Monday 26 December 2011

Načine da se Guy da vam se sviđa

To je često slučaj da kada djevojka počinje sviđanje dečko, ona ide van putu da ga impresionirati. Mogla dress up drugačije ili govoriti o stvari koje su momak voli, samo da bi dobili njegovu pažnju. Ili, ona je mogla biti potpuno tepav, a ne bi znali što učiniti kad je oko. Dopustite mi da vam kažem, ako vam se ponašaju u bilo kojem od ovih načina, postoje vrlo okrutna šanse da ćete uspjeti. Ali ako se uzme u sljedeći odnos savjete i slijedite ove načine da biste dobili tip da vam se sviđa, možda ćete uspjeti.
Najbolji način da se tip da You Like
Kao i sami Ako vam se ne sviđa tko ste, kako vi očekujete da drugi ti se sviđa? Dakle, prije donošenja netko pasti za vas prije ili iz nekoga, naučiti kako sami želite. Izgradite vaše samopouzdanje, znati vaše pluses i minusa. Biti optimističan i uvijek djelovati pozitivno. Ni tip ću kao jedan potrebitima djevojka koji su uvijek želi njegovu pažnju. Dakle, kao što sebe, biti sigurni i život svoj.
Se sami; Ako želite znati kako se netko vam se sviđa, onda je najbolja stvar koju možete učiniti je da samo biti sami. Ne pokušavajte ga impresionirati ili rade stvari, ili djelovati na način što je normalno za vas. Ako netko ima da vam se sviđa, on će poput vas način na koji jesu. Osim toga, nitko ne voli biti u društvu varanje ljudi. Ako se pretvarati da se netko drugi, a zatim nakon nekoliko datuma momak otkriva pravi ste, on može osjećati razočarani. Dakle, jedan od načina da se čovjek volio više da se tko si.
Držati jednostavne stvari, ako čovjek osjeća da ste previše komplicirano za shvatiti, mogao bi ga pronaći izuzetno teško da se stvari naprijed s tobom ili obrazac odnos s vama. Dakle, biti kao jednostavan kao moguć, i najviše od svega, biti pristupačno tako da čovjek ne osjeća nelagodno kad je oko vas.
Biti inteligentna, Još jedan od načina da se tip da poput tebe više se inteligentan. A da inteligentni ne znači da morate znati sve, međutim biti svjesni stvari oko vas. Nemojte samo ograničiti svoje razgovore s haljine, cipele i kozmetike. Pokušajte saznati nešto o sportu, politici, hrani i drugim svakodnevnim temama razgovora, tako da ćete imati neke zanimljive stvari za pričati s Gvido.
Razviti hobi, Ako vam reći čovjek koji ste strastveni o nečemu, bilo da se radi glazbe ili ples ili crtež, on sigurno će vam puno više zanimljiv. Dakle, utuviti hobi i tko zna na vaš hobi klasa, možda ćete naći je tip koji je još sladak i šarmantan od one koju pokušavate tako teško impresionirati?
Razvijati smisao za humor, iako, to ne može dogoditi preko noći, još uvijek možete naići na osmijeh, a kao sretna osoba. Možete reći momak neke smiješne događaja koje se moglo dogoditi s vama. Ako nemate nešto smiješno da dijele, jedan od najboljih dating savjeta je da se priča i reći mu. No, budite sigurni da to zvuči originalan i da ste to učinili samo jednom ili dvaput, ili dečko koji možda uskoro shvatiti da ste fibbing samo da ga impresionirati.
Napraviti prvi korak, a to je dvadeset prvom stoljeću djevojke! Dakle, ako vam se sviđa tip jednostavno mu recite. Ali prije nego događaj koji bi bili sigurni da on ne vidi netko ili iz nekoga. Vjerovali ili ne, ali većina dečki bi volio biti pitan od strane djevojka. Vrlo malo dečki danas kao skroman i stidljiv djevojke. Dakle, budite sigurni i poduzeti prvi korak. Pročitajte kako prići tip da znaju točno što treba učiniti ili reći kad ga pitati van ili mu reći da mu se sviđa. Čak i ako on kaže ne, barem to će vam uštedjeti briga o pronalaženju načina da ga impresionirati.
Biti prijatelj, Za momak da vam se sviđa, on mora uzeti u obzir vam prijatelj na prvom mjestu. Dakle, dajte mu vremena i poslušati ga. Ako je okrenut neki problema ili odnos pitanja, dati mu vašu podršku. Obratite pažnju na njegove ideje, osjećaje i uvjerenja u životu. Gvido je vjerojatno da će pasti za djevojku s kojom je oblika emocionalnog povezivanja.
Ovo je kratka rasprava o načinima da se momak da vam se sviđa opet. Kada je riječ o osjećajima i odnosima, nikada stvarno može predvidjeti koji način vjetar će puhati. On može vam se sviđa ili je on svibanj izgubiti interes za vas nakon nekog vremena - sve je moguće. Dakle, ne bi opsjednut s jednom određenom tip. Ako vam iskreno mu se sviđa, to dati vremena, ako se osjećaji moraju razviti da će s vremenom. Ali, ako mislite da on ne reagira, ne može objesiti na njega. Samo budi ono što jesi, djelovati inteligentno i prasak vic jednom u neko vrijeme i nema sumnje da je neki tip uskoro će početi vam sviđanje.

No comments:

Post a Comment