Wednesday 28 December 2011

Osmislite svoj vlastiti Prerušiti

Volite li gledati Project Runway, i želim da i vi moglo dizajn lijepe haljine za sebe? Kada ići u kupovinu i ne pronaći haljinu koja odgovara vi ili dizajn koji vam laska, da je vrijeme da se pretvoriti u modni dizajner i vlastiti dizajn haljinu. Suprotno što većina ljudi će vam reći, ali za haljinu projektiranje nemate zahtijevaju stupanj u modni dizajn od uglednog škole. Sve što trebate osim što besprijekornom modne smislu je oka za modne trendove, kreativnost, dobra promatranje i pedantan posvećivanje detaljima. Vi ne želite biti uhvaćeni u posljednja sezone haljina dizajn, zar ne? Ovdje ćemo Vam vodič o tome kako dizajn vlastitu haljinu.
Kako dizajnirati svoj prerušiti
Pa kako ići oko izrade vlastite haljina? Pa, prvi stvar koju treba znati je vaše tijelo tip, prihvatiti sve svoje nedostatke, a zatim razmislite kako ih možete prikriti. Sljedeći je korak da se pogled na sve odjeća imate u svom ormaru. Vi svibanj imati haljine koje ste kupili davno, ali zar ne uklapaju. Dobar način kako početi dizajnirati vlastitu haljina je vidjeti kako možete redizajn tih haljina i čine ga nešto što možete nositi. Pogledajte najnovije časopise i vidjeti koji haljina dizajna su trenutno u modi. Internet također nudi širok raspon mogućnosti koji će vam pomoći dizajn svoje vlastite odjeće online. Vaši stari maxi haljina može biti oživljen po samo mijenja svoj dizajn iz flowy to strukturirano. Sve što trebate napraviti je usmjeriti Maxi haljinu izrezivanja dodatni tkanina iz strane, tako da zagrljaji svoje krivulje. Šivati ​​satinski vrpce pod poprsje, a svoj stari maksi haljina odmah je pretvorio u haljinu carstvo linija. Nakon što eksperimentirali na ovaj način, možete napraviti neki dizajn za svježe haljinu.
Osmislite svoj vlastiti Prom Dress, Jesi li željela dizajnirati vlastiti haljinu ići na maturalnu večer? Pa, onda to možete učiniti vrlo jednostavno. Dizajn haljina prom bi trebao biti glamurozno i ​​romantično, a vi treba oblikovati jedan prema svom tijelu oblikovati i strukturu. Ako su top-heavy, zatim maturalne haljine s ular vrat ili haljinu carstvo linija će izgledati izvrsno na vas. Ako imate velike bokove i ljubav ručke, onda je najbolji način za dizajniranje vlastitog haljina za prom je izabrati haljinu koja je ugrađena na vrhu i pada u ravnoj liniji od struka. Ostanite daleko od bilo pretjerano ukrašen i voluminozan. Za one s manjim poprsje, ideja je da se ovdje napraviti krivulja i najbolji način za to je da ide za puno slojeva i nabore. Također možete dizajnirati vlastite prom haljina s sweetheart izrez, brod vrat ili čak korzet. Jako modernom dizajnu za prom haljina je da se odluče za origami lijepa haljina ili haljina jedna ramena. Fabric izbora za dizajniranje vlastitog haljina može uključivati ​​svila, Organza, saten i čipke. Odaberite tamnih tonova dragulja ako imate maslina ten i pastelnim bojama, ako ste svijetle puti. Nakon što su učinili projektiranje vlastitu haljinu za maturalnu večer, sljedeći korak je bilo prišiti ga sami ili dobiti pomoć od znan krojačica. Ako niste dobri šivanja, molimo ne pokušavajte to učiniti kao što može završiti narušili haljinu.
Osmislite svoj vlastiti vjenčanica; Na prvi ideju dizajniranja vlastite vjenčanice se može činiti luda prijedlog, ali nema veće radosti nego hodanje niz prolaz u svom vrlo vlastiti stvaranje. Imagine reći svoje svatove da je vas koji je dizajnirao lijepa haljina. Za dizajniranje vlastitog vjenčanicu proći onoliko katalozi i svadbene časopisi kao što možete, da biste dobili više jasnu ideju o tome što želite. Odlučite želite li tradicionalne sve bijelo davan dizajn vjenčanicu ili suvremenog dizajna. Dobro vjenčanica dizajn je da se odluče za kaiša vjenčanica čipkom detaljima i Organza suknju flowy. Ukoliko želite nešto više haute couture nego ići za dizajn koji je biser-bijeli biser optočena steznik sa opsežan suknju od tila, a zatim ručno šivana sa bijelim perjem. Ovaj dizajn je svakako stvoriti dosta promiješati na vaše vjenčanje. To je najbolje da se usluge profesionalnog krojačica za izradu Vaše vjenčanje haljina. Pobrinite se da ona razumije sve elemente dizajna vaše haljine i po mogućnosti kupnje svih materijala za haljinu. Na ovaj način, možete biti sigurni je li krojačica je korištenjem najkvalitetnijih materijala i možete izbjeći svaki neugodnih iznenađenja u budućnosti.
Osmislite svoj vlastiti djeveruša haljina, dizajnirati haljinu za djeveruša, morate odabrati dizajn da djeveruša mogu nositi off. Najbolji djeveruša haljina dizajna koji je pogodan za sve žene, je klasičan korice haljini ili pomak haljinu. Pomak haljina od svile ili satena u umirujuće boje poput lavande ili vino je najbolje jer je pogodan za sve puti. Ako želite dramatično nešto više, zašto ne ići za origami haljini s tim naborima na steznik i origami detalja na suknju? Još jedna haljina dizajna za djeveruša haljina je stil pedesetih godina kompletna sa punim suknju i cvjetni dizajn. Postoje mnoge web stranice koje će vam dizajnirati vlastiti haljinu online za malu naknadu, tako da možete uzeti pomoć od njih previše.
To su neke načine kako dizajnirati vlastitu haljinu. Zapamtite za dizajn biti ugodan i privlačan, ona je kako bi vam odgovarati. Nema smisla nosio trenutni trend, kada to ne uspije kako bi vam izgledati odlično. Također možete dizajn odjeće za djecu, prema vlastitom stilu i adaptacije. Dizajniranje vlastitih haljina je svakako vam donijeti puno radosti i ponosa.

No comments:

Post a Comment