Friday 16 December 2011

Kako se koristiti jednoj Pećnica Konvekcija

Morate imati čuli konvekcija peći i kako pomoći kuhati hranu ravnomjerno i učinkovito. Možda ste već vlastiti pećnici konvekcija, no ne znam kako ga koristiti. Konvekcijske peći se razlikuje od konvencionalne peći i skuplji. Prije nego se raspraviti kako koristiti konvekcija peći, javite nam prvi znati što je konvekcija peći i kako se razlikuje od tradicionalnih peći.
Konvekcijske pećnice je unutarnji obožavatelja koji cirkuliraju toplog zraka u unutrašnjosti pećnice za jedinstvenu raspodjelu temperature. Unutarnja fanovi usmjerava topli zrak u cijelom hranu umjesto cirkulirajućih slučajno. Zbog navijača istu temperaturu pećnice se održava na vrhu i na dnu racks kao i između regala. Glavna prednost korištenja konvekcija pećnica omogućava da se hrana treba kuhati ravnomjerno i pekarskih proizvoda će se kuhati brže i vaši će se jela od browned sve oko sebe.
Jedna od najvećih pritužbe da mnogi kuhari su je da dok kuhate u tradicijske peći je da na dnu hrane dobiva opečen, ali na vrhu jela nije zapečene ravnomjerno. Taj se problem može riješiti uz pomoć konvekcijske peći kada znate kako koristiti konvekcijske peći. Razlog zašto mnogi kuće kuha se zastrašivali u kuhanju u konvekcijske peći jer postoje mnoge prilagodbe koje se mora izvršiti. Ali ovi prilagodbe u vrijeme kuhanja i tehnike nisu teško naučiti i nakon što su neki praksi, možete jednostavno kuhati mnogim jelima u konvekcija peći brzo.
Kako koristiti konvekcija Pećnica jedan za kuhanje
Kada želite znati kako koristiti konvekcija peći, morate držati na umu dvije stvari. Podesite bilo jelo želite napraviti u pećnici konvekcija toster bilo snižavanje temperature u pećnici oko 25 stupnja ili smanjenjem kuhanje vrijeme jelo za 25 posto. Problema za učenje kako koristiti konvekcija pećnica je da većina posuđe da ćemo napraviti iz knjiga recepata daje vrijeme potrebno za postavljanje jelo u pećnici, kao i temperature su sve dao za blistav pećnicu i ne konvekcija peći. Najbolji način da se riješi taj problem je da slijedite kuhanje vodič konvekcijske pećnice su gore navedeni, a zatim voditi evidenciju o rezultatima te dobiti kuhanjem im se ovo sviđa. Uz neke prilagodbe i suđenja i pogreška koju bi uskoro mogli gaze vrijeme potrebno kuhati omiljenih jela.
Najbolja stvar oko konvekcija peći kuhanje je da se hrana uzima oko 30 posto manje vremena za kuhati. Drugi prednosti konvekcija peći je da možete uštedjeti mnogo u smislu svog struje kao hrana kuha u manje vremena. Ako biste željeli znati kako koristiti mikrovalnu pećnicu konvekcijom, Pa to je ne razlikuje od konvekcijske peći. Jedina je razlika kao mikrovalna pećnica konvekcije će se još manje vremena za kuhati hranu.
Nekih savjeta o tome kako koristiti konvekcija peći, tako da vaš jela ispalo tastier su, koristiti plitke posude za pečenje, zadržati 2 inča carinjenje svih strana dopustiti vrući zrak može kružiti i mjesto posude i tave na sredini stalak. Sada kada znate kako da koristite mikrovalnu pećnicu konvekcija, okušati se u spremanju posuđa u konvekcija peći i naći ćete da vaše pečene robe flakier i vaša pečena jela su mekše i vlažne.
To je sve o tome kako koristiti konvekcija peći. To je jedan od najboljih načina da se kuha perad, meso, povrće i slastice. Kako instalirati pećnici konvekcija? Pa, to je lako kao postavljanjem konvekcija peći na polici i uključite utikač. Pročitajte neke recenzije pećnici konvekcija prije nego kupite i ona se koristiti za pripremu jela ukusna.

No comments:

Post a Comment