Sunday 11 December 2011

Jeftini Fall Wedding Centerpieces

Tako vaše vjenčanje je, u jesen sezone, sretan ti! Vi ne morate upropastiti svoj mozak za dolazak s ukrasom ili hrane ideje, kao i pada sezone sama pruža toliko gotove ideje! Sve što morate učiniti je pogledati izbliza na prirodu odlučiti kako ga možete uključiti u vaše vjenčanje. Lišća, svježeg voća, povrća i sl. prekrasne su dostupni u obilju u jesen sezone. Tako da ne trebate potrošiti puno novaca na skupe centerpieces. Uostalom, centerpieces su samo jedan dio od vjenčanja, treba držati na umu drugim ukrasima također. Ovo su neke od najbolje pada wedding centerpieces na proračun. Svi ovi jeftini vjenčanje centerpieces može biti čak kod kuće. Siguran sam da morate pitate što je to jeftini fall wedding centerpieces su, tako da bez daljnjeg odgađanja, neka ¡ť s pogled na njih.
Jeftini Fall Wedding središnji Ideje
Lišće: lišće je kao identitet jeseni, tako da ako želite savršen sredinu fall vjenčanja, uključiti ga u svoj sredinu. Različiti su načini korištenja lišće kao sredinu. Kao primjer, možete napuniti visok Vaza s lišće, samo bi bili sigurni da vazi je prepuno listova. Također možete napraviti vijenaca with lišće ostavlja ih ukrasiti glitter kako bi ih gledati više privlačan. Također možete napraviti košaru voća i širiti sušenih listova oko njih. Još jedno popularno Ideja je da se okružuju plutajuće svijeće s hrpe lišća. Punjenje visok i širok vaza sa suhim listovima i stavite grančice ili osjetljive grane oko njega također čini prilično sredinu.
Pumpkins: Fall vjenčanje centerpieces s bundeve su vrlo popularni. Možete dodati svoju kreativnost ovim jeftinim pada wedding centerpieces. Naprimjer, možete izboriti različite wedding natpisi na bundeve ili staviti visok svjetiljke unutar njih. Bundeva vaze i košare bundeve također su popularni. Najbolji dio ovog Središnji dio je da je vrlo jeftin i dostupan je u obilju u jesen sezone! If Vaše vjenčanje temu Halloween, Jack-o-lanterns su najviše apt centerpieces za vas! Možete kombinirati fall cvijeće i bundeve stvoriti zanimljiv sredinu. Sve što trebate učiniti je smanjiti gornju polovicu od bundeva i ispunite ga s cvijećem, možete čak probušiti rupice u bundeve, umetanje tankih loze u njima te ih povezuju na vrhu.
Fruit Centerpieces: Ovo je jedan od najboljih fall wedding središnji ideje. Voće centerpieces su uvijek popularni, jer oni izgledaju lijepo i ukusan! Kao što je to će biti središnji pada vjenčanje, iskoristiti pad voća, poput zelene jabuke. Najvažniji jednostavan i jeftin fall wedding Središnji ideja je da ispunite mala košara zelenih jabuka i staviti ih na svaki stol. Također možete ispuniti visoke vaze s plodine i orasima, te ih okružuju pansies te ih smjestite u sredinu. Cvjetni buketi su također popularne. Ukoliko ste malo kreativni, možete napraviti različite oblike iz voća, kao što su vjenčano prstenje, ili najbolje replike nevjesta i mladoženja i staviti ih kao sredinu na gost registracije stol.
Završavajući Središnji: To je jedan od najkreativnijih i jeftin wedding sredinu ideja. Da bi ovu lijepu sredinu, potrajati nekoliko bjelokosti ili crvene svijeće (bilo pada boja svijeće), staviti kap ljepila na dnu i zamotajte sijeno boji ili zelene boje rafija oko nje. učvrstite na vrhu, kada se osuši potpuno, staviti neke lišće pada na njega. Zapamtite, lišće treba suočiti van. Također možete staviti bobice i druge male pada voća. Vaša jeftin pada wedding Središnji dio je spreman!
To su bile neki od najboljih ideja za jeftin centerpieces jesen vjenčanje. Kao što morate imati primijetio, sve gore navedene središnji su jedinstveni ali će se lako uklopiti u svoj proračun. Tako nećete morati izgorjeti rupu u vašem džepu za izradu vaše vjenčanje velika i lijepa! A da li dodati svoju kreativnost ove jedinstvene vjenčanje centerpieces, siguran sam da već mora doći do s mnogim idejama!

No comments:

Post a Comment