Friday 9 December 2011

Fall Wedding Centerpieces uz svijeće

Planiranje dekoracije za jesen vjenčanje? Finaliziran centerpieces će biti smješteni u području vjenčanje? Pa, budući da svaki element na vjenčanju uređenje dizajniran za označavanje temu fall wedding potrebe ne spominje. So wedding centerpieces koje su istaknute komada u cijeloj dekoracija također trebaju biti spremni razmatranja vjenčanje temu. While osvjetljenje također igra važnu ulogu, rasvjeta aranžmana ovisi o ambijentu želite stvoriti u ovom području. Možete planirati imati slabom osvjetljenju u području večeru i usredotočiti rasvjete u ostatak prostora. U tom slučaju nakon što centerpieces fall vjenčanje s svijeća krajnji alternativa koja može dati izgled definiran na cijelom dekoracije i planiranja. Stavljanje ovih na stolovima s pravom može osvijetliti i uljepšati prostor. Onda, neka je prelazak na dobiti neke ideje o jeseni wedding centerpieces sa svijećama.
Fall Wedding Središnji Ideje uz svijeće
Bundeva Svijeća sredinu, ako ste u potrazi za neke centerpieces pad vjenčanja na proračun, ovaj je savršen motika. Sve što trebate je srednje veličine tikve, bijele ili narančaste stup svijeće, nož, marker, sprigs bittersweet, vinova loza i umjetne bobice. Započnite čineći centerpieces pada svijeće vjenčanje s rezanjem stabljike off od vrha bundeve. Sada označite promjer svijeća na bundevu i prema tome napraviti rupu u svom središtu koristeći nož, tako da možete umetnuti svijeća u nju. Očistite unutrašnjost bundeve i stavite svijeću ovu rupu. Ugurati u jesen lišće, grančice, bobičasto voće, vinova loza from strane svijeću u bundeve. Nije li to prekrasno pada wedding sredinu idea? Probajte!
Stup svijeće sredinu, ovdje je jedan od najjednostavnijih pada wedding svijeća centerpieces. Uzmite čašu zdjela s postoljem, bijeli stupa svijeća, jesen lišće i grančice. Započnite stavljanjem svijeća u sredini. Pobrinite se da ne siguran sada. Sada ugurati lužnjaka i javorovog lišća sa svih strana svijeća bazne. Također, dodajte grančica. Polako podignite svijeća. Vezati tankim narančaste vrpce svijeće, iz baze sve do vrha. Vrpca u potpunosti ne mora pokriti svijeća. Sad držati svijeću u bazu na laganu vatru i odmah stavite ga u sredini ploče. To će pomoći osigurati ispravno. Možete koristiti ljepljivom trakom, kao i da je siguran. Elegantan wedding Središnji dio je spreman na milost tablice.
Staklo svijećnjak sredinu: "Za izradu ove centerpieces pada wedding morate uzeti visok cilindrični staklu svijeća držača. Stavite svijeću naranče visine i promjera nešto manje od toga svijećnjak unutar stupa. Sada koristiti šljunak ili žitarice od bijele i narančaste boje da popuni prostor između svijeća i svijećnjak. Ispunite do polovice visine ovog svijećnjak. Sada stavite ga na stol i dodati jesen listovi, bobice, grančica i orasima oko nje. Možete imati mnogo drugih elemenata koristi za milost ovaj svijeća i svijećnjak i pretvoriti ga u privlačnu sredinu.
Plutajući svijeća sredinu, Wedding plutajuće svijeće centerpieces su prilično popularni. Možete vidjeti broj vjenčanja dekoracije, gdje plutajuće svijeće se koriste. Uzmi čašu zdjele koje su dovoljno širok i imaju najmanje 6 inča visine. Uzmi nekoliko bijele, narančaste i žute boje plutajuće svijeće. Napunite pola zdjelu s vodom. Dodaj boje pijeska, školjke, šljunkom i mali mramornim kamenjem imati dekorativni bazu. Sada dodajte plutajuće svijeće. Uzmi umjetne javorovog lišća i smjestite ih vode da pokrije prazan prostor između plutajuće svijeće. To je izuzetno lijep središnja ideja da se možete odlučiti za.
Stoga će od najboljih izgleda wedding područje nije teška zadaća s tim centerpieces pada vjenčanje. Možete staviti na ove visokim stupovima keramike na ulazu ili koristiti za stol dekoracije, kao dobro. Nemojte se ograničavanje ove ideje. Istražite svoju kreativnost, dodati do vaše ideje na ova i imaju neke jedinstvene komade da bi začinio i light up vjenčanje dekor.

No comments:

Post a Comment