Friday 23 December 2011

Wasp Nest pljusak

Ose su jedan od najatraktivnijih dreaded kukaca zbog prisutnosti oštre ubode. To je vrlo uobičajena pronaći ose izgradnju gnijezda unutar naše kuće. Gnijezda izgledaju kao hrpa blata, renderiranje zidova mussy. Ako nije iskorijenjena u početnoj fazi, gnijezda postati njihov stalni staništa. Počinju množenjem brzo u brojevima i šanse da dobivanje osa ugriza također se povećava. Osobito, djeca pokušavaju probiti blatnim gnijezdo dok igrate i da se brani, WASP stings, koji mogu biti zarazne, alergijske i bolno. Ekolozi u obzir te insekata da igraju pozitivnu ulogu na ekosustav.
Dvije su sorte ose, osamljen i društvene. Osamljeni ose su prilično pitomo, za razliku od društvenih, koji su strahovito agresivni, uzgajali radi preying na druge insekte. Međutim, one postaju smetnja kad provaliti ljudskom staništu. Dakle, uklanjanje gnijezda WASP postaje briga premijera. Sprej osica gnijezdo je jedan od najučinkovitijih alata za njih raščistiti.
Wasp Nest Uklanjanje pljusak
Postoje različite vrste osa sprejevi dostupan komercijalno. Oni su ili biljnoj osnovi ili kemijska sprejevi. Kemikalije su sposobni eliminira ose lako i brzo u akciju. Međutim, treba ih primijeniti s velikim oprezom jer oni mogu rasplamsati na kožu. WASP gnijezdo sprejevi su razrađeni u nastavku.
Prirodni Wasp Nest sprejevi; Neki biljni osica gnijezdo sprejevi tvrde da se isključivo organski. Imaju sastav ulja lavande, eukaliptusa ulje i ulje citronele. Ekstrakti biljke citrusa najčešće se koristi kao osa odbojan. Također možete pripremiti osa sprej sa sljedećim prirodnim proizvodima gnijezdo. Tekućina se priprema miješanjem ½ unca citronella ulja, 1 / 8 unca svakog od buhača ulje, čaj stablo ulje i ulja eukaliptusa. Sada razrijedite sastava sa 6 unca votke i napraviti emulzija with ¼ grama ulja lavande. Druga opcija za tekuće odbijajući je miješanje jednake količine ulja citronele, teak ulje, mentol i eukaliptus ulje ulje. Čuvajte ih u raspršivač i sprej gotova kada je potrebno. Prirodni osica gnijezdo metode uklanjanja su na neki način sigurniji od kemikalija.
Kemijski Osa Nest sprejevi, sprejevi Komercijalne ose imati vrlo jak kemijski sastav koji su statički instant djelovanje na insekte. One sadrže kemikalije piretroida koji uzrokuje paralizu kod insekata iako nije štetan na ljudska bića. It staje aktivnost izgradnji gnijezda od strane insekata nakon njihova niša nije oštećen ili njihovi članovi imaju smanjen. Aerosol WASP sprejevi su također vrlo učinkovit u uzimajući osloboditi od osa gnezda. Najčešći kemijski osa repelenata su brandovi 'Raid Wasp' i 'Killer Hornet'. Najbolji način primijeniti kemijske odbijajući je da ga pucati iz daleka, tako da se ne dođe u dodir s sprej pod bilo kojim okolnostima.
Mjere opreza prije korištenja Wasp gnijezdo sprej, uvijek nose duge rukave košulje i hlače before prskanje. To će vas zaštititi od dobivanja ubola kukaca. , Provjerite jeste li sprej od barem 15-20 metara udaljenosti za izbjegavanje kontakta s očima. ; Najbolje vrijeme za sprej jedna osa gnijezdo je u večernjim satima kada temperatura padne i insekata uzeti odmor nakon radnog cijeli dan. ; Pronađite nest prije prskanja, a zatim napraviti aranžmane sprej. Pobrinite se da možete brzo pobjeći u slučaju da je osa letjeti iz unutrašnjosti. ; Osa gnijezdo sprej dostupan je lako u tržištu i učinkovita mjera za riješiti osa. Trebali biste pročitati upute pažljivo se na naljepnici before prskanje jedan osa gnijezdo. If gnijezdo je ogroman, uvijek je poželjno da se to obavi profesionalno.

No comments:

Post a Comment