Thursday 29 December 2011

Dvostruko obješen prozor popravak

Dvostruko obješen prozori su popularno koristi, kako u starom domovima, kao nove domove. To je većinom zbog praktičnost povezane s njim. Su u skladu i sa svim vrstama kuće dizajna. Ponekad, zbog redovite trošenja i habanja, prestane raditi ispravno. Kao rezultat toga, prozor falls zatvorena odjednom. Za vraćanje normalno funkcioniranje prozora, morate uzeti gore zadatak dvostrukog obješen prozora popravak.
Kako popraviti Double Hung prozor
Vi ne zahtijeva bilo koji specijalizirane vještine za dvokrevetnu obješen prozor popravak. Što vam je potrebno je neki jednostavne alate i materijale koji su vrlo lako naći u našim domovima. To su: zagledati bar, odvijač, uslužni nož, najlon krila uže, čekić i dorade nokte. Nakon što ste nabavljena svih tih materijala, morate slijediti korak po korak upute o dvostrukim obješen prozoru popravak koji su dati u nastavku:
Korak # 1, prije svega, morate ukloniti unutrašnjosti zaustavlja koje drže krila ili prozor okvir u svom položaju. Morate ih ukloniti s obje strane dovratnik (okomite strane fiksnog okvira prozora). Za to možete koristiti mali, stan zagledati bar ili uslužni nož, kao što će uzrokovati minimalnu štetu zaustavlja.
Korak # 2, Cut stari lentu kabel iz dna krila pomoću uslužnog programa nož. Gurnite okvir od prozora u vanjski smjer i uzeti kabel van. If krila kabel gornje krila treba ukloniti, a zatim jednu od oproštaja trake koje zasebne vanjske i unutarnje krila mora biti uklonjen. Problem je kada pokušate da uklonite ove razdjeljak trake oni imaju tendenciju da se razbije. Ma koliko vam pokušati, ne možete ih spremati. U tom slučaju, morate ga zamijeniti s novim.
Korak # 3; Tu je pristup vrata smješten na unutrašnjoj lice doprozornika koji pomaže izvući težine lakše. Tako da ne morate da uklonite cijeli interijer ili eksterijer trim. Pristupne vrata se održava s vijkom. Trebate odvijač otvoriti pristup ploči. Nakon što ste ga otvorili, izvadio težine od zida šupljine.
Korak # 4, provjerite je li koloturnici imate staru kabel priključen na njega. Ako pronađete bilo kakve, a zatim ga uklonite. Uzmi najlon uže jedna četvrtina palac debljina i koristiti ga zamijeniti stari kabel. Najlon konopci su prednost za tu svrhu kao što traje duže. Stavite konop iznad svakog vrha koloturnik prvi, svezati krajeve užeta za utege i staviti ih natrag u zid šupljine. Pri tome pozornost treba se paziti da se utezi sjede pravilno na dnu zida šupljine.
Korak # 5, na kraju, svoje vrijeme ponovno sastaviti prozor. Da biste započeli sa, zamijeniti na vrhu krila i noktiju razdjeljak strip. To bi trebao biti praćena zamjena na dnu krila. Check out klizna djelovanje prozor ako je radi ispravno ili ne. Nadajmo se, da, što znači da ste uspješno popraviti prozor. Sada možete zamijeniti ploču pristup previše.
Pročitajte više na:; Dual oknu prozora Popravak Savjeti; razbijeni prozor za popravak, a to je, kako udvostručiti obješen prozor popravak je učinjeno. Tijekom popravak prozora, sprej some ulje za podmazivanje na kotačima remen kako bi ih glatko. Nakon sanacije, trljati neki vosak na rubovima prozorskih okvira kako bi se osiguralo njegovo glatko kretanje. Ako ste prekršili razdjeljak trake, dok popravljajući prozor, onda možete kupiti novi od vašeg lokalnog dućana zgrade potrepštine. Uzmite stare trake zajedno s vama da biste dobili novu traku iste širine i debljine.

No comments:

Post a Comment