Friday 4 November 2011

African American Pletena Hair Styles za djecu

African American pleten frizure nisu novi modni trend. To su među vrlo popularan hair stilova koje mnogi Don izgledati zapanjujuće. Dok crno frizura, jer to obično su poznati, su prethodno nose samo afričkih Amerikanaca, ali danas možete vidjeti mnoge flaunting tih. S care-free frizurom koja pletenice ponuda, koji ne će hatar to nositi! Pa, to African American hair pletenice stilovi nisu više restricted do mladih. Danas možete vidjeti mnoge djece nosi ova i spreman da se odluče za jedan. Ako ste potrazi za African American opleten kosa stilova za djecu za svoj mali dječak ili djevojčica, onda samo držati čitanje sljedećim paragrafima. Upoznati najbolje African American pletena frizure za djecu i dati vašoj djeci slatko izgleda.
Pleteni Afroamerikanac frizure za djecu
Straight Cornrow pletenice: "Ovo su među najpopularnijim African American opleten frizure za djecu. Cornrows početi od hairline i sastoji od pletenice koje počivaju stan na skalp. To su nabrane stan od vlasišta, baš kao i francuski pletenica frizure i trajati do 6 mjeseci uz pravilno održavanje. Jednostavna cornrow pletenice sastoji se od ravno uzorak pletenice obrazac sprijeda prema nazad. Također možete razmotriti opredjeljuju za djelomične cornrow. Djelomično cornrow se sastoji od dlaka iz kose do krune opleten in cornrow stilu i ostatak kose lijevo besplatno. This Afro frizura za djecu je prilično popularan među djevojčice i dječaci vlasništvo duže kose.
Dizajner Cornrow pletenice, dizajner cornrow pletenice su baš kao i spomenuti African American stil kose s jedinom razlikom u uzorak čini na svoj skalp pletenice. Dok ravno cornrows obliku ravne linije od linije kose do potiljak ili kruni, dizajner se može sastojati od različitih dizajna uzorak na vaše vlasište. Cikcak uzorak je vrlo popularna. Možete imati jednostavan uzorak od centra dijela. Mnogi također ići za kružne uzorke i drugih geometrijske obrazaca koji su također hit.
Jedna ili dvije pletenice Twist Strand, jedan od najjednostavnijih African American pletenice za djecu su jednostruke ili dva žal pletiva. U jednokrevetnim pramenove, kosa je podijeljena na različite male dijelove i svaki dio je čvrsto upletena nakon primjene styling gela, a zatim osiguran na vlasišta s Bobby igle. When cijela griva je pokriven, morate napustiti igle za dan ili dva. Dok vi otvorite igle vaša kosa lijepo uvijene. Sušilo za postavljanje sprej će zadržati izgled. U slučaju dvije tehnike cjedilu twist dva smjera, umjesto jedne, a preuzeti su isprepleteni u obliku tight uganuće i onda osigurani Bobby igle. Iako ne baš opleten kosom, ovaj stil je inačica iste i izgleda strašan za djecu. accessorize sa šarenim perlicama i vaše dijete je siguran da izgledaju najslađi jedan.
Micro pletenice; Micro pletenica frizura poznata kao najsigurnija opcija. Kosa podijeljeni and nabrane na vrlo tanke pletenice koje izgledaju jako lijepo. Možete ići na particije ili jednostavno tkati you kosu unatrag mode. S takvim African American opleten frizure za djecu možete napustiti kosu slobodno ili ga vezati na poni ili polovina rep. Ovaj African American djece frizura izgleda izuzetno lijepo za kratke ili duge kose.
To su neke od najboljih African American frizure za djecu. Kod nekih eksperimentiranja i miješati i odgovaraju ovih možete dobiti neki atraktivan frizure. Zapamtite da African American opleten kosa stilova za djecu potrebu pravilnu pranje i brigu tako da svoje kose ne dobiti oštećena. Tako da slijedite rutinu njege pravo kose i daju svoju djecu na hladnom i slatka izgled.

No comments:

Post a Comment