Saturday 10 December 2011

Najbolja boja kose za vašu kožu ton

Bilo da ste se opredjeljuju na boju vaše kose za skrivanje siva niti, ili se samo promijeniti način na koji gledate, morate odabrati najbolji kosa boje za vašu kožu ton. Apsolutno je bitno da boja kose se odlučite ide s kože. Mnoge žene slijepo slijede modne i izabrati boja kose koji su trenutno u trendu, naročito kada se te boja kose ne mogu odgovaraju njihovim ten. Bojanje kose mogu biti različite vrste. You can go for jedan all over coloring job with jedan single color or opt for hair highlights i lowlights. Bez obzira na postupak ste izabrali, najvažniji čimbenik koji će definirati izgled je hlad boju kose. Ovdje ćemo voditi vas o boju kose ideje i tome kako odabrati najbolji kosa boje za vašu kožu ton.
Najbolja boja kose za vašu kožu tipa
Najbolja boja kose za vašu kožu ton bi trebao biti onih koji poboljšati ten i sakriti sve nedostatke. A dobra dlaka boja može ublažiti crvenilo u vašoj koži i donijeti svoj ten i boju očiju. Izabrati pravo boja kose za vas je vrlo važno. Prije nego odaberete boju kose, važno je da prvo saznati da li vaše kože ton toplo ili cool. To može biti učinjeno vrlo jednostavno gleda na vene ručnog zgloba u prirodnom svjetlu. If vene u vašem zapešću are zelenkasto plava boje, imate cool tonova u vašu kožu. If vene pojavljuju se purplish u boji, onda vašoj koži ton je toplo. Jedan sjajan način da saznate imate li toplo ili hladno ton kože je držati par dangly srebrne i zlatne naušnice protiv obraza. If zlato naušnica čini vaš ten pop-out i poboljšava izgled, onda imate toplu kožu ton. Ako je srebro naušnica izgleda bolje od vaše kože, a zatim imate cool kožu ton. Nakon što ste utvrđeno vašoj koži ton, bolje da možete odabrati boju kose koja će upotpuniti vaš ten.
Ako imate toplu boju kože, tada ste vrlo sretan, jer postoje mnoge nijanse boja kose koji će izgledati laskavu na vas. Najbolja boja kose za vašu kožu ton je plavuša, bakar, zlato, pa čak i svijetli crveno. Brončanog i karamela, kao i med plavokosa su izvrsne mogućnosti za osobe s toplom ton kože kao što su izvedem tan u njihovoj koži. Također možete isprobati bogate nijansama poput tamno smeđe zlatni, kesten, mahagonij i kestenjasta i označite ga s bakrenim ili cimetom nijanse. To će vam dati vaše kose više dubine i čine ga gledati više deblji i glossier nego što jest. 10 najboljih boja kose za vašu kožu ton, ako imate topli ton kože su karamela, tamno smeđa, cimet, orah smeđa, tamno plava, bakar, mahagonija, tamnocrvena, zlatno smeđe i čokolade. To su najbolje boje za kosu ideje za tamnu kosu i odličan izgled na ljude koji imaju topli ton kože. Neke dlake boje kako bi se izbjeglo ako imate topli ton kože su Jet Black, pepela i platina. Jet Black i pepeo boja kose imaju tendenciju da se osoba pojaviti vrlo blijedo i platine je vrlo lukav boje koja je samo nekoliko ljudi mogu skinuti.
Ako imate cool boju kože, onda je najbolji kosa boje za vašu kožu ton svjetlo smeđa, plava i jagode kesten browns. Ove boje izgledaju sjajno na ljude s cool ton kože koji imaju zelene ili sive boje očiju. Jedna od najboljih boja kose za vašu kožu ton crveno, pod uvjetom da odaberete pravu nijansu crvene boje. Dobar način za odabir crveni shade kose koja je samo pravo za vas je kupiti nekoliko uzoraka boja kose najbolje za vašu kožu ton boje. Ako ne želite da boja cijelu kosu, a zatim zlatno, svijetlo smeđe, jasen, med i karamela pramenovi će izgledati odlično.
To je sve o najboljem boja kose za vašu kožu ton. Prije nego što odaberete boju kose vrlo je važno da idete kroz najnovijim modnim časopisima i pročitati i pregled kosa boje za vašu kožu ton. Kada izaberete boju kose, morate pitati sebe pitanje, što je najbolji boju kose za moju kožu ton. A good boja kose nije samo može poboljšati vaš izgled, ali i vas izgledati mlađe.

No comments:

Post a Comment