Tuesday 6 December 2011

Usisnu granu Brtva

Što je funkcija usisnoj cijevi brtve?, Ili, Kako usisnu granu brtvom pomoć u vozilu performanse?, Dobro su istrošeni pitanja. Svaki novi automobil vlasnika, no neznanju o djelovanju automobila, dolazi da znam o ovom auto sudjelovali u dogledno vrijeme. Poput svaki drugi car dio, usisni mnogostruke brtva je pogođene prolaz vremena. Tijekom svoje dužnosti trpi propadanje zbog trošenja i habanja. Takav izlizan usisni brtva višestruko treba biti zamijenjena jer može utjecati izvedbu automobil na najosnovniji način. Zamjena brtvi usisni sustav je vrlo važno i ne može se odgoditi. Doing tako može prisiliti vlasnik automobila platiti više nego što je potrebno za svaku milju putovao.
Što je usisnoj cijevi brtvi?
Znajući gdje je točno usisnu granu brtva se nalazi u montažu automobila, može biti velika pomoć u razumijevanju važnosti i funkcije. Usisni višestruko brtva suprostavljena, u unutarnjim izgaranjem motora, između usisnu granu i cilindar glava i blok. Njegov primarni funkcija punjenje i brtvljenje jaz između tih dijelova. Zdrav usisnoj cijevi brtve, ako je pravilno postavljen, opstruira zrak ili mješavinu zraka i goriva iz bježale iz praznine između ovih auto dijelova.
Kao što je dobro poznat, u motor s unutarnjim izgaranjem smjese hladnog zraka i goriva je spalio za proizvodnju energije koja se zatim prevedena na kretanje automobila. Hladnog zraka, jer je sisao u usisnu granu od atmosfere koja se zatim se miješa s gorivom izvući iz rasplinjača. Usisnu granu zatim prenosi ovu smjesu u cilindre. U stvari, ova mješavina usisan u vakuum u cilindrima i utjecaje se na zatvorenoj usisnim ventilima. Ovaj iznenadni provjerite protoka smjese uzrokuje preokrenuti svoj smjer stvaranje visokog tlaka vala i topline unutar višestruke trkače. Kao što je spomenuto su spojeni na cilindre uz pomoć usisnu granu brtve koja mora biti u stanju izdržati ovaj strahoviti pritisak.
Da biste visoke performanse i potrošnju goriva od automobila, to je vrlo potrebno da se opskrbi pravilan postotak zraka i goriva se u smjesu (14.7:1 zrak gorivo). Hladnog zraka, zbog svoje visoke gustoće u odnosu na vrući zrak, vrlo je važno da biste dobili visoke potrošnje goriva. Se širi više, kada je smjesa spalio u motoru, onda vrući zrak (niske gustoće) i pruža više potiska. Curi usisnu granu brtva može uništiti nastup dopuštajući vrući zrak iz motora u usisnu granu. Isti problem može pustiti zrak i gorivo smjesu da uđe u usisnoj cijevi. To utječe na iznos od mješavine dostupne u trenutku paljenja i potiska proizvedene dovodi do prijenosa problema. Postoje mnogi faktori koji mogu uzrokovati štetu na ovaj delikatan dio. Kao što je objašnjeno, tlaka i topline koji usisnu granu brtva mora izdržati su najvjerojatnije počinitelji. Uz ove vrste i kvaliteta goriva ili antifriz se koriste u auto motor može također utječu na ovu auto dio. Dizajn i kvaliteta materijala za brtvu, također, utječu na funkcionalnost usisnu granu brtva. Smanjenje potrošnje goriva, povećanje u iznosu od emisija i siromašnih motora obavlja u smislu generirani vjeruje i ubrzanje samo su neke od usisnu granu pukotina simptoma.
Usisnu granu Brtva Kvar
Neispravnosti ovaj komadić automobila dio, usisnih grana brtve, utječe na automobila kilometraža po galon drastično. Ako stavite off ovaj automobil popraviti na neodređeno vrijeme onda jednog dana, kada je potrebno automobil najviše, ovo vozilo problem može vam snagu za obavljanje bez kotačima zbog odugovlačenja vašeg automobila motor. Označi moje riječi da je ovo definitivno mogućnost. Vi ne trebate financijske geek da vam kažem kako ova situacija može vas povrijediti finansijski. Neočekivani rashoda u obliku prijevoza od mjesta gdje ste je dobio u nevolji i the vuču vozila u dućan popravak automobila, a očekuje se izdaci u obliku usisnu granu brtva, a što ne, stvarno vas može skupo stajati skupo, u smislu o vremenu i novcu.
Dakle, plaćanje odgovarajuće obzirom na neispravan usisnoj cijevi brtve, iako je iscrpljen, što vam shell out tvrdom zarađeni novac, a tu su apsolutna nula šanse vide leđa ili prednji kraj nakon što se bave s njom, je pravi stvar samouprave poštujući vlasnik automobila može učiniti s osmijehom. Nadam se, ovaj članak na usisnu granu brtva je zadovoljavajuća.

No comments:

Post a Comment