Saturday 10 December 2011

Ostani kod kuće mama Raspored

Hej mame! Jeste li odluči da se ostati kod kuće mama i žele biti slobodni od žongliranja sve što vam je činiti u dan? Zatim, siguran sam da morate ostati kod kuće mama rasporedu, iako možda imate zadivljujući i vrlo korisna muža i vrste Boga da vas od svih problema s kojima se suočavate svaki dan. No, raspored može dati oblik na svoj dan i pomoći vam da nosite na svom odgovornosti na bolji način. Iznad svega je važno da se izbjegne ostati kod kuće mama depresije.
Tipični ostati kod kuće mama Raspored
Osoba, gleda se u kuću izvan mogu naći ostati kod kuće iskustvo biti vrlo ugodna i opuštajuća. Svaki laik misli da majke imaju sve to vrijeme na svijetu očistiti kuću, pripremiti hranu i brinuti se o svakom članu obitelji. Ali čovjek ne zna kako je teško upravljati tako puno stvari bez ičije pomoći i sa toliko savršenstva. Ja ne razumijem boli rad kod kuće moms koji ostvari svoj zadatak bez greške. Dakle, kako bi njihove dane lakše i dati strukturu njihove odgovornosti, ja je dobio ostati kod kuće mama raspored. Ovdje je uzorak ostati kod kuće mama raspored dizajniran u skladu s uobičajenom odgovornosti majka.
Ostati kod kuće mama Raspored; 07:30, 9: 00amWake gore i učiniti vaš vježbi ili ide u teretanu. Nabavite spremni za dan i kažu svoje molitve. Čitajte Bibliju dvadeset do trideset minuta početi dan s bezbrižnost, 09:00-10:. 00amPrepare the doručak, 10:00-10:.. 30amGet djecu spremno za školu ili za dan; 10:30 -12:30 pmFree vrijeme za mame, može učiniti nešto slično za čišćenje kuće, igranje s djecom, trčanje nalog ili bilo koji dodatni rad, podne i 30-1. 00pmIt je ručak vrijeme! Pripremite se sa hranom za djecu; ponoć i trideset-2. 00pmPlaytime i dom škola za predškolsko, 14:00-četiri. 00pmSmall nap vremena za djecu. , 16:00-5: 00pmDo svakom rekreativne aktivnosti; 17:00-6. 00pmCook večeru; 18:00-7:. 00pmRelish hrane sa svojom obitelji; 19:00-7:. 30pmClean kuhinji, 7.: 30pm-8: 00pmYour vrijeme, slobodno vrijeme. Mogu ići u šetnju, sjećajte Boga ili napraviti pripremu za sljedeći dan, 20:00-8. 30pmGet svoju djecu spremni za krevet. Daj krevet užina; 20:30, 9:.. 00pmQuite vremena za djecu jer je krevet vrijeme; 21:00-11: 00pmSpend vremena sa svojim suprugom i / ili gledati TV zajedno.
To je tipični ostati kod kuće mama rasporedu, ali to može varirati u skladu s dodatne odgovornosti, sklonosti i prioritete odnosno majke. Na primjer, ostani kod kuće mama raspored za malu djecu će biti malo drugačiji kao i većina mama vrijeme je proveo s prikazivanjem nakon dijete. Osim ovog postoje određene stvari koje treba zapamtiti, a mame planiranja ostati kod kuće mama raspored.
Stvari koje treba zapamtiti, pokušati biti fleksibilni. , Nemojte previše raspored. ; Usredotočite se na vaše prioritete. ; Izvadite vremena za sebe. , Nemojte forsirati na sebe. ; Raspravite svoj raspored s mužem. ; Osim ovih točaka ne zaboravite da odredi početak i kraj vaš dan. Pokušajte ostvariti veće zadatke u početku dana tako da ne otpada svoje cijeli dan na jedan zadatak. Raspored izlet tako da ne možete pronaći posao biti vrlo dosadno. Uvijek koristite kalendar organizirati dan. Probajte i držati nereda na minimum kako bi se izbjegli dodatni napor da ih očisti. Idi na izlet on vikendom kako bi dobili promjenu iz dnevnog rasporeda. Izvaditi vrijeme samo za sebe svaki dan i iznad svega nemojte previše očekivati ​​od sebe i ne preko teret sami. Ako držati tih točaka na umu dok skiciranje Vaš boravak kod kuće mama raspored, sigurno ćete učiniti vaš život više produktivni i jednostavna za rukovanje. Jedna važna stvar - ne dopustite svom umu ući u bitku ostanu kod kuće moms vs radno moms raspravu i biti ponosni na ono što radite i naći ćete da se vrlo nagrađivanje iskustvo. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment