Monday 19 December 2011

Srednje dužine Haircuts 2010

Još uvijek u potrazi za najbolji frizura ove sezone? Dok se modni trendovi stalno mijenja svake godine, ti također željeli dobiti svjež izgled. Srednje duzinu kose nudi puno mogućnosti. Dakle, ako imate 'pravo-dužina' kose možete ići dalje i dobiti jedan od najboljih frizure srednje dužine 2010. Pa, čak i ako imate duge kose možete uzeti u obzir sjeckanje ih malo i uzimajući jedan od vruće potrazi srednje duljine frizura. Stoga prije nego što izađe pogoditi salonu, zna više o nekoj slatke frizure srednje duljine 2010 i izaberite jedan za sebe.
Srednje dužine Haircuts 2010 za žene
Kutna Bob sa bočnim Swept Bangs; Iako bob frizure su popularni za kratku duzinu kose, možete imati te u srednje dužine, kao dobro. Dajući vam lijep izgled i dodavanje jedinstven stil na svoju kosu, je ono što možete učiniti s kutnim bob. Da, ugaona Bob je moderna verzija tupi bob koja čini jedan najbolji medij dužine frizura 2010. To je brada-length frizuru koja je rez u ravnoj oko leđa i nešto je pod kutom u prednjem koja uokviruje lice. Sjeti se da je prednji niti su duže od onih na povratak u ovaj medij frizuru. Frizuru stanjuje oko vaše lice. Straight kose je najbolja za dobivanje tog reza i održavanje. Dodavanje strani swept bangs, koji će pokriti polovicu oka je nešto što će se dodati do ove prekrasne stil. Ako želite don dramatičan izgled možete dobiti neke valove u kutom bob frizuru. Također možete dobiti konkavne kutni Bob koja sadrži neki dodatni volumen kose na svoju krunu zajedno s kutnim bob.
Duboki bočni dio Haircuts; Deep strani dio je u modi ove sezone. Uz bilo frizura možete uzeti u obzir duboko strana rastanak i uzimajući trendy izgled. Možete odabrati jedan od najboljih srednje dužine kosa stilova 2010 i dodati duboko strana rastanak s kratkim, dugim ili konusne šiške. Par dolje-ne ili kika, jedan updo ili besplatno šiške s dubokim dijelom i sigurno je da vam dati dodatni glamurozan izgled. What's više, to je amongst the few haircuts that odgovara lice od all oblika. Možete imati srednje dužine pixie rez s dubokim strane particiju, sjeckani u britva stilu don trendy izgled. The duboko strani particije strani swept bangs slojevitim može povezati sa kaskadno slojevima. Duboki dio bitno će započeti u neposrednoj blizini jedne od vaših ušiju, samo oko 2 inča udaljen od nje i produžiti ravno do stražnji dio glave ili malo strmije u susret središte vaše glave. Možete imati kombinaciju frizure za srednje duzinu kose zajedno s ovim šišanje.
Mekog sloja Haircuts; Slojevi su sve vrijeme hit. This godine morate dobiti neki soft slojeva. Umjesto messy izgledaju, probati uzimajući dobro definiran izgled s mekim naslagama u srednje dužine dlake. Pokrenite slojevima iz svoje brade razini umjesto onih počevši od ušiju ili iznad toga. Neka vaša kosa, ramena i dodati samo 2 horizontalne linije slojeva da imaju sofisticirane srednje dužine frizuru koja je pogodna za bilo koji hair teksture. Soft srednje slojevite frizure savršene su za sve ruho, formalni ili povremeni. Možete dodati soft van skrenuti kovrče na kraju. Da biste dodali više stilski dodir možete imati nekoliko pramenove na prednjem izrezati na duge strane bangs, ali zapamtite, malo i dugo. To je među najviše feminine srednje duge frizure 2010. Ostavite kosu besplatno ili ih zavezati, vi ste sigurni da izgledaju prekrasna žena.
Zato što neki među srednje duljine šišanja 2010 ćete nositi? Ne previše duga ili kratka, ove frizure su savršeni. S tim možete stil kosu ravno, rotor ih, dodati valova, u-turn ili out-turn krajevima. Osim toga možete zadržati vaše kose besplatno vezati ponija ili updo frizura i začiniti svoj stil. Pa što čekate, dobiti srednje dužine šišanje, izgleda trendy i boravak udoban.

No comments:

Post a Comment