Tuesday 20 December 2011

Silver Eyeliner

Mnoge djevojke misle srebrna eyeliner izgleda extra blistav i glasnim pogled na njihove osobnosti. Ali to nije istina. Vi samo trebate znati nijanse kako staviti na srebra eyeliner. Morate ga nositi sukladno na oblik vašeg lica, oblik oči i kožu tipa. Vam također treba uzeti u obzir prilikom, vrijeme i vaš outfit prije primjene. Crno i smeđe eyeliners su vrlo uobičajene i svi ih nosi. Ali oni vam dati drugačiji izgled i čine se isticati u gomili.
Kako koristiti Silver Eyeliner?
Eyeliners stvaranje optičke iluzije dati novi oblik i veličinu vaše oči. Eyeliner najznačajniji dio oka šminka. Ali, ako se stavi na krivi način, to može pokvariti cijeli izgled tako da je važno udružiti se eyeliners učinkovito s ostatkom lica šminka. Normalni i zajedničkih nijanse poput crna, smeđa, i sivi su prilično lako nošenje i općenito ići s svih vrsta izgleda i odijela većina žena. Ali, kada je u pitanju eyeliners u različitim bojama, morate igrati s njima sigurno. Ili oni definitivno će vam izgledati kao sljedeći način katastrofu i nema žena voli biti to. Silver eyeliner je jedan od lukav eyeliner boju da morate biti bavila skrb. Postoje određene don'ts da morate pridržavati kada je riječ srebro eyeliner:; Nikada ih nositi na casual krpe: u zadimljenim očima makeup nositi ga samo na gornjoj strani oka; Djevojke s mačka očima treba ga izbjeći; Učinite ne nositi na svjetlucavim krpe; Izbjegavajte nosio ga tijekom dana; Nemojte ga nositi bez sjenilom; Pomoću ovih mjere predostrožnosti, možete eksperimentirati s raznih lookova uz pomoć srebra eyeliners. Oni su dostupni u tekućim i olovku formatu. Morate ići za eyeliners koje ne pokrenuti, koje daju trajan učinak bez uzimajući zamrljan. Ako imate masnu kožu tada nastoje izbjeći tekući eyeliner, umjesto da ide za olovka olovka za oči. Djevojke s suhom kožom trebali izbjegavati tekućine eyeliner, jer može uzrokovati nabore. Djevojke s normalnom kožom mogu otići za tekuće i olovku eyeliners. To je uvijek bolje dobiti recenzije iz vašeg prijatelja ili stilista prije kupnje novog srebra eyeliner.
Kako nositi Silver Eyeliner?
Silver Eyeliner je lako nositi kao i svaki drugi eyeliner. Olovka eyeliner je vrlo lako za nošenje u odnosu na tekuće eyeliner. Slijedite korake u nastavku te nositi eyeliner besprijekorno. ; Prvo očistite lice s pročišćavajuće kremom ili oprati to vaš s vodom. ; Vlaži kožu dobro i pokušati izbjegavati proizvode na bazi ulja jer oni mogu izazvati eyeliner to mrlja. ; Sada primjenjuju temelj na svoj lice uključujući oči. Nakon toga primijeniti baza oka s podudaranja eyeshadow šminka. ; Možete ga trošenje sama ili može ga koristiti u kombinaciji s drugim eyeliner bojom koja ide s vašim outfit. Naprimjer, ako vaša haljina tamnomodar, tada prvi staviti tamnomodar eyeliner blizu trepavica onda povući drugi redak srebro eyeliner. Za jedinstven izgled možete nacrtati trećem redu opet s modrom eyeliner. Na ovaj način možete eksperimentirati s njom. ; Možete koristiti kutna četka za preciznost, dok se prijavljuje tekući eyeliner. Također možete pokušati mild dimi šminka oči sa srebrnim eyeliner. First primijeniti ga na svoje oči onda mazati your eyeliner nježno od pamuka brisevi. To čini vam izgledati jednostavan još seksi. ; Postoje razne eyeliner stilova možete odabrati iz. Možete nacrtati tanke linije ili mogu ići za debele i proširena krila poput linije dodati drame oka šminka. ; Djevojke s svijetle oči treba ga izbjegavati. Ako oni su ljut na nosio ga onda oni moraju nositi smeđi leće, kao srebro eyeliner za mrki oči stvarno izgleda raskošnih. ; Jednom kada odlučite kako imate staviti eyeliner, zatvorite oči i odmjereno staviti eyeliner. Ako želite tanka linija primjenjuju s malo pritisak i ako želite gust liniju zatim primijeniti eyeliner s više pritisak. ; Za drawn savršeno eyeliner, morate vježbati dnevno. ; Silver je jedan svestrani boja i ići s bilo kože ton. Tako su sve žene mogu nositi srebrni eyeliner bez brige o njihovoj nacionalnosti i kožu boje. Tako ići naprijed i koristiti da izgleda omamljivanja i glamurozno u svakoj stranci.

No comments:

Post a Comment