½ šalice nezaslađen museli sa 2 žlica niskim masnoće jogurta, pregršt malina, 1 čaša svježe stisnutu salata naranče juiceGreen s avokadom, 2 cjelovite crackers1 žaru lososa, ½ zdjelu umiješajte pržene povrća; dan 21 kriška wholewheat tost, 1 čaša svježeg voća sok po izboru, 3 male rajčice grilled1 veliku zdjelu od povrća tjestenina juhe, 1 wholewheat roll bez butter1 prženim pilećim prsima, ½ zdjelu na pari zelenog graha i baby mrkve, 2 šljive; Dan 32 malih jaja poširan, 1 kriška tost wholewheat breadWholewheat sendvič od šunke with mršavih kriške, salate listova i rajčica, ½ šalice niske masnoće yogurt2 žaru govedina kobasice, ½ zdjelu nizak natrija juhu piletine, 2 žlice slatkog krumpira zgnječiti; Dan 41 stakla banana and jagode smoothie1 prženim jakna od krumpira punjeni s niske masnoće vikend sira, 1 mali orange1 pečenu janjetinu sjeckati, ½ pečena kukuruza na klip, Dan 51 pecivo, ½ zdjelu svježe jagode s 1 žlica masti smanjena salata vrhnje cheeseBean with humus, 1 riža kolača, 1 appleChicken promiješati pržiti, 4 žaru gljive, 2 žlice creamed špinat
To su neke lako dijete koje rade brzo. Uvijek slijedite jednostavna i dobro uravnotežena dijeta za mršavljenje. Hir dijeta da rade brzo i sudar dijeta treba biti strogo izbjegavati. Imajte na umu da zdrave prehrane treba dopuniti pravilan vježba režim za postizanje dugoročne ciljeve mršavljenja.

No comments:

Post a Comment