Saturday 10 December 2011

Vanjski betonski mrlja

Želite li dati novi izgled vašem vanjske beton? Velik ideja za učiniti više na vanjske površine je vanjski beton boja. Uklanjanje postojećih betonskih ili ga zamijeniti sa novim i dekorativnih betona mogu biti prilično skupo afera. Bojenje betona s različitim bojama po vašem izboru može dati novi izgled vašem slatki dom. Da bi proces jeftinije i pristupačan, čak možete napraviti sami bojenja. Dvije najbolje načine za vanjske betonske mrlja: to učiniti sami su akril mrlje i mrlje kiseline.
Vanjski betonski kiselina mrlja
Kiselina mrlje se može koristiti za bilo koju vrstu vanjske betona kao novi ili stari, običan ili obojena površina. Iako se zove kiselina mrlju, ali zapravo to nije kiselina koje boje betona. Kiseli na bazi vode rješenje je metalnih soli prisutan u njemu koja reagira s kalcij hidroksid (hidrat kreča) u teškoj betona dati boji i netopljivi spoj koji na kraju postaje dugotrajan dio betona. Kemijski mrlje su dostupne u varijaciji od tri osnovne boje, plavo-zelene, crne i smeđe. Sada neka nas razumjeti funkcioniranje kemijskih mrlja.
Kiseli element prisutan u kemijsku mrlju ponovno otvara svoja vrata vrhu betonsku površinu i metalne soli je dozvoljeno miješati sa slobodnim naslage kreča. Voda prisutan u mrlju rješenje djeluje kao katalizator i budi reakcije uglavnom nakon mjesec dana primjene. Mrlje reagira sa vapnom, te joj daje proziran boji. Svaka ploča betona drugačiji i to je razlog da kiselina mrlja kreira varijacije tijekom. Sada morate imati je dobio ideju kako kiselih mrlja betona. A mana kiselih mrlja je da naglašava varijacije poput patchwork ili pukotina u cijeloj. Se u takvim slučajevima možete tražiti još jedna mogućnost koja je, akril vanjski beton mrlju.
Vanjski betonski Akril mrlja
Pojava betona akril nakon bojenja je polu proziran-a daje više uniformirani pogled na betonu. Obojeni beton u kiseloj, rješenje ne reagiraju s mrlju, a prodire u beton i djeluje kao boja. Akril bojenja pomaže pokriti ili maska ​​određene nedostatke i varijacije na betonskom. Uz sve ovo, to je sigurno koristiti ga i zato što je najbolje učiniti-to-sami beton mrlju.
This vanjske beton boja je ultra krše zrake otporne i ne utječe toplina razvila iz pneumatici, noga prometa, vlage, kiselina i alkalies. Također ne oljuštiti ili blijede bojama. Možete naći širok izbor boja u odnosu na kiseline beton mrlju. Jedinstveni mramora efekt može biti kreirana koristeći miješanje tehnika. Također, ostale predmete kao što su spužve se može koristiti da bi različite obrasce s bojom. Tako, akrilne boje može učiniti vaš betonskih podova izgledaju više privlačan i atraktivan.
Za većinu od betonskih površina, kako mrlje - kiseline i akril će raditi, ali ćete morati odlučiti i odabrati prema načinu želite katu gledati. Jedne u nekim uvjetima može raditi bolje od drugih. Na primjer, ako je vanjski beton stariji od 15 do 20 godina, a zatim kiselina mrlja ne bi mogli raditi zbog manje slobodnog vapna prisutan u njemu. Akril beton boja bi bila korisna u takvim uvjetima. Ako ste zbunjeni o odabiru vrste mrlja, onda možete ići za akrilne i kisele mrlje pomoću tehnika poznata kao promašaj završnu tehniku. Ove tehnike je također korisna u određivanju loše poslove kiselih mrlja, ako se obavlja prije punila ulazi u površinu. Najvažniji Proces bojenja je priprema koja mora biti učinjeno vrlo pažljivo.
Ako imate bilo kakve dvojbe oko eksterijera slikarstvo tada ćete pronaći ovo jedan jednostavan zalogaj. Doing vanjske beton sebe bojenje uopće nije teško, sve to zahtijeva iskren napore.

No comments:

Post a Comment