Thursday 1 December 2011

Kako se Tattoo

Najsigurniji način da biste dobili tattooed je posjet profesionalni tattoo umjetnik. Ne samo da ćete dobiti vrhunski tetovaža ali i ostati zaštićen od neželjenih posljedica kao što su infekcije. Stoga, pokušajte svoje najbolje kako bi dobili na razini tetovaža na sebi učinio iz tattoo salon. Ako zbog bilo kojeg razloga, želite da se tetoviranje, ovoga članka može vam pomoći u nekoj mjeri. To vam daje sve osnovne upute da se tetovaža. Strogo slijedite sigurnosne mjere predloženo na sljedeći račun kako bi se spriječilo infekciju tetovirane mjesto koje bakterije, gljivice, itd. Pročitajte o kako bi naučili kako se tetovaža s olovkom i igle.
Kako se Tattoo s iglom?
Prvi korak prema tome da se tetovaža s tetovaža pištolj ili pomoću igle je da provedete neko vrijeme razmišljam da li zaista želite imati tetovažu na svom tijelu. Ako imate bilo kakve dvojbe, uzeti u obzir čeka dok ne čine vaš um u potpunosti. U slučaju da su svi spremni da imaju tetovažu na neke od Vaših dijela tijela, nastavite sa sljedećim koracima. Odaberite mjesto koje možete lako doći i nema mnogo vene. Odaberite dizajn. Možete da se knjiga ili web stranice na tattoo dobiti dizajn. Vi svibanj čak i koristiti svoje cool ideje tetovaža napraviti tetovaža dizajn. Druga mogućnost je uvijek preporučljivo jer će vam dati priliku da upiše ono što želite vidjeti i pokazati.
Uzmi šivanje igle, ruka Sanitizer ili dobar kvalitete anti-bakterijska sapun, vrpcu, olovku, konac, povez, losion i akrilna boja. Ono što je najvažnije, odabrati dan kada ste kod kuće i imati puno vremena za potrošiti na ovu tetoviranje eksperiment. Vi svibanj koristiti kirurške tinta umjesto akrilne boje za bolju sigurnost. Nakon što je zavojem ili antiseptičko losion nije obvezno, ali je uvijek preporučljivo jer čini cijeli postupak pokrenuti s udobnost i sigurnost.
Uzmite zdjelu vode i topline da ga dovesti do čir. Stavite igla u kipuće vode za oko 6-7 minuta. To će sterilizirati igla. Vezati sterilizirana igla s olovkom ih navoja zajedno. Pazite da igla i olovka su čvrsto pričvršćena zajedno. Zašiljeni kraj igle treba držati oko centimetar od brisač rub olovkom. Omotajte zeljenu duljinu ljepljive trake oko iglu i olovku. To će zadržati oba stuffs na mjestu. Sada, umoči vrh igle u saniranje losion.
Operite ruke sa anti-bakterijski sapun, a zatim koristite dezinfekciju. Obrišite na licu mjesta s dezinfekciju. Utrljajte malu količinu losiona na licu mjesta. Nacrtajte dizajn na licu mjesta s olovkom. Pobrinite se da njegov rukopis je siguran za korištenje, ili drugi koristiti kirurške tinte. Džaku tinta iz pera pod kožu pokretanjem iglom na dizajn. Morat ćete probiti na dizajn nekoliko puta. Nemojte to učiniti vrlo teško. Ti si trebao probiti ne ubod na licu mjesta. Uz ovaj korak, što su učinili s procesom sami tetoviranje. Vi svibanj primijetiti neke krvarenje iz licu mjesta. Nabavite kvadrat tkiva papiru mrlja krv off. Primijenite dezinfekciju kako bi spriječio infekcije. Obrisati višak to s papirnatim ručnikom. Cover mjesto s povez.
Kada tetovažu rane liječi, kraste mogu stvarati u toku tetovažu proces ozdravljenja. Nemojte ih pokupiti jer može dovesti do infekcije i mogu iskriviti na kvalitetu tetovaža. Tetovaža je trajna. Slijedeći upute o tome kako sami kod kuće i tattoo tattoo nepromjenljiv, od vas će dobiti tetovaža za cijeli život. Dakle, mislim ispravno prije nego što je čiji će tamo ostati na svoje tijelo za život.

No comments:

Post a Comment