Wednesday 7 December 2011

Free Gazebo Planovi

Imajući u dvorištu ili slobodnog vanjski prostor uz kuću je nešto koje se mogu dobro poslužiti. To nije samo upotrebljiv prostor, ali uz vaš vanjski dekor, kao i. Mnogi od vas će biti ljubav da provedete vrijeme na otvorenom. Postavljanje trendy otvoreni za sjedenje i uživanje kave je omiljena prođe vrijeme najviše od vas. Ali, da li ekstremnim uvjetima kao što su topla ljeta i kiša ne može dopustiti da to učinite. S instaliranjem vidikovaca u svom vrtu, možete provesti vremena koliko god želite u svom vrtu u svim vremenskim uvjetima. Osim toga, ove će se odmah začiniti izgled vašeg vrtovima. Vidikovaca planova oslobodili područje pokriveno namještaj i umjesto toga pružiti dizajner hlad za istom području. Pa, ovo je više o tome što točno vidikovaca je i neke besplatne vidikovaca planove za vas.
Što je Gazebo
Vidikovaca se natkriveni strukturi, obično otvorena sa svih strana i malo podigao od normalne prizemlju graditi u bilo koju vrstu vanjskog prostora kuća, parkova i vrtova. Vidikovaca dodaje stil element na svoj vrt. Iako možete se odlučiti za jedan od slobodnih planova za vidikovaca i ste ga instalirali u središtu svog vrta ili dvorištu, drugi Ideja je da imaju dvije takve strukture u istom prostoru. Dok imate dovoljno prostora za rad na, ideje landscaping može uključivati ​​postavljanje dvije sjenice, kao dobro. Šareni cvijet biljke ukrašavaju ih od svih strana možete dodati do svoje ljepote. Većina vas bi browsed kroz brojne slobodne vidikovaca planovi dostupni online i odlučio imati jedan instaliran na vašem eksterijera, pravo? Pa, ovdje je više o vidikovaca dizajna i planovi kojima možete naplata before izgradnja vidikovaca u svom eksterijera.
Vidikovaca planova: Free Ideje
Najviše slobodnih vidikovaca planovi uključuju i one izrađene od drvenih materijala, od kovanog željeza i betona te. Korištenje materijala koji ide dobro s ostatkom vanjsko uređenje je potrebno. Možete imati one u rasponu malom području ili onima u rasponu većem prostoru. Dopustite mi da vam reći da je manjih izgledati savršeno od onih koje su previše velike. Mala i udoban gazebos obliku perfect prostor u vrtovima provesti neko vrijeme opuštajući i uzimajući daleko od rutine tenzijama. One u šesterokut and osmerokut dizajn strukture su ekstremni popularan. Ove izgledaju classy s pratećim stupove postavljene na svakom rubu pojedinih oblika. Također možete odabrati free vidikovaca planova s ​​trga ili pravokutni oblik u slučaju da imaju vrlo malo prostora za postavljanje tih. Ovo su popularne oblike vidikovaca planova za hot kace koje mnogi odlučiti za.
Vrh pokriva krov je čvrsta i izdržljiva dovoljna da se odupre ekstremnim vremenskim uvjetima. To je rijetko u obliku kupola. Najviše događa dizajna za krovne uključuju čvrste krova ili pergolom styled krovova. To također imati dodatne kruna prilogu u središtu koje mu daje velika izgled. Oni s podignutim visine i stepenice izgledaju prilično strašan. Možete planirati malu stubište od jedne ili više strana. Pružanje rampa za invalidska kolica može učiniti vaš vidikovaca podalje i dostupna za one osobe s invaliditetom, kao dobro. Možete ili možete imati stupove ili dodavati struk-visinu granice sa svih strana do vidikovaca, što ga više cozier.
Uređenje vidikovaca
Nakon što ste odabrali jedan od vidikovaca planovi, vrijeme je da ga smreka s nekoliko zanimljivih dekora ideje. Evo nekoliko. Početi s osvjetljenje vašeg vidikovaca. Ukrasni svjetla vidikovaca će se dodati do njegove pojave u mraku. Ovo će osigurati da se možete opustiti, čitanje, razgovor ovdje u bilo koje vrijeme. Dodaj luster materijala podudaranje s vidikovaca u središtu. Također možete dodati niskonaponske svjetla na krajevima. Još jedan način da istaknete vidikovaca je dodao šetalište opločnika se na putu od kuće do vidikovaca. Dobro, to je idući da se pretvori u vrt u bogatoj prostor. Što je više, dodati klasične nogostup rasvjetu da bi ga zamjetljiv. Provjerite da li držati sve osvjetljenje prigušeno biste dobili najbolji učinak. Single boji cvijet biljke posađene oko vidikovaca strukture izgledaju vrlo lijepo. Dodajte nekoliko lijepe viseće biljke kao i od vidikovaca krova završava. Završiti dodavanja nekih komada namještaja za opuštanje ovdje.
To su bili neki vidikovaca planova besplatno za vas. With te besplatno sjenicom planove i odredbe unutra za igranje umirujuće glazbe, najbolji prostor unutar vaša ograda je spreman!

No comments:

Post a Comment