Wednesday 14 December 2011

Crijep Tuš baze instalacije

Kada su u tuš, je misao ikada dogodilo da vam o iznos od vrijeme i sati rada netko je proveo instalacije crijep bazu? Više uobičajeno, baza pločica tušem zove se tuš pan koji ima 2 sloja nagnut cementa. Između tih 2 sloja, nalazi se plastična gornju ulovu i skreće vodu što bi moglo doći do poda. Za pravilno i točno pločica tušem baze instalacije, netko tko nikada nije imao bilo kakve stolarija iskustvo prije nego što, a ne bi trebao pokušati ovo. Svaki tip home poboljšanje projekta, zna to da je potrebno puno strpljenja, znanja i razumijevanja kako alati rade.
Instaliranje Crijep Tuš baze; Prije može se vidjeti i na način kako instalirati osnovni crijep tuš, morate pobrinite se da vaš tuš prihvaća pločica baze. Učiniti-to-sami izgraditi tuš pans u osnovi prihvaćaju popločenja. I uz pretpostavku da ste jedan događaj instalacija tuš tavi, neka se vidi što materijala i alata ćete biti siromaštvo for pločica instalacije tuš baza.
Materijali Potrebna; Crijep vidio, zagonetka, Tin kablovska kliješta, Screwgun, Oštri nož; Pileći žica; Carpenter ljepilo, cement (vaš izbor); Wheelbarrow, cementa gleterom, injektiranje gleterom, klamanja puškom; Thinset maltera, nazubljenu lopaticu, Pre-mješovita za injektiranje; Tuš kat pločica, 1-inčni drywall vijaka, tuš kat izlučivalo sklop, tuš kat linijski w / liner ljepila; ½ inch cementa odbora; eura inčni cementa odbora; injektiranje silera with spužva-boca štrcaljka, korak # 1: Uz tape measure; izmjeriti i zatim izrezati ½ inch komad cementa odbora. Ovaj odbor će se koristiti za pokrivanje poda uokvirene-in tuš kabinom. S britvom nož, izrezati taj dio na veličinu i ugriz na liniji. Uzmi jigsaw i izrezati rupa za drenažu na slične veličine koji je u podu na pašu.
# 2 Korak: Sada širenje drvodjeljin ljepilo po cijelom brodu i mjesto drywall vijaka na svakoj četvornih podnožju intervalima. Instalirajte odbor sljedeće. Uzmi sortirano pištolj i piletina žica žica da ga dolje na brodu. Izrežite oko rubova i odvod u blizini rupe s kositra škare. Odvod tuš skupštine katu biti Ęe ići unutar odvod, ostaviti ga, jer je pa smo ga kasnije prilagoditi.
Korak # 3 Get wheelbarrow miješati cementa prema uputama napisana na pakiranju. Prelijte cementa miješati direktno na vrhu piletina žice i lopaticu, to raditi u ispravno. Ali, provjerite da li zadržati sloja najmanje ½ inča debeli blizini odvod i nagib prema gore kao da se bliže zidovima (povećanje oko ¼ inča po 1 stopala). Na primjer zid je oko 3 noge daleko od odvod, cementna površina će se povećati za ¾ inča. Tako je ½ inča debeli blizu odvod će doći blizu 1 ¼ inča debeli u blizini zida.
Korak # 4: Dan 1 je više za naše pločice tuš bazu instalacije. Vi ćete ostaviti sve kao što je to i neka cementa postaviti preko noći. Drugi dan, vrati se da postave liniju tušem katu iznad padini. Ide do zida, sortirano je oko 1 stopalo visok i izrezati ga oko odvod. Ljepilo granica oko odvod.
Korak # 5: Get ¼ inčni odbora cementa jer ćemo ga koristiti da ga vijak na zid sa drywall vijaka. Postavite odbora cementa direktno preko linije tuš katu koji su na pola puta iznad zid. Uz thinset maltera, ispunite šavova između oba cementa zajednice. Spread je ispravno i pobrinite se da ga glatko sa gleterom.
Drugi korak # 6: Opet miješati debela hrpa cementa se širi direktno preko liner tuš katu. Sada ćemo vidjeti kako liner tuš pan instalacija je učinio. Koristite lopatica se širi oko liner i mjesto prirubnica tuš odvod u nedavno položio cementa. Učinite to kao glatka kao što možete i ostaviti da se osuši preko noći.
Korak # 7: Na treći dan, od vas će podijeliti katu u 4 jednaka kvadrata. Koristite razinu i olovku za to. Započnite polaganje pločice od centra, u blizini linije. Koristite crijep pila za rezanje rubova pločica u blizini odvod. Use thinset malter i nazubljenom lopaticom osigurati pločice s cementom baze. Ostavite oko 1 / 8 inča prostora između njih. Rezati komade kao i po zahtjevu neka nova pločice postavljate kroz noć.
Korak # 8: Na četvrti i posljednji dan našeg pločica tuš bazu instalacije, uzeti pre-mješovita za injektiranje i širiti ga izravno preko pločice. Pritisnite žbuku između linije i obrišite višak talog koji je lijevo s mokrom spužvom. Ostavite talog postaviti za najmanje još 2 dana. Nakon toga, poduzeti neke punila injektiranje na spužvu i razvi ga ondje sve više.
Uz konačni korak primjene injektiranje sealer, naša pločica tušem bazu instalacijskih koraka su došli do kraja. Nadam se savjeta za instaliranje tuš tavi bilo je lako za vas da razumijete. Uživajte u svom nedavno postavio pločice u tuš.

No comments:

Post a Comment