Wednesday 14 December 2011

Hair relaxers i trudnoća

Trudnicama morati učiniti velike žrtve s obzirom na ono što jedu, nositi, učiniti, korištenje, itd. tako da njihova nerođenog djeteta ne se utječe ni na koji način. Uostalom, žena je odgovoran za nju i njezina djeteta zdravlja i sigurnosti tijekom trudnoće.
Hair relaxers koji dolaze u obliku losiona, vrhnje ili serumu kozmetički proizvodi koje koriste žene koje su kovrčavom, ne podliježe kose. These njegu kose opustiti kovrce od kose, što ga čini lakšim za ženu da češalj, upravljanje i stil joj kosu. Hair relaxers, kao i ostale kozmetike su izrađene od kemikalija. Dakle, ako bi žena ih koristiti dok je trudna? Omogućava saznati znajući više o kose relaxers i trudnoće.
Hair relaxers i trudnoća: Stvari razmotriti
Kemijsko-laced, većina kose relaxers koji su dostupni na tržištu imaju alkalne baze. Some sadrže kemikalije kao što su natrij hidroksida i amonijevog thioglycolate. Hair relaxers, kada je primijenjen na kovrčavu ili kovrčav kose, promijeniti strukturu kose, čime je ravna i ravna. Kemijske promjene koje on uzrokuje u kosi dokaz je dovoljno koliko je snažan i kemijskih vezicama ove hair relaxers su.
Rizike za fetus; Neki ljudi vjeruju da korištenje hair relaxers za vrijeme trudnoće je vrlo štetno za nerođeno dijete i stoga trebaju biti potpuno izbjegavati. Smatra se da kad trudnica odnosi hair relaxers, postoji mogućnost da kemikalije u njoj moglo ući u krvotok od skalp. Iz krvi tih tvari može čak ući u fetusa, čime predstavljaju rizik za fetus. Međutim, nema konkretnih dokaza, ili istraživanja za potporu tih zahtjeva.
Još jedan pogled na kosu relaxers i trudnoća je da je kemikalija pronađena u njima nisu toliko sposoban za ulazak na koži. Ipak, oni mogu biti štetni, ako su udahnuti trudnica kad je liječenje joj kosu s njima. Dakle, zdravstveni stručnjaci sugeriraju da kosa opuštajući tretman treba izbjegavati pogotovo u prva tri mjeseca trudnoće kako bi se osigurala trudnoće apsolutno rizik besplatno.
Štetno za Majku, Njegova ne samo nerođeno dijete koji bi mogli dobiti pogođeni kemikalija u kosi relaxers, ponekad njegova žena sama koji bi mogli imati na njihov teret. Tijekom trudnoće, protoka krvi u žensko tijelo undergoes mora promijeniti. To ga čini osjetljivim žena prema određenom vrstom kemikalija. To može dogoditi da žena dobiva glavobolju ili osjećaj mučnine nakon dolaska u dodir s kemikalijama u kosi relaxers. Da biste izbjegli te stvari, bolje da se žena ne koristi hair relaxers tijekom trudnoće.
Prirodne kose relaxers; Kad je u pitanju kose relaxers, i kad se oglašava da kemikalije koje se koriste u njoj su sigurne, to bi moglo dogoditi da proizvođač mijenja formulu nakon nekog vremena. Novi kemikalije koje se koriste mogao biti štetno za trudnicu. Imajući to na umu, bolje izbjegavati kemijske hair relaxers kada je trudna. Umjesto toga, prirodne kose relaxers kao su maslinovo ulje, kakao maslac, limun i kokos kreme treba koristiti ženi dok su oni smatraju najboljim hair relaxers i trudnoća sigurno.
To je u kratkim o kose relaxers i trudnoće. Što se tiče za kosu relaxer sigurnost tijekom trudnoće je u pitanju, nista nije uvjerljiv. Ako trudnica uopće odluči koristiti hair relaxers, ona bi trebala nositi rukavice, kao i maske, tako da se kemikalije ne dolaze u izravan dodir s njene kože, niti su oni inhaliraju. Najbolja stvar ipak će biti ako ona koristi prirodne kose relaxers. Tako je, na kraju, može se reći da, slijedeći ove mjere opreza, ili pomoću prirodne kose relaxers, trudnica može osigurati da ona i njezine bebe su sigurna.

No comments:

Post a Comment