Friday 9 December 2011

Kolovoz Birthstone Boja

Nosite peridot ili za tebe,, nema bračna vjernost,; u kolovozu rodio bez ovog kamena, 'Tis, rekao je, moraju živjeti nevoljen, sami.
To je stara Gregorian birthstone pjesmu koja je napisana o kolovoz birthstone. Jeste li rođeni u kolovozu pod znaku Leo? Leo reagira na birthstones kao Onyx, dijamant, karneol, sardoniks i Ruby. Ali, onima koji su rođeni u mjesecu kolovozu rekao da su peridot kao birthstone. U sljedećim paragrafima, mi ćemo saznati nešto više o birthstone boje i značenja se odnose na boju kolovoz birthstone, to jest, peridot.
Peridot - u kolovozu Birthstone, peridot je dragi kamen koji je formiran zbog vulkanska aktivnost. On je rekao, da je peridot je otkriven prije mnogo godina na Havajska ostrva. Domoroci misao prisutnost tih kamenja upućuje na suze koje su prolio po vulkanske božica, Pele. Boja kolovoz birthstone je ono što dobiva kamen povezan s prirodom. To je razlog zašto drevni Egipćani pio Soma, jednog pića u čaše od peridot. To je bio rekao da bi ih približila božici prirode Iris.
Drevni Egipćani nazivali peridot 'dragulj suncem' zbog blistav boje dragulj na suncu. Arapi nazivaju peridot 'faridat' što znači 'dragulj'. Ona se pojavljuje u Bibliji na hebrejskom kao 'pitdah'. Rečeno je to bila omiljena draguljem Kleopatre. Rudari koristi za označavanje njihove lokacije tijekom noći, kao ovaj dragulj glowed u mraku. Onda bi se vratiti u jutro preuzeti kamena. To razlog, peridot također se zove 'večeri smaragd'.
Boja kolovoz birthstone opisana je kao svjetlo more zelena s žuto primjesa. Ljudi često pogrešno peridot for cirkona, apatit, granat, smaragde, iako im nedostaje žutu naslutiti sjajne zelene boje na birthstone kolovoza. Kolovoza birthstone je poznat po trima imenima, peridot, olivina i krizolit. The olivina je naziv za mineral peridot and krizolit je drevni naziv za peridot. Birthstone boju za kolovoz u slučaju olivina, varira od svijetlo žućkasto zelene do tamno zelene masline. Rečeno je da zaštiti nositelja od zla i kada se postaviti u zlato, pomaže u zaštiti jedan od noći strahota. To je utemeljena u prah kao lijek protiv astme i lijek za groznicu.
Simbolizam za Ožujak Birthstone; Boja kolovoz birthstone zelena je simbol prirode. Peridot je također dar za 16. godišnjicu braka. The birthstone boja za kolovoz je zelena koja je također simbol obnova života. Sjaj ovog kamena je također rekao kako biti simbol uspjeha i dostojanstva. Rečeno je da zaštiti nositelja od negativnosti. Ona pomaže u smanjenju stresa te pomaže nosilac opustiti.
Other kolovoz Birthstones, Sardonyx je tradicionalna kolovoz birthstone koji je proziran i ima izmjenične bendova crvene smeđe ili bijelo izvodi paralelno jedni drugima. Ovaj kamen simbol sreću u vezi. Vjeruje se da priopćavanje hrabrosti i donijeti uspjeh pojedinca. Egipćani su vjerovali sardoniks donio sreću da nosilac. Mističnu kolovoz birthstone boja je bijela, koja je predstavljena po dijamant. Prema Ayurveda, birthstone boja za kolovoz je plavo predstavlja dragi kamen Sapphire.
To je neke informacije vezane za kolovoz birthstone boji. Peridot je poznat po svojim živopisne zelene boje koje će vas očarati. Ako vjerujete u gemology, govori stručnjak prije nego što nositi. To je zato što dragulja može imati negativan utjecaj na vaše osobne sreće previše. Nadam se ovaj članak na birthstone boju za kolovoz je vam je pomogao naučiti o briljantne kamen peridot.

No comments:

Post a Comment