Wednesday 7 December 2011

Vjetrenjača palma

Vjetrenjača palma je najbolja opcija da Vaš vrt ili kolovoz that tropski izgled i, oni su tiho jednostavna za održavanje. Zna se da opstane otežanim vremenskih uvjeta i raste te na sjeveru državama New Yorka i Michiganu. Ovaj singl deblo stabla ima juta izgled s smeđa vlakna okružuje to deblo. Na vrhu je obožavatelj obliku fronds koje štrčati jedan do dva metara dug peteljkama. Raste upto 40 stopa u visinu ponekad, ali u prosjeku rast je oko 10-20 metara. Raste u može i preživljava teške uvjete rada izvan dakle, to je naširoko koristi u landscaping projekata. To je široko pogrešno that vjetrenjača palma je samo tropska biljka, smeđa vlakna koje pokrivaju to deblo djelovati kao štit u zimskim, a stablo može preživjeti hladne klime Kanade i Švicarske.
Vjetrenjača palma održavanje
Vjetrenjača palme zahtijevaju malo ili nikakvo održavanje kao što su oni jednog debla stabla s lišćem u krunu koji ne uzrokuju leglo problema. To ne predstavljaju nikakvu prijetnju od invazije kao ostali pretraživači i stoga je omiljeno drvo mnogo vrtu priručnici. Plodove sa stabla su okruglog oblika i ne privlače glodavce i štetnika, cvijeće od stabla su također ograničeni i ne nosila zemlju. Neki održavanje savjeta:
Gnojiva: Možete koristiti domaće gnojiva palma pružiti bitne hranjive tvari na svoj vjetrenjača palme. Uzmi gotove hrane kuća postrojenja i pomešati sa ostatak povrća i neke Epsom soli, ovo domaće gnojivo je super za palme. Vjetrenjača palme gnojivo može se podnijeti u lokalnoj trgovini u vrtu, ne preko oplodnju stabla jer to će dovesti do lišća okretanje smeđe i na kraju umire.
Zima: The vjetrenjača palma je tropska biljka, ali se može preživjeti oštre zime s malo njege i inovativne ideje. Jedan od načina za vjetrenjača njegu dlan zima da zamotate prtljažniku biljke s juta ga štite od hladnoće klimi i ga oklapanje iz oštećenja zbog snijega. Ljudi također imaju koristi mjehur zamotati uspješno zaštititi svoje palme i zimi. Prekrivanje korijena sa sijenom ili juta je također vrlo dobar način da se spriječi truljenje u Palm korijena.
Vjetrenjača Palm Sažetak
Stablo ima svoje podrijetlo u Kini i poznat je kao ljubitelj Chusan dlan i ona je također poznat kao hladno jednogodišnja dlan jer je sposobnost da opstane različitim vremenskim uvjetima. Raste dobro pod suncu i dobar stablo imati blizu svog bazena kako bi ga tropske izgled. Stabla sposobnost da rastu u konzervama također je napravio to popularno s poslovnim kućama i ulične strane restorana. Vjetrenjača palma njegu Vrlo je jednostavno što je popularna kod Trgovina.
Tlo: Korištenje plodnog tla će pomoći rast vaše vjetrenjača palma, također raste u dobro dreniranom tlu if zalijevani ispravno. When sadnja stabla pobrinite imate iskopao rupu duboku dovoljan da u potpunosti pokriva to korijene. Biljka likes vlažno tlo, uvjetima i vjetrenjača palma stopa rasta je umjerena when sadi u idealnim zemljišne uvjete. Dodatak mikoriznih gljiva na tlo će ići dug put prema vašoj brizi dlan biljka.
Postoji vrlo malo zaraze problemima vjetrenjača palma i izbjegavanje nadzemnih zalijevanje biljaka je jedan od načina kako spriječiti bolesti. Ako ste planiranje širenja, zatim postrojenja vjetrenjača palma sjemena u proljeće ili u jesen kada su uvjeti idealni za to je rast. Ako kupujete vjetrenjača palma, prosječni troškovi 2-3 metara stablo je USD 15/10 i stabla koje je 4-5 metara može koštati USD 100-110. Postoji trgovinama koje prikazuju vjetrenjača palma za prodaju znakove, provjeriti ih i jeftino teško.

No comments:

Post a Comment