Monday 12 December 2011

Fall Wedding Centerpieces with Pumpkins

Pad je jedan od najboljih sezone slaviti. Vrijeme je ugodno, i atmosfera lijepe. Uzimajući u braku u jesen sezona je kao uzimajući u braku u raju! Uostalom pada je sezona dosta. Organiziranje pad vjenčanje nije jako teško, pogotovo dio ukras. Centerpieces su jedan od najvažnijih dijelova bilo koje ukras. Wedding centerpieces su općenito prema vjenčanje temu ili sezonu u kojoj je vjenčanje održava. Tu ne može biti bolji nego theme pada sezone, tako da očito pada wedding centerpieces treba biti povezan s jeseni, a bundeve su prva stvar koja dolazi na jedan um kada se misli o jeseni. Ukusno bundeva ne samo da su namijenjeni pite i Halloween! Možete pretvoriti ovaj ukusni povrća u sredinu, za dovršetak pada izgled. Pitate se kako? Sljedeće pisati up će Vam pružiti neke jedinstvene ideje za jesen wedding centerpieces with bundeve. Samo jedan tip prije premještanja na središnji ideje, prilikom odabira pumpkins for centerpieces, pobrinite se da nisu jako zrele. As ripe bundeve mogu privući kukce i miris, iako je miris je ukusan, to može obuzdati miris svih drugih jela.
Fall Wedding Središnji ideje s Pumpkins
Jack-O-ferala: Jack-o-lanterne i bundeve su kao ekvivalenti, tako da oni moraju biti spomenuti u jesen wedding centerpieces ideje. If vaše vjenčanje falls blizini Halloween, tada je to najbolji središnji ideja za vas! I čak ako ne, jack-o-lanterns još uvijek sposoban za pad vjenčanje.
Ukoliko želite da se izbjegne da noć vještica vrsta gledati, ne izboriti lica iz bundeve. Umjesto toga koristite svoju kreativnost i izboriti nešto vezano uz vjenčanja. Kao primjer vjenčano prstenje, dva srca, mladu i mladoženju inicijalima i sl. To se može obaviti kod kuće sama, ali trebat će vam malo prakse. Dakle kupite netko tikve funta, odlučite što ćete izgrade i započeti svoj rad. Sigurno ćete dobiti savršen jack-o-lanterna na kraju prošlog bundeve!
Bundeva Tree sredinu: Trebat će vam malo lažne stabala za izradu ovog kreativni vjenčanje sredinu. Ljepilo pravi mini bundevama na ta stabla, lišće širiti oko njega zajedno s bobicama i orasima. Niste su učinili još, staviti smiješni wedding citati na svakom bundeve. Možete čak staviti broj tablica ili hvala vam bilješke za goste na njega. Da bi središnja više atraktivnih, staviti tamne boje ostavlja pod mini bundeve, a zatim ljepila ih na drveću.
Bundeva Vaze: To je kreativni vjenčanje sredinu za jesen vjenčanja. Morate imati vidio razne vrste kratkog i visokih vaza na svadbama, ali da li ste ikada naići bundeve vase? Da, to je ono što će napraviti za svoje posebne vjenčanja. Uzmi normalno bundeve, rezati stabljika i gornji dio, kao i ako su rezanje poklopca. Uzmi žlicu i šuplje bundeve, dobili osloboditi od svega sjemenja, a drugi dio nepotrebno. Dalje se plastični kontejner koje se mogu uklopiti unutar bundeve, izrezati pjene papira veličine te kontejner. Sada nježno stavite plastični kontejner unutar bundeve, cvijeće se nalazi u ovaj spremnik. Foam vrtu bi trebao biti smješten unutar bundeve. Uliti vode u bundeve, a zatim stavite svježe cvijeće urušiti poput pansies, neven, aster itd. iznutra. Your bundeva vaza spreman! Ukoliko radite these vaze unaprijed, kaput unutrašnjost bundeve sa moisturizer.
Mini bundeve Središnji: To je jedan od najboljih ideja za jeftin vjenčanja s centerpieces fall bundeve. Nije obvezno da se koristiti samo velike tikve for centerpieces, čak mini bundeve mogu se koristiti. Možete napraviti različite vrste centerpieces with male bundeve, kao npr. piramide. Početak lijepljenja buća u obliku piramide, i ti si ispunjavanja! Zar to nije jednostavan sredinu. Još jedna jednostavna ideja je da se ispuniti visoka vaza s mini bundeve i širiti sušenih listova oko njih.
To su neke od najboljih ideja za jesen wedding centerpieces with bundeve. Nemojte dodavati svoju kreativnost na navedene ideje, kako tek onda sredinu dokazati da će biti personalizirane i jedinstven! Također kliknite mnoge fotografije svoje jedinstvene vjenčanje centerpieces kao i mnogi drugi sigurno će vas pitati za savjete, nakon viđenje svog bundeve središnji!

No comments:

Post a Comment