Tuesday 20 December 2011

Kabeli Jumper

Annie je vrlo važan sastanak, a ona je rushing off joj radnom mjestu u svojoj nedavno kupio auto. Sve je bilo ide po planu dok joj se pokvario automobil na sredini. U očaju, ona je izašao iz automobila i pokušao vidjeti što je problem. Uz malo obličje okolo, ona je shvatila da je baterija potpuno isprazniti. Na sreću, bilo je garaža u blizini, tako da ona zaključana njezin automobil i dobio pomoć od mehaničara tamo. Počeo mehaničar automobil pomoću džemper kablovima i ona bila na putu.
Ako postoji šansa da ne zna o jumper kablove može biti anegdota je dao ideju. Nikad umu ako ima ne. Tekst koji će čitati naprijed će vam reći o tome sve.
Što su Jumper Kabeli?
Jumper kabeli, jednostavno stavite se koriste za pokretanje automobila s mrtve baterije. Normalno oni koji su redovito voziti automobile nositi ove kabela u slučaju nužde. To obuhvaća od par teških kolosijek, izolirana žica pratnji aligator isječke na svakom kraju. Najbolje kvalitete isječke izrađeni su od čvrstog bakra i oni označeni su crvenim i crnim boje ukazuju na pozitivne i negativne terminala odnosno. Ovi kabeli dolaze u sliku kada je automobil baterija je isušen toliko da auto ne bi početi. Ali ne brinite, postoji male šanse da vaš prosječni akumulatora život je uzimajući preko. To je samo je ispuštena. U tom slučaju drugu bateriju i ti kablovi koriste se za početak taj auto. Sada kada je automobil počne, alternator pomaže baterija se naplaćuje i pomoći pokrenite stroj. Nakon ovog objašnjenje o tome što su džemper kablovima, omogućuje pogledati kako automobil jumper kabeli primjenjuju se s obzirom na baterije.
Kako Skoči Start auto pomoću džemper kabeli
Skoči Start # 1, Kako biste provjerili automobila baterije prva stvar koju trebate učiniti. No, s obzirom da ste se pobrinuli da vaąa baterija je mrtav i da je razlog vašeg automobila ne pokreće i drugi prikazuju automobil na raspolaganju, ovdje je prvi korak. Provjerite mjesta baterije u pojedinim automobilima. Park trčanje car uz onaj koji je oborio. Baterije trebaju biti uz međusobno i isključite fan automobila.
Skoči Start # 2; Sada trebate spojiti crveni kraj kabela skakač pozitivno terminala mrtvih baterije, a drugi kraj na pozitivni terminal za trčanje automobila. Dobar način za razliku između pozitivne i negativne terminal je da je pozitivan terminal je malo veći nego negativna. To poistovjećivanje pomaže dobiti vezu baterije, džemper kablovima i druge stvari na pravi način. Ako su spojevi su netočni, može biti problem, dok skakanje automobil baterije.
Skoči Start # 3; Priložiti jednom kraju crni skakač kabel na negativan terminal baterije trčanje automobila. Drugi kraj kabla crni džemper će morati solidnu metalni dio na mrtve motora automobila.
Skoči Start # 4; Sada uključite automobil koji će dati potaknuti i okretaja motora. Slijedite da je do okretanjem na motoru mrtvih automobila. Normalno automobil bi trebao početi. Ako ne, može se na veze jumper kabeli su lose. Bi se osiguralo da su široka dovoljno i pokrenuti automobil opet. Kada automobila počinje, to je sigurno odvojite kabele, iako u obrnutom redoslijedu. Crni kabel priključen na negativni kraja i drugih negativnih metalik kraju bi prvi otići nakon odspajanja pozitivne veze.
Skoči Start # 5, čak i nakon što odspojite jumper kablove, pustiti motor trčanje za oko 20 minuta. To će dati alternator vašeg automobila priliku za punjenje akumulatora.
Ako ne možete vidjeti ako terminala je pozitivna ili negativna terminal, provjeriti za prašinu i prljavština na terminalima. Provjerite jumper kablove, kao i terminali prije veze. Siguran sam da sad znate što su džemper kablovima i kako ih koristiti dati skok početak vašeg automobila! Ovo je mjesto gdje ću odjaviti! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment