Thursday 22 December 2011

Lica rast kose

Tijekom razdoblja puberteta, dječaci prolaze kroz razne hormonalne i tjelesne promjena. Ali ne sve dječake proći kroz njega istodobno. U nekim dječacima promjene javljaju rano i kod drugih, to se događa malo kasno. Ali ti kasni ženske sportske hlače pate od kompleksa inferiornosti i postati temu vic među bande dječaka. To se dogodi s dječacima čije dlake na licu rastu vrlo sporo ili niske gustoće. Ako previše pate od ovog problema, pročitajte članak dalje, jer govori o muškarcima dlake na licu rastu proizvode i savjete.
Lica rast kose Savjeti
Te ćete biti prilično razočarani znati da nema dlake na licu rastu standardne proizvode koji jamče povećan rast kose. Postoje neke proizvode, ali oni promoviraju rast kose na glavi i drugim dijelovima tijela, a ne lice. Ali to ne znači da ne postoje rješenja. Dobra vijest je da možete potaknuti rast dlake na licu ili ubrzati proces pomoću sljedećih savjeta.
Zdrava ishrana; Nakon zdrave prehrane zajedno s zdravog načina života pomaže poticati rast dlake. Vitamini kao što su A, B1, B3, C i B12, itd. su poznati da potiču rast dlake na licu kod muškaraca. Proteina i minerala također pomoći u rast kose. Također možete konzultirati liječnika i poduzeti neke dodataka hair vitamina koji su poznati kako bi stimulirala rast dlake. Izbjegavajte pijenje, pušenje i kasnim noćnim zabavama, budući da zauzima cestarina na vaše zdravlje. Tijelo treba dobar noćni san za popravak oštećenja mišića i tkiva, koji igraju veliku ulogu u poticanju rasta kose.
Vježbanje, vježbe su također poznato da stimulira rast kose. To ne imati izravne veze s izrastom ali hormone koji stimuliraju rast kose se aktivirati nakon vježbanja. Vježbanje također potiče glatke cirkulaciju krvi u mišića lica koji može pomoći u kontroli gubitak kose i poticanju rasta kose. Vježba je također veliki stres Buster i stresa free lifestyle može promicati zdrav rast kose. Vježbanje također pomaže da ostanete fizički i psihički stane.
Grafika i lica, koju bi se svidjeti ako ste tzv metro seksualni tip koji voli četkanje i posjeti ljepote lječilišta. Dakle to definitivno isplati natrag, kao jedna od najboljih načina koži lica njega. Ponekad krhotine u kože pore zabraniti rasta kose. Tijekom grafika, crne glave i bijeli glava su uklonjene kako bi lica koža može lako dah koje mogu unaprijediti lica rast kose. Masaža lica također pomaže vam, kao što se povećava cirkulaciju krvi u licu regiji koja zauzvrat pomaže u poticanju rasta kose. Također možete masirajte lice s eukaliptus ulje, koje je poznato da se ubrza proces rast kose. To je dobro za ljude koji pitaju o tome kako rastu bradu brzo. Sve što trebate napraviti je masaža brade i čeljusti ulja eukaliptusa svaki dan.
Osim toga, brijanje je rekao za promicanje rasta kose. Ali ako si previše mlada i nema dlake na licu onda ne ići za to. No, dječaka s malo rast može probati brijanja, to se može stimulirati rast dlake. Iako znanstveno, nema veze između brijanja i rast dlake.
To su neki od dlake na licu rastu savjete ljudi mogu pokušati. Ali, morate se sjetiti da dlake rast ovisi na genetici i testosterona. Dakle, ne truditi da ometati prirodni proces. Ja bih vam savjetovati da se sretni s onim što imaš. Prije ili kasnije morat ćete dlake na licu. Usput, čist brijanje izgled je još uvijek u! So prestanite brinuti i ne pada moliti bilo dlake na licu rastu kreme koje pohvaliti stimuliraju rast kose. Konzultirajte svog liječnika prije korištenja bilo kojeg lica proizvodi rast kose.

No comments:

Post a Comment