Friday 9 December 2011

Pumpa vode pritiska

Jeste li svjesni funkciju pritisak vode pumpa prekidač? Kako se voda pumpa djelo prebaciti pritisak? Pritisak vode pumpa prekidač je namijenjen za uključivanje crpke kada je pritisak unutar vodnog sustava padne ispod unaprijed određene postavke. Pritisak vode pumpa prebaciti se sastoji od senzora, dakle, kada je tlak ide ispod postavke, prebaciti pretvara crpku, i kada je tlak iznad unaprijed postavku, pumpa je uključen. Pitate se što je uzrok nizak tlak vode u kući? Ponekad, krivo postavke tlak može uzrokovati probleme pumpu vode i može utjecati na protok vode i pritiska. Nakon toga mora provjeriti pritiska pumpe vode. Ponekad tvorničke postavke možda ćete morati biti promijenjen. Podešavanjem pumpe za vodu postavke pritiska može pomoći u ispravljanju vodu crpke radni mehanizam. Evo neke informacije o pumpi za vodu pritiska problemi i njihova rješenja.
Pumpa za vodu pritiska Problemi, Voda ne pumpa radi ispravno? To bi moglo biti uzrokovano zbog čudan ponašanje pumpa vode. Dopustite mi da vam kažem, prije nego što mislite o uzimajući osloboditi od starog pumpe, najprije morate provjeriti pritisak prekidača pumpa vodu. Uglavnom tlak vode problemi mogu se pripisati neispravan prekidač ili pogrešne postavke. Blokirana pritiska senzora luke zbog krhotine u vodi mogu biti odgovorni za vodena pumpa problema. Pritisak pumpa vode prekidač obuhvaća skupa pritiska prilagodbe opruga i električnih kontakata. Skup prilagodbe opruga rade zajedno i obavljaju zadatak od ukljuãenja pumpe i isključivanje. Ponekad problem može biti napravili ako je pumpa od raspon postavljena vrlo niska, to može uzrokovati pumpe za pokretanje neprekidno i to bi moglo dobiti oštećena. Pogrešan postavke dovesti do luta dobro pumpe i tlaka kontrolu ponašanja. Da li ste ikada vidjeli prebaciti, možda ste vidjeli dva para električnih kontakata. Ponekad problemi mogao biti uzrokovano zbog korozije na električnih kontakata. Prije ste provjerili električnih kontakata, isključite izvor napajanja. Provjerite znakove korozije. Možete ili mogli očistiti kontakte sa smirak krpom ili ih zamijeniti ako treba.
Kako prilagoditi pumpa za vodu Uključite tlaka; Pitate se kako to namjestiti pumpa za vodu postavke pritiska? Morate dobiti vaše ruke na nekim jednostavnim alatima i gledati u smjernicama koje je propisao proizvođač s obzirom na pritisak postavljanje. Možda morati prilagoditi pumpa za vodu postavke pritisak prebaciti promijeniti pumpa cut-u, to je tlak kada je crpka uključen, i pumpa izrezati-out, raspon pritisak vode kada crpka dobiva isključen. Da biste promijenili postavke koje je potrebno ukloniti poklopac pritisak vode pumpa prekidač. Budući postoje žive električnih kontakata, morate odspojite elektroenergetskom prije uzimanja pritisak voda pumpa prekidača pokriti. Vidjećete skup prilagodbe opruga. Veći matice u kontroli pumpe pritiska prilagođava pumpa cut-on i pumpa cut-off pritisci istovremeno. Kada uključite veliki orah smjeru kazaljke na satu, i cut-na i cut-off tlaka je uskrsnuo. Okretanje maticu suprotnom smjeru će smanjiti raspon pumpe operativni. Kada napravite ove prilagodbe, jaz između cut-o tlaku i cut-off pritisak ne mijenja. Matice na vrhu manjih proljeća u tlak pumpa za vodu sklopke uska ili proširiti jaz između crpke cut-na pumpe i cut-off pritisaka. Kada stegnuti ili skrenuti mali orah smjeru kazaljke na satu, cut-off pritisak će se povećati, a kada otpustite maticu ili ga pretvoriti u suprotnom smjeru kazaljke na satu, cut-off pritisak će doći dolje. Uvijek zapamtite da ne popustiti matice previše. Ako odrezani tlak postavljen na raspon koji je niži od cut-na pritisak, crpka će držati trčanje i možda dobiti oštećena. U slučaju, crpka ima potpunosti oštećen, morat ćete razmotriti zamjenu pumpa vode.
Dakle, sada da ste svjesni pritiska voda pumpa prekidač savjete za rješavanje problema, možete provjeriti prekidač postavke na vlastite. Sljedeći put kada osjetite da je voda sustav ne funkcionira pravilno, pobrinite se da provjerite pritisak prekidača pumpa za vodu. U slučaju, podešavanje prekidač ne pomogne, možda morati posegnuti za vodu pumpa pritisak prekidač zamjene.

No comments:

Post a Comment