Wednesday 7 December 2011

Vinyl privatnosti Fence

Ogradu vinil privatnost je podignuta okvira za zaštitu kuća od bilo kakvih ometanja. O privatnosti ograda je puno povoljniji od drugih fence dizajne poput predstraža, pošta i željeznički odnosno Shadowbox stilu. Ograda osigurava sigurnost i sprječava razgraničenje zemljišta u kuću. Fence privatnosti dizajna opstruirati trespassers gledaju kuće i više tijekom ako je vinil fence, ona uljepšava krajolik.
Vinyl ograde su proizvedene u godini 1980 by PVC cijevi proizvodi. U to vrijeme, nije prošla i na javnost jer se lako je stradao u suncu. Kasnije, proizvode vrlo su promjene osigurati njegove trajnosti. The Proces coextrusion je primijenjena pri čemu dva sloja polivinil klorid je bio vezan s jednim drugim. Vinilni mačevanje privatnost stil je podignuta na minimum visine od 4-6 cm, koja je bila dovoljna da se prikriju unutrašnjost kuće. Gradnja Proces ogradu vinil privatnost će biti opisani u nastavku.
Vinyl privatnosti Fence instalacije
Ljudi vole vinil ograde s obzirom na njihove prednosti i trajnost. Vinyl fence instalacije privatnosti tip je malo teže nego instalirate na drvenom ogradom. Raspored je malo lukav a postoje određene arhitektonske fence dizajne koji se odnose na mjerenja i tlo rad. Pročitajte upute da biste instalirali trajnom fence vinil privatnost.
Materijali potrebni; Vinyl ograde, mjerna traka, brzovezujućim beton; Šljunak, razini, željeznički zagrade i vijaka, bušilica, odvijač Power, Hand gleterom, Gudački razini, Post rupa kopač; Korak # 1: Provjerite ima li kakvih podzemnih preduzećima u područje. Označite mjesta za prvi fence rupu, a zatim sukcesivno fence rupice s 96 inča apart jedni od drugih. Rupa ograda post bi trebao biti dug s kopača. Za 8 foot fence ploča, rupa mora biti minimalno 10 inča širok plus 6 inča dodatka za post. Sada ispunite dno post rupe sa 6 inča šljunkom. To bi trebalo biti učinjeno nakon odvodnje.
# Korak 2: rupe moraju biti popunjena uz pomoć betona. Brzi postavka beton se miješa, a zatim svaka rupa je ispunjena s vrha. Šupljeg post tada se umeće na beton i onda je pritisnut, tako da konkretni napuni post. Radno mjesto na potisak na šljunak. Razina se koristi za provjeru post za Visak i udaljenost od središta pošta na sljedeći bi trebao biti 96 cm. Točna mjerenja su vrlo važna za održavanje jednoobraznosti. Beton mora biti tapered daleko od post sa malim ruku lopatice dopustiti prikupljanje vode oko post. Ostavite ga za najmanje 24 sata za beton postaviti.
Korak # 3 Nakon konkretnih postavio dobro, mjeru 2 cm od tla do označite mjesto. If je teren nagnut, označiti mjesto gdje je razina viša. Niz je razina koristi uskladiti postove prema oznakama. Sada željeznički zagradama su smještena protiv post od dna oznaka. Željeznicom zagrade su bušenih i pijan u post uz pomoć vijke. After zagradi je instalirana, vinil privatnosti fence paneli su slided u zagradama. Mark položaj vrhu željezničkog zagrada i točka u kojoj se dotiče post.
Korak 4: Sada sljedeći željeznički zagrada nalazi se protiv post i paneli su postavljeni u skladu s marku. Vijcima, bušenje nosača s post čvrsto. Ovaj korak osigurava trajnost ograde vinil privatnost. Ograda panel je onda opet slided u gornjem zagradama željeznički i stroži. Ponovite ovaj korak za sve ploče i dovršetak ograde.
Vinyl privatnosti Fence dizajni
Možete uzeti do do-to-sami projekt instalacija uz pomoć prijatelja i članova obitelji. Iako je profesionalna stručnost je mnogo preferira, samo dizajn je jeftin strategije. Ti bi trebao znati u svrhu ograde Prije podizanja ograde. Visina i širina se važne aspekte koje treba razmotriti. Ograda privatnosti stil dizajna može se kombinirati s vinil razmjestiti stilu ogradu ili uz post i ograda ograde. Ploče su dostupne u mnogim šarenim uzorcima koji dodati drugačiji izgled sve do granice. Privatnost ograda sa svijetle bijele ploče izgledaju strašan kao granice. Dakle, DIY prema krajolik vašem domu.
Ograda vinil privatnosti trošak je puno veći nego drvenim ogradama. Privatnost fence mjerenja linearnih 100 mogu koštati US $ 2.500, a cijena jedne ploče aa varira između US $ 50 na US $ 80. Trošak vrijedi ako uzmemo u obzir prednosti ogradom vinil privatnost.

No comments:

Post a Comment