Tuesday 20 December 2011

Karneol: Svojstva karneol

Karneol je poludragog kamena dostupan u različitim nijansama crvene boje. Primarno je pronašao u Indiji i ponegdje u Južnoj Americi Brazil, Australija i Rusija. Riječ karneol dolazi od latinske riječi carnis, što znači tijelo. Karneol je bitno različitim kalcedon, koja je također poznat kao drijen. U stara dana, svjesni sarda Gemstone svojstva, drevni Egipćani cijenjena ga puno. Oni su vjerovali da karneol je izvor konstantnog obnavljanja i vitalnost. Iz tog razloga, carnelians su držani u grobnicama za mirno putovanje duše nakon smrti. Pored toga, karneol ima dugu katom prošlosti i ima puno duhovno značenje u nadnaravni svijet. Čitati dalje znati više o karneol svojstva.
Karneol ljekovitim svojstvima
Tradicionalno, svojstva carnelians se zna da su promicati dobro zdravlje. Oni su poznati da olakša probavu problema. Drevni egipatski žena se također koristi ovaj kamen tijekom trudnoće da se smanji želudac boljeti i porođajni bolovi tijekom poroda. Prema ih, stavljanje karneol kamena na pubične kosti za dvadeset minuta smanjuje bolove. Karneol također dovodi do bolje apsorpcije minerala i vitamina. Poznato je kako bi se omogućilo stvaranje i rast novih stanica u krvi i stoga je naširoko koristi za liječenje otvorene rane, ozljede i ožiljci. Karneol također se smatra da posjeduje krv pročišćava i hlađenja svojstva. Tako je obično korištena za bubrežne bolesti. Poznato je da eliminira toksičnih elemenata iz tijela. Karneol je koristi za povećanje seksualne želje, a strasti vrijeme seksa, jer je smatra snage i energije kamena. Pored toga, ona je također koristi za liječenje problema vezanih za reproduktivni sustav, artritisa, astme, problema s krvnim tlakom, bol u leđima, i žučnih kamenaca, itd. karneol je uzemljenja kamena i tako je poznato da se smanji psihički stres. Također je poznato da ozdravi emocionalnih i psihičkih problema. Uglavnom, karneol kamena promovira fizičko i mentalno blagostanje osobe. Ovo su neki od crvene karneol svojstva.
Karneol metafizički Nekretnine
Karneol je također poznato da imaju različite čarobne i mističan svojstva. To je bio poznat kao kamen ambicije, uspjeh, energije i snage. Neke od Astrolozi and horoskop majstori reći, da ovaj kamen pruža motivacija i inspiracija za one koji ga nositi redovito. Daje im sposobnost da misle pozitivno i uzeti prava odluke u životu. Također dohvaća dobre sreće i sreća za ljude. Kamen je također poznato da pomogne ljudima s koncentracijom problema. Kamen se so energičan da se potiče znatiželja, radoznalost i skriveni talent osobe i čini osobu više kreativnih. To zauzvrat pomaže osobi voditi uspješan i sretan život. Dakle, mnogi ljudi koji žele imati veliku karijeru se preporuča nositi ovaj kamen. Jedan od kamena karneol svojstava da poboljšava analitičkih sposobnosti osobe i pojašnjava percepcije. On štiti osobu od negativnih vibracija, bijes i zavist koja pomaže u liječenju depresije, ljutnje i tuge. Osobe koje pate od različitih emocionalnih problema se zna da su koristi od ovog kamena. Uzemljenja učinak sarda daje you more samokontrole, a vi pomaže u self actualization, da zauzvrat pomaže u razumijevanja samopouzdanja vrijedi. To su neki od metafizičkih karneol svojstva.
After čitate ove svojstva sarda, ako planirate za sport jedan, budite sigurni kupiti original. Postoji puno dodaci dostupni sarda, kao narukvice, prsteni, uho zvoni, ogrlice, pendents, itd., tako da možete odabrati pravu nakit koji poboljšava vaš stil kvocijent i postaje vaš sretan maskota. Uz ove sarda svojstva, vi ste svakako istraživati ​​svijet mistik i excel.

No comments:

Post a Comment