Thursday 29 December 2011

Kako Ukrasite Kupaonica

Nije li nevjerojatno kako je većina od nas provode sate bolan preko najsitnijih detalja u svakom dijelu kuće i nositi se s kupaonicom gotovo kao primisao? Vaša kupaonica može biti utočište mira i udobnosti, mjesto za opuštanje u balon kupka, na kraju dugog napornog dana, ili svijetle i energičan način da se izaći iz svoje letargije jutro. Jesu li male ili velike, tamne ili prozračne, postoji obilje mogućnosti za svakoga pitate kako ukrasiti kupaonicu. Dakle, u nastavku su nekoliko opcija kada je u pitanju uređenje kupaonica.
Savjeti o tome kako Ukrasite Kupaonica
Odaberite temu, jedan od prvih načina bih zastupnik kada ste figuring out kupatilo dizajna je odabrati temu. Ako ste dovoljno sretan da imaju vremena za planiranje izgled i shemu boja, velika, većina od nas, vrlo često, morate raditi s onim što imamo. U svakom slučaju, uvijek možete istaći dobar dijelove odabirom središnja tema koja odražava kroz cijeli prostor. Tema se može temeljiti na praktički sve - možete ga temeljiti na boje, cvijet, mjesto, a biljka - nebo je granica. Tako odabrati jedan, i krenite!
Na primjer, ako se pitate kako da biste započeli s teme, a zatim jednostavan primjer bi bio da ide sa morskom temom. Razmislite kupaonice, i prva stvar koja dolazi na pamet je voda, puno toga. A što mogu povezati s najviše vode? More. Beskrajan, tajanstvene, ponekad mirno, ponekad bijesna - priroda u svoj svojoj moći i ljepote. Tema mora mogu vam dati puno opsega kada ste u potrazi za kupatilo ukras ideje. Ako imate školjke koje ste prikupili na odmoru, možete položiti tih u prilično zdjelu, ili ih staviti u jasan staklenka napuni vodom. Blues, zelje i aqua marinaca mogu posuditi tonove za svoje ručnike, kupatilo tepisi, pribor, pa čak i vaše soli kupku. Možete također okušati u nekom primorskom stenciling motiva na pločicama, ako imate umjetnički trag.
Shvatiti Funkcionalnost, važno je da dodijeli prostor u vašem umu kada uređenja i to je posebno istinito u slučaju kupaonica, jer ćete morati obilježiti mjesta za tuš enclosures, umivaonik, kadom i tako dalje. Razmislite o tome što drugo što vam je potrebno - Jeste li ga dijelite s nekim? Hoćete li je potrebno imati odvojene skladišni prostor, ili za kupaonice? Što je odbačena odjeća, želite košara za prljavo rublje u tamo? Sva ta pitanja će vam pomoći planirati i dizajn oko funkcionalnost vašeg prostora - tako da neće završiti s vrlo lijepo kupatilo, ali moraju putovati po podu kaplje mokri, dobiti ručnik.
Koristite Zrcala, Mirrors su nužna u svim kupaonicama, ali osim svoje funkcionalnosti, oni također imaju veliku estetsku privlačnost. Ogledalo može dodati svjetlo i stvoriti iluziju prostora, što ga čini velika mogućnost za malom prostoru. Ako se pitate kako ukrasiti mala kupaonica, ne morate staviti na jednu ogledalo. Možete koristiti različite u različitim oblicima i veličinama, (možete čak mogao iskoristiti neobične okvire) za dodavanje žalbu, ili čak ogledalo jedan zid u potpunosti, ako ste dovoljno hrabri!
Accessorize, dodaci su blagodat koja može živnuti dullest prostor. Pogledajte oko sebe i da ćete biti zaprepašteni na opcije koje imate u kadu pribor - od sapuna jela običaju tuš zavjese, tvoj jedini problem će biti stvaranje izbor. Možete boju uskladiti svoje platno nadopuniti, ili stvoriti kontrast za neke drame. Ako ste se bave prostora, pokupiti vaš pribor za funkcionalnost - košaru za ručnike (možda zid svijeće stoje za romantičnu interludij?), Ako imate puno prostora - dobro, svijet je tvoj kamenica.
Rasvjeta, Da, rasvjeta. U kupaonici. Kupaonica rasvjeta ne mora biti sve gromoglasan linije i kutove i bijelo svjetlo za baciti spotova na vaše lice u oštar reljef. Rasvjetno ne mora biti ograničeno na spavaću sobu ili dnevni prostor, to može biti umirujuće u kupaonici previše, pogotovo ako imate luksuz kade za namakanje rezervirati svjetlarnik je nevjerojatan način da se donese u prirodnom svjetlu - Ako živite na najvišem katu, imaju ne ometa susjede i može se protežu proračun da je daleko, nećete požaliti.
Konačno, zabavite se! U figuring out kako ukrasiti kupaonicu, istražiti svoje granice i pustiti svoju kreativnost loose - možda ćete se iznenaditi i završiti s vrhunski prostor u cjenjkanje!

No comments:

Post a Comment