Thursday 15 December 2011

PS3 ne čitam diskovi Fix

PS3 - PlayStation3 je nasljednik PS2 i je jedan od vrhunskih igraćih konzola, što je powered by Sony Computer Entertainment. PS3 vam nudi neke odlične video igre konzole usluge poput online igara i raznih višerazinski memorijski sredstava. Nakon što prolazi brojnih modifikacija faze, od njegova pokretanja, PS3 je trenutno dostupan u dvije popularne modele koji su - PS3 Slim i 120 GB PS3 Slim 250 GB. Jedan od najviše žalili problem je PS3 vlasnika je - PS3 ne čita diskove. Sljedeći članak je sve o PS3 ne čita diskove popraviti i rješenja.
Kako to Škripac PS3 ne čitam diskovi problem?
PS3 je obično bez ikakvih problema igraće konzole i to ne stvara previše problema na česte osnovi. Ali ipak, ja mogu razumjeti očaj koji moraju biti okrenuti kad se PS3 ne čita sve diskove koje ste stavili u. Prvo se, neka mi reći da PS3 ne čita diskove ponekad nije ozbiljan problem sa PS3. Postoji nekoliko trikova koje možete koristiti kao jednostavan PS3 nije čitanje diskova rješenja. Savjete koje sam dao u nastavku nisu sekvencijalni, a ja bih predlažemo vam da isprobate DIY trik prvi, a zatim ostatak od njih, u slučaju da se ne radi.
Jednostavno PS3 ne čitam diskovi Fix: # 1, prvi PS3 ne čita diskove rješenje o šalje izvještaj o tvoj problem za proizvođače, tvrtka Sony. Možete izravno poslati problematično PlayStation3 Sony i neka ih nositi situaciju na svoj način. No, ti bi trebala igrati popravak troškova od oko 150 USD, ako opunomoćenik period istekao. Drugo, možda ćete morati čekati prilično dugo vremena, kako bi dobili svoj PlayStation3 igraće konzole natrag u ruci. Ponekad, možda ćete morati čekati više od 6 tjedana! Dakle, mislim da je ovo posljednji moguće rješenje koje bi trebali odlučiti za.
Jednostavno PS3 ne čitam diskovi Fix: # 2; pronalaženje najbliže servis za PlayStation3 i molba za pomoć u rješavanju vašeg problema PS3 ne čitam diskova, je uvijek bolja ideja. Dvije su prednosti ove stvari - prvo, to je malo jeftinije od slanja konzole natrag na proizvođača. Međutim, od vas se očekuje da provedete oko 75 USD za popravak. Drugo, to je manje vremena i možete očekivati ​​da će PlayStation3 da se vrati s vama u roku od oko 2 tjedna, što je veliki reljef!
Jednostavan PS3 ne čitam Diskovi Fix: # 3, a treći je najviše najjeftiniji i najlakši način za rješavanje problema PS3 ne čita diskove, koji uključuje pronalaženje načina za rješavanje problema s PS3 pomoć PlayStation3 popravak vodič. No i prije toga, pokušajte sljedeće korake da biste vidjeli možete li riješiti problem bez vodiča. U početku, provjeriti jesu li svi kabeli su na mjestu i nema loose kabeli tamo. Drugo, ponovno PlayStation3 konzolu, a zatim ponovno umetnite disk i provjerite da li je rad prekid sada. Treće, isključite konzolu i izvucite sve svoje kablove. Sada priključite sve kabele natrag u izvornom mjesta, ponovno konzole i ponovno umetnite disk. Ako se problem i dalje pojavljuje, izvadite konzole hard disk i zamijeniti ga na svoje originalno mjesto. Sada je ponovno i ponovno umetnite disk. Ako su svi ovi koraci pronađen beskoristan, onda vam svibanj morati poslati konzolu na proizvođača ili radionici za popravak.
Sve u svemu, ja bih uvijek vam predlažemo probati DIY metoda popravka kao najbolji PS3 ne čita diskove popraviti. Ponekad, može se dogoditi da, ako je format datoteke na disku ne podržava PS3, onda to neće dobiti priznaje konzola za primjer, PS3 MKV. Kada ste riješili taj problem, kao diskovi također mogu dobiti priznaju svoju konzolu. Pa, nadam se da ovi savjeti ispasti da bude korisno!

1 comment:

  1. Oduvijek sam obožavala igraće konzole, Play Station mi je jedna od omiljenih, iako moram reći kako je i XBox poprilično kvalitetan. Ova nova izdanja su jednostavno odlična, potpuno realni prikazi i stvarno je za užitak igrati igrice na njima. zamjenske tinte

    ReplyDelete