Monday 12 December 2011

Travnjaci kosac Recenzije

Tko ne želi održavati dvorište puno bujnog zelenog i zdravog travnjaka? Uz pravilnu njegu travnjaka tehnike kao zalijevanje travnjaka, košnja je također važan aspekt koje trebate uzeti u obzir, kako bi dobili zeleni i zdrav travnjak. Ovo je mjesto gdje potreba za kosilice ulazi u igru. Postoje razne vrste kosilice kao što su jahanje kosilice, push kosilice, električne kosilice, baterija operiran kosilice, nula okrenuti kosilice, itd. To je razlog zašto odabiru najbolje kosilice za kućnu upotrebu postaje pomalo izazovan. U takvim scenarijima, uvijek možete uzeti u obzir niže navedenih gostiju kosilicu.
Najbolji Travnjaci kosac Recenzije
Dok provjeru recenzije kosilice morate odrediti želite li da kupi bežični kosilice, visoke kolo kosilice, kosilice kolut ili nula okrenuti kosilica i onda samo razmišljati o kupnji jednog za vaš dom. Evo nekih od najboljih brandova uzeti u obzir.
Toro za e-biciklista 20360 Travnjaci kosac, Ovo je jedna dobiva neke od najboljih rejtinga u mnogim bežični kosilice recenzije. To je jedan od najboljih bežični kosilice, što je popularno zbog svoje vrhunske, pa čak i travnjak rezanje snage s 4-inčnim maksimalna visina rezanja. To je veliki vrt oprema za košnju malčiranja i koja prolazi glatko, počinje jednostavno i dolazi s velikim rezervnu bateriju od oko 12 - 16 sati, kao dobro. Dakle, dobiva dobre ocjene u mnogim baterija operiran kosilice recenzije. Prosječni trošak Toro adresu e-biciklista 20.360 je oko 800 USD.
Scag Turf Tiger Travnjaci kosac, ovo je jedan od najboljih nula okrenuti kosilice, što je također jedan od Najbolje ocijenjeno jahanje kosilice. This Kosilicu je popularna po svojoj efikasnosti, trajnost, lakoću i jednostavnost tijekom rukovanja i balansiranje stroj, niskim zahtjevima za održavanje i broj dodatne opreme koja dolazi s njim. To je popularno zbog svoje brzo tlo brzinom koja pokriva veliki teren površine u kratkom vremenu i čistom trava reže na čak i na razini. Prosječni trošak Scag Turf Tigar je oko 5000 USD i više.
Black & Decker LM175 Travnjaci kosac, ovaj jedan dobiva veći rejting u mnogim električne kosilice recenzije. To je guranje kosilice upravlja sa 100 metara dometa i 18 inča travnjak rezanje put. To je također jedan od laganih kosilice. Dolazi s doživotnim jamstvom na palubu i 2 godine jamstva na ostatak dijelova kosilicu. To je jedan od najupečatljivijih priuštivu i preporučuje travnjaka kosilice za ljude koji traže gnjavaža slobodne i tiha kosilica njihove kuće. Prosječni trošak Crnog & Decker LM175 Travnjaci kosac je oko USD 170.
Travnjaci-Boy 10645 Travnjaci kosac, a to je ulazak na razini hoda iza plina kosilice koja dolazi s pogonom rukom gurati sustava i veliki kotač. Njegova spremni za početak motor je super učinkovit zajedno sa svojim laganog čelika palube koje možete prilagoditi da biste dobili optimalnu visinu košnje. Cijela oprema dolazi s 2 godine jamstva, što je velika vijest. Prosječna cijena za travnjak-Boy 10645 Travnjaci kosac iznosi oko 240 USD.
Snapper RE200 RE1330 Jahanje kosac, Kada će se usporediti vožnje recenzije kosilice, doći ćete znati da je jedan među vrhunske kosilice. To dolazi s 30-inčni rezanje palubi, auto leveling sposobnost i odlična trakcija. Također dolazi sa značajkama kao što su udobnost podesivo sjedalo i visoko natrag. Sa 2 litara spremnik goriva kapaciteta i brzine 5 mph, ovo je jedan od najpopularnijih jahanje kosilice. Prosječni trošak Snapper RE200 RE1330 Jahanje kosac je oko USD 1500.
Neke druge nazive koje su najbolje ocijenjene u većini recenzija kosilice su: Honda HRX217K2HXA kosilica, Fiskars Momentum 317736 kosilica, Swisher ZT2052 Ride King 52-inčni 20 HP Zero radijus okretanja Jahanje Travnjaci kosac, Sarlo Visoki Kotač kosilica, obrtnika 5,5 Torque Ocjena 22 inch Paluba Side Discharge push kosilice, RYOBI RLM140SP samohodni Travnjaci kosac, Yard Man 435D Travnjaci kosac, itd. Nadam se da iznad recenzije kosilice su pronađeni obrazovan. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment