Friday 23 December 2011

Masnu kožu home lijekova

Nakon što je masnu kožu je prednost kao masnu kožu bore sporije od suhe jedan. Međutim, izrazito masnu kožu može biti problematično, jer se stalno pojavljuje masnu i sjajna. Morate biti umoran od wiping off glazuru od svog nosa i brade. Masnu kožu je također grube teksture i ima veće vidljive pora that doprinijeti nakupljanje prljavštine. Masnu kožu može biti rezultat hormonskih promjena ili može biti zbog genetike. Ljudi imaju masnu kožu su također sklona aknama, koja se može dalje problematičan stanje. Zbog toga je neophodno riješiti viška ulja iz kože i držati ga suhom. Da li ste svjesni da postoje nekoliko masnu kožu home lijekova koji su djelotvorni? Neka nas pogledajte na to u detalje.
Početna lijekovi za masnu kožu
Možete dobiti osloboditi od masnu kožu uz pomoć maski proizvedene uz pomoć proizvoda koji su lako dostupni kod kuće. Prije nego što odete za bilo koji home lijekova, neophodno je očistiti kožu pomoću bezuljni čišćenje. Bitno je da ide za prirodni ili biljni sredstva za čišćenje jer oni pomažu u kontroli acne. Sada, ovdje su neke masnu kožu lijekova koji pomažu liječenje masnu kožu effectively:; Korištenje sandalovina tijesto godina staru masnu kožu kuće lijek. As sandalovina also sadržava antiseptik i borbi protiv bacterial svojstva pomaže imalo akne treatment. ; Maska napravio with uncooked zobene pahuljice, med, limun i sok je jedan od najboljih maske za masnu kožu. Možete primijeniti ovu masku, to ostavite za 5-10 minuta, a zatim ga isprati za najbolje rezultate. ; Primjena krastavaca tijesto je jedan od najdjelotvornijih lijekova masnu kožu. Možete napraviti tijesto od drobljenog krastavca i primijeniti ga na lice i isprati nakon nekog vremena. , Ako ste u potrazi za prirodnim i blaže masnu lice lijekova, onda možete ići za masku za lice koristite Valjarevo zemlju ili multani mitti. Trebate miješati Valjarevo zemlju u vodi i nanesite tanak sloj na lice, pustite da polu-suha i isprati hladnom vodom. Ovo se također može koristiti redovito, za masnu kožu tretman. ; Mlijeko je još drugi proizvod koji se smatra jednim od najboljih masnu kožu home lijekova. Možete jednostavno primijeniti mlijeko na licu, šikare i isprati, ili dodati nekoliko kapi eteričnog ulja da ga smanjiti masnoću. , Paradajz pire Vjeruje se da pomogne u uzimajući osloboditi od ulja iz kože. Možete primijeniti paradajz pire i opere ga dobiti jasan kože. ; Ylang ylang eteričnog ulja je također učinkovit za liječenje masnu kao i suhu kožu. Također možete otići za čišćenje ylang ylanga mlijekom To je učinkovito čišćenje za masnu kožu. ; Drugi najbolji masnu licu home lijekova je lica pročišćavati sa 2 žlica brašna badema, 1 žlica tla limuna, 4 žlica mlijeka. Možete ribati lice s ga dobili osloboditi od extra ulja. ; Osim ovih masnu kožu home lijekova, također trebate slijediti neke mjere kako bi se spriječilo kožu od bića neprestano masnu i masnu. Prvo, operite lice i ruke hladnom vodom kao i mnogo puta kao što je moguće tijekom dana. Vi bi također trebali temeljito operite lice prije nego što odete u krevet svake noći. Ovo će također pomoći u pritezanje pore u koži. Drugo, možete tražiti najbolje hidratantna krema za masnu kožu. Da, masnu kožu i treba ovlaživač za poboljšanje teksture u koži. Med je jedan od najboljih moisturizers kože, koja se može koristiti zajedno s gore navedenih lijekova.
To su neki od najdjelotvornijih masnu kožu home lijekova. Zapamtite da je bolje da ide za home lijekova za prirodna njega kože, nego se opredjeljuju za skupe proizvode. Na kraju, ako nitko od lijekova rada, možete konzultirati liječnika za odgovarajuće liječenje. Uzmi care!

No comments:

Post a Comment