Tuesday 13 December 2011

Baby Soba Teme

Tako da su postavljeni na dobrodošli tvoj anđeo? Siguran sam da ona mora biti out-of-this-svijet osjećaj! Vi ste učinili sa svim ostalim preparatima prihvaćanja djeteta ali su zapeli na baby soba ukrašavanja ideja. I to je prirodno, nakon što sve to je najvažniji sobi kuće! Prije nego što smo prešli na baby soba teme, postoji nekoliko stvari koje bi trebali imati na umu pri kreiranju dijete sobi. Prvo, prostor. Netko bi mogao pomisliti da beba zahtijeva gotovo ni prostor, ali nije tako. U sobi bi trebao biti dovoljno velik kako bi se prilagodili krevetić, ormar i još malo ormar, krevet, igračke, itd. Veći dio puta se dijete provodi svoje tinejdžerske i odrasle dobi u istoj sobi, tako da ćete morati i držati to na umu. Također ćete morati uzeti u obzir proračuna. Ovisno o tome dječji vrtić temu koju odaberete, to bi trebalo biti pogodan čak i za jedan odrastao dijete i za to će vam trebati da biste bili sigurni da je namještaj i zidne boja je u skladu. Tako je prvi popraviti proračun, i staviti na njega. Vratimo se sada vidjeti neke popularne bebe sobi teme.
Baby Soba Themes Ideje
Pink tema: Kao djevojka, ovo je moj najomiljeniji temu! Grown up djevojke svidjeti različitih boja, ali beba djevojke sigurno dati prvi prioritet na 'djevojke boja', a ružičasta boja! Pa zašto ne bi ružičasta tema sobe dijete? Možete koristiti različite nijanse baby roza za dekoracije sobe. Kao na primjer, posteljinu, baby djevojka može biti lagana ružičasta gdje je kao zid zavjese can biti tamno ružičasta. Da biste izbjegli predoziranje ružičasta, koristite svjetlijih boja sobi beba za ostale stvari. Kao podu po mogućnosti treba biti bijela. The zavjesa može biti svjetlo plavi s ružičastim granice. Stick leptire i dama bugova na zidovima, čak možete imati vaše zidove oslikane tih stvorenja na njemu! Ako nije moguće obojiti cijeli zid sobe na ovaj način, boja samo zid koji je suprotno jasle. Možete imati vila i anđela tuširanja njihov blagoslov, naslikao o tome zidu. Dajte završni dodir na sobe s ružičastim i off-bijele lampe.
Podvodni Tema: Ovo je jedan od najboljih baby spavaće sobe ideje. Djece ili odraslih osoba, svi jednako vole ovu temu. Uređenje beba sobu s podvodnom Tema je vrlo jednostavno. Bojanje zidova s ​​bilo plavo ili zeleno. Mjesto plavo ili zeleno svjetlo žarulja iznad zid kako bi dobili osjećaj na ocean. Spread šareni klikeri cijeloj sobi, čak možete ih staviti na namještaj. Dobiti različite vodozemaca i riba oslikana na zidovima. Drľite slatko greben platna slike cijeloj prostoriji. Za završetak, mjesto svjetiljka stvorenje mora, kao hobotnica svjetiljka uz jasle.
Safari Teme: djeca ljubavi životinja, imajući to na umu neka je vidjeti kako možemo koristiti ovu temu za baby soba dizajne. Započnite slikarstva zidova bilo zeleno ili svijetlo plavo. Draw džungla stvari poput velikih stabala, lišće, itd. nests na stablu. Dalje, objesiti plišane životinje igračke poput majmuna na vrata. Također, boja granica prozora zeleni, možete slikati životinje šapa na prozoru granice! Drľite biljke pauk dovesti savršen izgled džungli. Plahte, deke i jastuk pokriva sa slikama životinja mora! Ako je Budgetovo nije problem, zidne velikih ali pitome životinje poput slonova, žirafe su najbolja opcija.
Nebeski Tema: Ovo je jedan od najboljih dječji vrtić theme ideje. Za početak, boja plavo strop, onda slikati puno sjajnih mjeseca, zvijezde, galaksije, komete i sl. na njega. Možete dobiti nebeski mural učinio, ili čak drže plakate na nebo. Ti plakati koji može pokriti cijeli zid su dostupni u obilju, dobiti jedan od tih. Jedan od kreativnih baby soba uređenje ideja je da se bojite jedan zid simboliziraju dana, a suprotni kao noć! Namještaj je također trebao biti u skladu s temom, pa izaberite i pastelnih boja jasle ladice. Fancy nebeska svjetiljka i vjetra zvoniti će se završiti izgled vaše bebe sobi.
To su bili neki od najboljih baby soba teme za vas. Ja sam sigurni da će anđeo ljubavi boraviti u sobi s bilo koje od gore navedenih tema! Možete napraviti male promjene u gornjoj ideje kao dijete raste, tako da je soba pogodan za njega čak i kad odraste.

No comments:

Post a Comment